JackDaniels 0 Report post Posted December 13, 2007 Olen suht algaja, kõik areneb normaalselt nii nagu plaanitud, väljaarvatud alumised rinnalihased. Millised harjutused hantlite ja kangiga panevad rõhu just alumistele rinnalihastele? ( harjutusepangast mitmes?) Ja oli yx hea harjutus mis "tiivad" kohe ylespumpas aga meelest läinud, milline see oli?Ette tänades,J.D Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted December 13, 2007 Alumistele rinnalihastele teeb negatiivse kaldega surumine või lendamine, aga ma arvan, et nende "tiibade" all mõtled sa hoopis selja lailihast või saaglihast äkki? Share this post Link to post Share on other sites
sanzs 0 Report post Posted December 14, 2007 mul just vastupidine küsimus millega hästi ülemisi rinnalihaseid treenida ? Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted December 14, 2007 mul just vastupidine küsimus millega hästi ülemisi rinnalihaseid treenida ?Harjutused kaldpingil mõjuvad ülemisele osale. Share this post Link to post Share on other sites
JackDaniels 0 Report post Posted December 14, 2007 aitähh maximus, aga täpsemalt milliseid harjutusi neg. kaldega? ja kas lendamine ei tee mitte välimistele rinnalihastele? tiibade all mõtlesin selja lailihast jah Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted December 14, 2007 (edited) Rinnalihas peaks ikkagi üks lihas olema, ei ole eraldi sisemist, välimist, alumist ja ülemist jms. Erinevate harjutustega saab küll mõjutada rinnalihase erinevaid piirkondi veidi erinevalt. Edited December 14, 2007 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
eintsius 0 Report post Posted December 15, 2007 Pullover teeb hästi alumisi rinnalihaseid. Saad teha nii kangi kui ka hantlitega. Share this post Link to post Share on other sites
JackDaniels 0 Report post Posted December 15, 2007 milline see pullover on Share this post Link to post Share on other sites
eintsius 0 Report post Posted December 15, 2007 http://www.shapefit.com/chest-exercises-be...-pullovers.htmlhttp://www.shapefit.com/chest-exercises-be...-pullovers.html Share this post Link to post Share on other sites