a.p. 0 Report post Posted November 22, 2006 Selle tänase uudise taustal (kaks meest ei tule) tahaks ma nüüd oma ennustust meie meeste kohtade osas muuta... aga nagu Rebane ütles ei tohi ja teda põhjused ei huvita... aga nii ei saa ju ennustada...Mõlemad mehed tõusevad mu ennustuses ühe koha võrra. Share this post Link to post Share on other sites
rvs 0 Report post Posted November 22, 2006 Jäi natuke arusaamatuks, et kas särgi saavad teise ennustusvõistluse järgi need kes pakuvad kasvõi ühe mehe koha õigesti, või ainult need kes pakuvad mõlema mehe koha õigesti?Kalmus 11.Kiivikas 12. Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted November 22, 2006 Üks õige oleks liiga lihtne - esimene ennustus võistlus on seda - kahte head korraga ei saa Share this post Link to post Share on other sites
taasver 0 Report post Posted November 22, 2006 11. Kalmus 13. Kiivikas Share this post Link to post Share on other sites
pacman 0 Report post Posted November 22, 2006 Kalmus 13Ott 15 Share this post Link to post Share on other sites
Raul23 0 Report post Posted November 22, 2006 ¨Vaatasin just siin mingeid pilte selles samas foorumis kus olid kaasaarvatud kiivikase ja kalmuse pildid üksteise alla.See asi on ikka väga hull sest mõlemad on väga head.Ütleme nii et nad on mõlemad vaatamist väärt. Share this post Link to post Share on other sites
vadak173 0 Report post Posted November 22, 2006 Marek Kalmus Share this post Link to post Share on other sites
targem 0 Report post Posted November 22, 2006 Kalmus Share this post Link to post Share on other sites
taks 0 Report post Posted November 22, 2006 Marek Kalmus Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted November 23, 2006 Kiivikas Share this post Link to post Share on other sites
stiiv1 0 Report post Posted November 23, 2006 Pakun siis Ott ja kohtadega et Ott saab 11 koha ja Kalmus saab 13 koha. Share this post Link to post Share on other sites
Jess13A 0 Report post Posted November 23, 2006 KIIVIKAS Share this post Link to post Share on other sites
pumper 0 Report post Posted November 23, 2006 Ott 3. ja Marek 14. Share this post Link to post Share on other sites
lortt 0 Report post Posted November 23, 2006 Pakun, et tulemused tulevad niimoodi: Ott Kiivikas 13 Ja Marek Kalmus 14.... Share this post Link to post Share on other sites
Rambo vend 30 Report post Posted November 23, 2006 Kiivikas, II koht. Share this post Link to post Share on other sites
piskviit 0 Report post Posted November 24, 2006 Kalmus ja kohtadega Kalmus-12, Kiivikas-15 Share this post Link to post Share on other sites
Ülla 0 Report post Posted November 24, 2006 Omavahelise duelli ma arvan, et võidab Marek Kalmus(napilt ) ja kohad peaksid tulema Kalmus-10 ja Kiivikas-11.Edu! Share this post Link to post Share on other sites
g-e-r-l-i 0 Report post Posted November 24, 2006 Kas mul peab siis dokumendi peal olema kirjas g-e-r-l-i ? Ma tahaks kõige väiksemat särki! Aga no suurem kõlbab kah, annan siis mehele! Parimad soovid ja vastupidavust/tugevat närvi nii Kiivikale kui ka Kalmusele ! Share this post Link to post Share on other sites
maats 0 Report post Posted November 24, 2006 g-e-r-l-i on ju su kasutajanimi, kasutajaks registreerimisel küsiti su nime ka ja kui sa sinna panid mingi suvalise nime, siis tekib sul särgi kätte saamisega raskuseid.Vähemalt mina sain sellest süsteemist nii aru. Share this post Link to post Share on other sites
annneli 0 Report post Posted November 24, 2006 Esimene ennustus oleks, et Ott Kiivikas võidab ja kohtade ennustus oleks-Ott Kiivikas-6 koht ja Marek Kalmus-9 koht. Share this post Link to post Share on other sites
scorpion666 1 Report post Posted November 24, 2006 Kõige lihtsam oleks ju nii, et särgile järgi minnes peab nö. võitja oma konto alt sisse logima admini arvutis ja korras Isik identifitseeritud. Milles probleem Share this post Link to post Share on other sites
ranger 0 Report post Posted November 24, 2006 Tahaks ikka pigem postiga selle särgi kätte saada (juhul kui võidan üldse), sest spetsiaalselt särgi pärast Tallinnasse sõita pole küll mõtet.sama siin ,sest mul ei ole millegiga sinna tulla.kui ültse saan. Share this post Link to post Share on other sites
rvs 0 Report post Posted November 24, 2006 Kas ei oleks võimalik ennustusvõistluse korraldajatel saata neid särke näitakes ka Tartu ja Pärnu mingisse suuremasse/tuntumasse jõusaali, kust selle särgi võitnud isik siis särgi isikut tõendava dokumendi alusel kätte saaks?Tartus näiteks Avancia või Arctic sport vms, Pärnu omi kahjuks ei tea. Share this post Link to post Share on other sites
pacman 0 Report post Posted November 24, 2006 Varasematel aegadel on ikka nii olnud, et kui olen midagi võitnud, siis olen helistanud peakontorisse ja andmed andnud või saatnud e-mailiga ja postikulu ise maksnud.Aga need dokumendi esitamised jne?Okei ma saan aru, et see vajalik aga vanadele kasutajatele seda?..Isik teada, niigunii tuhandete eest kaupa aja jooksul tellitud ja mitmeid kordi nimed läbi käinud. Share this post Link to post Share on other sites