a.p. 0 Report post Posted November 9, 2006 Kõik kes toidulisandeid tarbivad vahetavad aegajalt brände ja tooteid... ma arvan.Oleks väga huvitav teada mida ja millistes vahekordades meie tipud just tänasel päeval kasutavad. Erinevatel aegadel on sellest siin kõik rääkinud aga just praegu.Kiivikas, Kalmus, Marozov, Ader, Vähi.. noored ka??? Päris õiget infot on arusaadvatel ärilistel põhjustel siin vist raske loota aga äkki siiski. Mina oleksin äärmiselt tänulik, kui viitsite vastata ja äkki on teistelgi huvitav. Share this post Link to post Share on other sites
V.K 4 Report post Posted November 9, 2006 ZMA, Whey Gold Standard proteiin..... Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted November 10, 2006 Mina tarbin: WDGP (Tai Kane), Whey + (Fast), kreatiin (Tai Kane), Dextro (Fast), BCAA 1000 (optimum), Satur8 (ISS), L-Leucine (Evolution)Üldjuhul kaks shake enne trenni ja peale trenni (enne trenni ei lisa dekstrot). Lisaks vitamiine, mida ostan apteegist (C,B-kompleks, Zn, Cr, Ca,Mg,Multi kopleks).Mina tarbin: WDGP (Tai Kane), Whey + (Fast), kreatiin (Tai Kane), Dextro (Fast), BCAA 1000 (optimum), Satur8 (ISS), L-Leucine (Evolution)Üldjuhul kaks shake enne trenni ja peale trenni (enne trenni ei lisa dekstrot). Lisaks vitamiine, mida ostan apteegist (C,B-kompleks, Zn, Cr, Ca,Mg,Multi kopleks).Vahekord on nii mõlemis shakes: 1mtl WDGP,1mtl Whey+, 1tl kreatiini, 1tl L-Leucine, 1mtl Satur8 (peale trenni lisan 1,5mtl dekstroosi) mtl - WDGP sisalduv mõõtlusikas, tl - teeluiskatäis, kerge kuhjaga, Satu8 - seal sees sisalduv mõõtlusikatäis. Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted November 14, 2006 Kuna küsiti ka noorte ja juuniorite kohta, siis võib ju ka enda väikese plaanikese välja tuua:Eiselt: Protec, Pyruvate. Maxi Elit: Eat & Lose 3, T1 Formula. Tai Kane: Heavy Amino Drink, Glutamiinpeptiid, L-Glutamiin, Protein No1.Optimum: BCAA 5000, ZMA.ISS: Satur 8.All American: 5-Methoxyl-7-Methoxyisoflavone (läks vist õigesti)Lisaks veel C-vitamiin, B-kompleks, multivitamiin, R-ALA, kroompikolinaat.And that's all folks. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted November 14, 2006 (edited) Kuna küsiti ka noorte ja juuniorite kohta, siis võib ju ka enda väikese plaanikese välja tuua:Eiselt: Protec, Pyruvate. Maxi Elit: Eat & Lose 3, T1 Formula. Tai Kane: Heavy Amino Drink, Glutamiinpeptiid, L-Glutamiin, Protein No1.Optimum: BCAA 5000, ZMA.ISS: Satur 8.All American: 5-Methoxyl-7-Methoxyisoflavone (läks vist õigesti)Lisaks veel C-vitamiin, B-kompleks, multivitamiin, R-ALA, kroompikolinaat.And that's all folks.LOOM! ehk siis 17 erinevat toodet?muide mida see kroompikolinaat teeb ja kuidas silmatilgad mõjuvad? Edited November 14, 2006 by gmaster Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted November 14, 2006 Lähen teemast nata kõrvale ja küsiks, et mis vahe on Glutamiinpeptiidil ja L-Glutamiinil ? Ja kumb see parem on maitse poolest pidi vist peptiid väga rõve olema aga nagu vajalikuse poolest jne kumb parem oleks ? Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted November 14, 2006 Kuna küsiti ka noorte ja juuniorite kohta, siis võib ju ka enda väikese plaanikese välja tuua:Eiselt: Protec, Pyruvate. Maxi Elit: Eat & Lose 3, T1 Formula. Tai Kane: Heavy Amino Drink, Glutamiinpeptiid, L-Glutamiin, Protein No1.Optimum: BCAA 5000, ZMA.ISS: Satur 8.All American: 5-Methoxyl-7-Methoxyisoflavone (läks vist õigesti)Lisaks veel C-vitamiin, B-kompleks, multivitamiin, R-ALA, kroompikolinaat.And that's all folks. minu arvates pole see enam sport... Share this post Link to post Share on other sites
Raul1 0 Report post Posted November 14, 2006 to vägivaldurkulturism on küll sport. Kõik need ained mis ette loeti , on lubatud ained ja ilma milleta ei saakski lihaseid arendada. Share this post Link to post Share on other sites
alr89 0 Report post Posted November 14, 2006 to vägivaldurkulturism on küll sport. Kõik need ained mis ette loeti , on lubatud ained ja ilma milleta ei saakski lihaseid arendada.Oled kindel et ilma tõesti ei saa? Share this post Link to post Share on other sites
a.p. 0 Report post Posted November 16, 2006 Tänan neid, kes vastata jaksasid.Kahju, et enamus ei viitsinud.Neile, kes siin nüüd kisa tõstsid.. pole sport jne....kuulge nüüd olge mõistlikud, ega siis seda kõike korraga ja valimatult endale keegi sisse ei kühvelda. Kõigel on oma süsteem. Keeruliste nimede taga on tavaliselt ühed samad väga lihtsad asjad muide.No ja ei tehta seda sporti ilma nende aineteta lihtsalt.Tõsi üks meie tõelistest tippudest siin küll üksvahe ütles midagi sellist, et tema enam üldse toidulisandeid ei tarbi... Õudselt lahe suhtumine tegelikult, eriti just ärilisest seisukohast (icicic edasimüüad). Aga seda on väga raske uskuda. Share this post Link to post Share on other sites
veinikaarija 0 Report post Posted November 16, 2006 to vägivaldurkulturism on küll sport. Kõik need ained mis ette loeti , on lubatud ained ja ilma milleta ei saakski lihaseid arendada.Ohjah, kahju kuulda, et mõned inimesed arvavad, et ilma nendeta lihaseid arendada ei saa. Kui Eesti oli okupeeritud Nõukogude Venemaa poolt, siis ei olnud kulturistidel mingeid Tai Kane-i, Fast-i ega ka muid preparaate, kuidas siis lihaseid kasvatati? Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Mesi 0 Report post Posted November 16, 2006 no mina arvan, et kahest õllest ja pakist pärmist peaks enne trenni momendil piisama Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted November 16, 2006 Ohjah, kahju kuulda, et mõned inimesed arvavad, et ilma nendeta lihaseid arendada ei saa. Kui Eesti oli okupeeritud Nõukogude Venemaa poolt, siis ei olnud kulturistidel mingeid Tai Kane-i, Fast-i ega ka muid preparaate, kuidas siis lihaseid kasvatati?Katsu oma peaga mõelda, kuidas nad tol ajal kasvasid. Samas, sina, kui võhik antud valdkonnas seda tõenäoliselt välja ei mõtlegi. Share this post Link to post Share on other sites
inc1 0 Report post Posted November 16, 2006 oojah... vaatan et osadel läheb päris suur summa erinevate abivahendite peale. Share this post Link to post Share on other sites
rapur 0 Report post Posted November 16, 2006 Katsu oma peaga mõelda, kuidas nad tol ajal kasvasid. Samas, sina, kui võhik antud valdkonnas seda tõenäoliselt välja ei mõtlegi.nõustun muc-iga;)(Y) Share this post Link to post Share on other sites
martinkallas 0 Report post Posted November 16, 2006 Optimum: whey gold,BSN: Cellmass, Nitrix, No-Xplode Share this post Link to post Share on other sites
veinikaarija 0 Report post Posted November 17, 2006 Katsu oma peaga mõelda, kuidas nad tol ajal kasvasid. Samas, sina, kui võhik antud valdkonnas seda tõenäoliselt välja ei mõtlegi.Tule mulle jah rääkima, et sel ajal olid proteiinipulbrid jne. Share this post Link to post Share on other sites
bohemianrhapsody 9 Report post Posted November 17, 2006 Tule mulle jah rääkima, et sel ajal olid proteiinipulbrid jne.No näe, mucil oli siiski õigus Share this post Link to post Share on other sites
Annez 0 Report post Posted November 17, 2006 Tule mulle jah rääkima, et sel ajal olid proteiinipulbrid jne.tibukene sellel ajal nositi palju muudki kui valku ... Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted November 17, 2006 Põhiliselt FAST-i HERA80, WHEY+ ja HT-R. Minu jaoks parimad maitsed on maasikas ja vaarikas. Share this post Link to post Share on other sites
veinikaarija 0 Report post Posted November 18, 2006 Katsu oma peaga mõelda, kuidas nad tol ajal kasvasid. Samas, sina, kui võhik antud valdkonnas seda tõenäoliselt välja ei mõtlegi.nõustun muc-iga;)(Y)No näe, mucil oli siiski õigus Ega jah, ma vaatan, et siin on kõik nii toredad ja sõbralikud foorumikaaslased, et anna aga minna...Selle asemel, et vinguda võiks nagu midagi muud teha, aga jah, vist mõistmine teiste vastu on täielikult ära kadunud ja midagi paremat peale teiste "läbi rooside" solvamise te vist teha ei oska.Ja kõik sõltub, mis ajajärgu kulturistidest me räägime ja, mis maa kulturistidest me räägime. Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted November 18, 2006 Ega jah, ma vaatan, et siin on kõik nii toredad ja sõbralikud foorumikaaslased, et anna aga minna...Selle asemel, et vinguda võiks nagu midagi muud teha, aga jah, vist mõistmine teiste vastu on täielikult ära kadunud ja midagi paremat peale teiste "läbi rooside" solvamise te vist teha ei oska.Ja kõik sõltub, mis ajajärgu kulturistidest me räägime ja, mis maa kulturistidest me räägime.Üldiselt ei viitsi ma sinuga vaielda. Olen piisavalt kaua ala juures olnud ning oma silmaringi selles valdkonnas avardanud, et tean, mida räägin. Kui kunagi sinnani jõuad, mõistad vast sinagi. Share this post Link to post Share on other sites
veinikaarija 0 Report post Posted November 18, 2006 Üldiselt ei viitsi ma sinuga vaielda. Olen piisavalt kaua ala juures olnud ning oma silmaringi selles valdkonnas avardanud, et tean, mida räägin. Kui kunagi sinnani jõuad, mõistad vast sinagi.Oi milline kokkusattumis, ma ka ei viitsi seda mõttetut teemat enam edasi arendada, aga häda ajab härja kaevu. Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted November 19, 2006 tibukenetibukene mida hekki Share this post Link to post Share on other sites
greenu 0 Report post Posted November 20, 2006 tibukene sellel ajal nositi palju muudki kui valku ...et siis valmistud kapist välja tulema või ... Share this post Link to post Share on other sites