Jump to content
Ott Kiivikas

Martin Münz Rootsi MV hõbemedal Athletic fitnessis!

Recommended Posts

II i Athletic Fitness SM / AF´i Rootsi Meistrivõistluste II koht ehk hõbemedal! Hetkel rohkem infot ei ole, palju oli võistlejaid või milliseid tulemusi tehti. Igal juhul on Martini saavutus tunnustust väärt, sest Rootsi on sele ala tugevamaid riike põhjamaades, seega seal 3 sisse tulla on kõva saavutus. Eeldan ,et võitis jälle Ako Rahim, kuid ootame ära Martini kommentaarid.

Palju õnne, tubli oled!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Juba umbes tund tagasi oli esialgne inf FBs üleval :-).

Mõningad tulemused siis:

I füüsise round - II koht Ako Rahim´i järel.

Lõuatõmbeid kirjas 26, triitsa 38.

Takistusraja tulemused aint veel puudusid siis, aga enne seda oli teisel kohal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaadates videot on näha, et konkurents oli ikka päris suur. Igaljuhul tubli saavutus ning annab kindlasti kõigile, kes plaanivad võistelda tulevikus ning kes juba on võistluste ettevalmistuse perioodis motivatsiooni juurde. Tubli Martin!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Suurimad tänud õnnesoovide eest, see teeb kohe rõõmsaks, kui on inimesi kes seda hindab :rolleyes:. Läksin seekord võistlusele päris üksi, muidu tavaliselt on oma naine või keegi kaasas olnud, kes grimmiga tegeleks. Seekord ei õnnestunud meil lapsi kellelegi jätta ning oleks olnud liialt kallis võtta kaasa 3 last(3a, 2a ja 8 kuune) ning loota, et mu naine saab 3 lapse kõrvalt mulle toeks olla, pilte teha ning mind veel grimmida. Ônneks kohapeal olid inimesed väga abivalmis ning grimm sai korralikult peale kantud. Võistluskoht oli muidu väga ilusas kohas, kuid lava oli päris väike, nii et seal oli enne elimineerimisi päris kitsas kuigi meie katis oli vaid 10 võistlejat. Konkurents oli päris karm, mulle alguses tundus, et mul pole lootustki medalile, kuna näiteks oli kohal Rootsi rekordiomanik lõuatõmmetes ja muidugi siiani võitmatu Ako Rahim, keda pole mitmeid aastaid suutnud keegi võita. Kohtunikud olid jälle väga karmid, minul jäeti näiteks 8 kordust lugemata, Rootsi rekordiomanikul lausa 15 kordust(44 kordusest läks 29 kirja).

Peale esimest kehavooru, kui teada sain et olen Ako järel II kohal, sain aru, et mul ikka lootust on. Lõuatõmmetes nagu juba ennem mainisin ootustepäraselt ei läinud, sain kirja vaid 26kordust(eelmisel aastal 25kordust)ja sain selles voorus vaid V koha. Triitsepsisurumises sai kirja 38 kordust, mis on 10 kordust rohkem kui eelmisel aastal. Numbrid on küllaltki kesised, kuid võistlustel on ikka hoopis teine asi, kui trennis teha. Ma tegin 1 nädal enne võistlusi 34 lõuatömmet, ja 42 korda triitsepsisurumist ning seda veel väikese varuga. Väga palju muudab asja ka see, et kehavoor on esimene ala ning seal "kiusati" meid korralikult, mind kutsuti näiteks kolmel järjestikulisel korral ette, see on vähemalt minu jaoks korralik katsumus ning peale seda on lihased ikka päris täis ja tundetud. Triitsepsi surumisel jagasin III kohta ning enne takistusrada olin kokkuvõttes ikkagi II kohal. Takistusrajale minnakse pööratud järjestuses ning paarikaupa, nii et mina olin siis paaris Ako Rahimiga nagu ka eelmisel aastal, kui jäin temast maha 32sekundit, tema sai parima aja, mina 7koha ehk eelviimase. Sel korral üritasin ennast tema kannul hoida ning kaotus oli minu üllatuseks vaid 6,2 sek. ning sain takistusrajal 3 koha, mis on minu jaoks üllatavalt hea tulemus, kuna Eestis veel siiamaani ei ole sellist takistusrada kuskil võimalik harjutada ning ma olen seda rada proovida saanud vaid otse võistlustel. Enne finaali, milleks on jällegi kehavoor,oli pinge suur, kuna ma ei teadnud sel hetkel, mitmendaks ma takistusrajal jäin, teadsin vaid, et olen võistleja nr.8 Tobias Jönssoniga umbes samade punktidega ning tema sai takistusrajal kõige parema aja. Suutsin teda võita siiski kokkuvõtte 2 punktiga ning sain siiski oma hõbemedali kätte. See ongi minu meelest Athletic Fitnessis põnev nii võistlejana kui ka pealtvaatajana, et kuni viimase hetkeni võib köik muutuda.

Sel aastal pidi tulema ka Põhjamaade meistrivõistlused Athletic Fitnessis Rootsis Lundis oktoobri keskel, kuid miskipärast jääb see ära. Tulemas on aga Eesti meistrivõistlused Athletic Fitnessis 30.10 ning demovõistlus MM Klassikalises Kulturismis raames, kohale tuleb kindlasti ka Ako Rahim ja teised kõvad tegijad nii Norrast, Taanist kui ka Eestist. Nii et tõotab tulla pingeline võistlus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Veel võistlustest nii palju, et ma andsin seal oma elu esimese dopinguproovi. See on ikka täppisteadus, proovid saadetakse Barcelonasse uuringutele. Vedas, et olin ostnud tagasisöidupileti järgmiseks päevaks, kogu protsess võttis aega u.2h koos järjekorraga, et üldse proovi saaks anda.

Proove võeti iga kati esimestelt ning teised võeti ette loosi järgi.

Rootsis on see dopinguasi päris karmiks läinud, lugesin kohalikust lehest, et juba käiakse jõusaalides reide tegemas, kuna dopinguained on jõudnud juba teismeliste ja tavajõusaaliharrastajate kätte. Osad jõusaalid olevat isegi valgupulbrid müügilt ära võtnud ja ära keelanud, kuna need on ka nende meelest kahtlased tooted. Lähevad minu arust selle asjaga hulluks kätte või mis.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Viimase aja sündmuseid arvesse võttes täiesti oodatav reaktsioon tavainimeste poolt. Üks hullemaid massimõrvareid maailmas olevat steroide kasutanud. Järelikult kogu jõusaalikraam on kuradist ning võib ergutada tapatöödele... seega vaja ära keelata, ära korjata ning kõik kasutajad kohe pokri pista... :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selle aasta Põhjamaade MV saavad huvitavad olema.... :rolleyes: Toimuvad need ju Rootsis Lundis, mina igal juhul lähen spetsiaalselt kohale, et oma silmaga veenduda, kuidas seal seda dopinguvastast võitlust tehakse. :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Milliseid võistluseid 2011 aastal veel Athletic fitnessis korraldatakse peale Põhjamaade MV? On teada ka mingisugustest GP-st? :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×