Raul1 0 Report post Posted October 26, 2006 täpselt sama arvamus, nägin ainult 5 sekundit seda lõiku ja hiljem ei tulnud midagi sellest. Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted October 26, 2006 Ma helistasin kanal 2-te ja ütlesin, et kui tahavad edasi oma saadet teha siis pikemalt kui 15 sek.i ei näita seda pisikest meest. Edu MMil OTT!Muahahaaa ... Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Y 0 Report post Posted October 26, 2006 Naljakas lugeda, kuidas kõik ootasid, aga pidid pettuma. Mina ei oodanud, mul oli ausalt sügavalt savi sellest, ei vaatanud üldse Kanal 2 täna. Vaid õhtul 19.15 vaatan alati TV3 Spordiuudiseid ja seal oli küll korralik klipp + intervjuu Otiga. Share this post Link to post Share on other sites
ArnoTT 0 Report post Posted October 26, 2006 15 seci see klipp oli ju ainult tutvustus peale reklaami, kuid nagu varemgi on reporteris selliseid asju juhtunud. Segast panevad lihtsalt. Ma usun, et nad homme veel 15 sec näitavad ja siis kunagi veel natuke. Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted October 27, 2006 Ai täna ikka näitas taga oli "Kirpu" ka näha Minuarust Ott väga heas vormis! Share this post Link to post Share on other sites
ranger 0 Report post Posted October 27, 2006 See reporteri tont tõstis ka hästi üles. Share this post Link to post Share on other sites
kentaur 0 Report post Posted October 27, 2006 reporteri tüüp pani sellise põrkega, ime et rinnakorv terveks jäi! Share this post Link to post Share on other sites
siimi1 0 Report post Posted October 27, 2006 tahaks ka Oti vormi kiita...Eestis talle ikka vastast ei leidu!...edu MM-il! Share this post Link to post Share on other sites
Titaan 0 Report post Posted October 27, 2006 Mees oleks rohkematki väärt!!! Share this post Link to post Share on other sites