klemm 0 Report post Posted March 16, 2005 olen käinud jõusaalis üle aasta ja tavaliselt 3-4x nädalas ja vahel harva on jäänud mõni trenn vahele, neid kordi saab ühe käe näppudel kokku lugeda..asi siis selline, et kool jne kõik asjad on kurnavad ja ma olen omadega otsakorral, kas oleks kasulik teha üks nädalane vms puhkus trennist, ega see kahjuks ei tule?? ja siis veel selline asi et olen suur magusa sõber, ega see mulle kahjulikku lööki ei pane?ette tänades kõiki teadjamehi Share this post Link to post Share on other sites
Axer 0 Report post Posted March 16, 2005 Kui sa korralikult käind oled siis see nädalane peaus pigem kasuks..........kui rasva peale ei tule siis ei ole sellest magusast ka midagi Share this post Link to post Share on other sites
prikull 0 Report post Posted March 16, 2005 Kui tarbid magusat mõõdukalt ei juhtu midagi..Ainult siis juhtub kui õgid seda kilode viisi sisse. Share this post Link to post Share on other sites
erxs11 0 Report post Posted March 16, 2005 Nädalake puhkust kulub kindlasti ära, kui enam midagi teha ei jõua. Vastutahtmist pole ka mõtet trenni teha, see on pigem kahjuks kui kasuks. Puhka natuke ja mine värskena trenni tagasiEdu! Share this post Link to post Share on other sites