Jump to content
andi93

Kõht trimmi

Recommended Posts

saab küll nad tavaliselt tulevadki koos kui massi treenid siis pead palju sööma ja tavaliselt palju söömisega kaasneb ka rasvakihi paksenemine .... arvan et tahtsid küsida et kas korraga saab rasvast lahti ja lihast juurde ja vastus on ei .... uuri teistest teemadest mix see nii hästi ei lähe ja siis postita siia vastus .... et siis väike näpuharjutus sulle :huh: ....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
kui sa juba korvpalli mainisid, siis loeb ka hyppev6ime, seda saad nii, et teed hyppeid kangiga, v6imalikult raske raskusega (mingi 3x6 seerjat umbes).

Kasutaja "aries" pani "veits" selle hüppvõime arendamisega veits mööda.

Muideks üks võimalus on küll hüpped kangiga ja VÄIKESE raskusega, aga niipalju kui ma olen bodybuilding.com-is artikkleid lugenud pole ma leidnud ühtegi teemat, mis soovitaks hüppeid kangiga.

On tuhat muud võimalust hüppevõime arendamiseks. Ja pealegi oma keha raskusest piisab hüppete sooritamiseks, kusjuures siingi soovitatakes siiralt soojaks teha, kuna võib väga kergesti vigastuseni jõuda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selles vanuses siiski soovitaks midagi aeroobset teha. Kangiga hüpped ja sellise asja võiks ikkagi natukeseks ära unustada, sest kang õlgadel rõhub selgroogu ja see on juba jama. Endal u samas vanuses oli algne trenn väga kohutav. Kasutasin suurimaid raskusi mis lihased talusid. Ütleme nii, et randmed läksid paari kuuga "puhkama" ja ülejäänud keha tuli hiljem järele. Selles eas tuleb erilist rõhku panna tehnika perfektsusele ja samuti tuleks oma ala spetsialisti juures käia ja harjutuste poolelt nõu küsima.

Siiski soovitaksin teha aeroobset selles eas. Sõltuvalt, kui tihedalt korvpalli teed siis käi nädalas 3x jooksmas või/ja ujumas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
no minuarust pole 70kg 170cm jaoks palju vaid on just 6ige kaal.

S66ma peab normaalselt. K6hulihased saab trimmi kiirelt, tee puki peal k6hulihaseid 4xmax, ehk siis 4 seerjat nii palju k6hulihaseid kui j6uad ja paari n2dala p2rast hakkad juba tulemusi n2gema.

Jalgadele on minu arust parim harjutus ikka kykk kangiga, aga j2lgi ikka et sa sirge seljaga seda teed, aga kui sa juba korvpalli mainisid, siis loeb ka hyppev6ime, seda saad nii, et teed hyppeid kangiga, v6imalikult raske raskusega (mingi 3x6 seerjat umbes).

PS olen vabandanud ennemgi et t2pit2hed puuduvad, mis teha kui mul 10a vana laptop millel neid pole :huh:

ausalt seda postitust vaadates tuleb masendus peale!

NR1 - 13 aastaselt peaks kangiga hüppeid vältima - pigem kergete hantlitega et arendada nii jalgu kui puusavöödet ülessehüppeks!

NR2 - pakutud 3x6 on ju absurd - kuigi teoreetiliselt võiks tegu olla kiire lihaskiuga sooritusel on raskus 6 korduse jaoks vaieldamatult suur ( kui just ei tee niisama kergelt) ja kui raskus on suht. suur siis koormus liigestele niigi suure raskuse tõttu veel põrutusega suureneb! PS- keha ju arengustaadiumis veel!

ise soovitaks siis nii - kiirele lihaskiule ehk siis max kiiruse ja soorituse arendamiseks jalapressi ja pöiale tõuse keharaskusega ( vaheldumisi mõlemad jalad koos ja siis ühekaupa).

lisaks n. 3kg hantlitega ülessehüppeid poolkükist - mõjub hüppele väga positiivselt (hantlid siis käes ja igal hüppel käed peakohale).

kõike paremat ja edu trenniga...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tean et selliseid teemasi siin juba vägapalju:D

Tahaks kõhtutrimmi.vanus 13(tean et noor veel),Kaal:70kg,Pikkus:166cm.

Saaks kasvõi õllekõhu eest ära:D

Korvpalli jaoks jalalihast ka vaja

Andi

Ei suutnud kauem vaikida - trimmis kõht ja õlu? :huh:

Trenni koha pealt soovitan sul ujuma minna - väga hea aeroobne (põletab rasvu), hoiab kõiki lihaseid toonuses, passib ka korvpalliga kokku :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina tegin hüppevõimet nii: Võtsin kangil õlgadele ja siis täiskükkil üles tulles ajasin ennast nii kikivarvule kui võimalik. Raskus ei pea suur olema. NB! Algul võib olla probleeme tasakaaluga :blink:

To andi93: Sellest paksult riidesse panemisest pole kasu, kuna sa higistad lihtsalt vett välja. Sama hästi võiks saunas olla.

Muudetud kasutaja painkiller poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Eilsest Sl Õhtulehes oli soovitused kiireks alla võtuks:Dpõhiline vist:Mine jooksma ja pane riidesse nagu Läheksid antartikasse.

eilses õhtulehes oli uudis ... uudis mai ääs .... selles lehes pole ju mitte midagi tõsiselt võetavat peale koomiksite.... aga see on minu arvamus .... lugege eesti ekspressi ... mitte seda kollast wc-paberit ...

ja see "uudis" on täielik iba ... higistad natuke vett välja ja korraks kaalule astudes kaalud vähem kuid vedeliku defitsiidi tõttu jood sama koguse või rohkem mõne aja möödudes endale sisse ja oligi kasu null ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
K6hulihased saab trimmi kiirelt, tee puki peal k6hulihaseid 4xmax, ehk siis 4 seerjat nii palju k6hulihaseid kui j6uad ja paari n2dala p2rast hakkad juba tulemusi n2gema.

No kuule, kui sa arvad et kõhulihaste harjutuse aitavad kõhutrimmi siis sa eksid. Trimmis kõhulihas on ikka see mis on välja ka paista, kuid kui sul kõhupeal rasvakiht, siis võid kõhukaid lõpmatuseni teha, tolku ikka pole. Kui sa arvad et see aint päästab siis edu sulle. Toitumine, toitumine ja veelkord toitumine!!! Ja seejärel harjutused, kõhulihaste tegemine arendab kõhulihaseid. Kui soovid trimmi saada, siis võta toitumine käsile, sest teinekord polegi vaja hullult neid kõhulihaseid treenida, et neid välja saada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Raskuste hüppeid küll ei soovitaks teha.

See 170cm-70kg sõltub mille jaoks kõik.

Ja mina ei kurda - minu selg (170 cm 70 kg)

Pilt on tehtud ilma igasuguse grimmi v pumpamise v muu selliseta. Loomulikult pole ma kulturist, aga mõned juba irisevad et bwaaa, miks ma ennast selliseks teinud olen?!? (tüdrukud kusjuures).

Ja ilmselt minu "geneetiliselt kõige andekam" kehaosa on jalg üldse, aga mul pole head pilti :blink:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kust saaks odavalt/tasuta toitumiskava?

Odavalt - mis on sinu jaoks odav? Hinnad nii Kiivikal kui Kalmusel seal 300-350 kanti vast. Ja tasuta kava - ei usu, et keegi tasuta kavu pakub :blink:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×