Jump to content
olgusiis

Rasvapõletajad.

Recommended Posts

Vaatasin siit e-poest millist rasvapõletajat osta, kuid valik oli liiga suur ning igaüks kiitis oma toodet taevani. Võiks väheke aidata mis toode aitab päriselt ja on tõhus?

Aga sellest on siin juttu juba olnud nii et vaata ringi foorumis ja kasuta otsingut :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

otsingut oleks hea kasutada jahh .... suht usaldatav koht kust vaadata on www.bodybuilding.com ... seal oli hiljuti parimate toidulisandite valimised .... sealt vaata millised rasvapõletajad on parimad ja siis vaata kas saad neid siit eestist kätte ..... vähemalt mina teeksin nii .... vott... peale selle seal on väga hästi lahti seletatud toimeained ja võimalikud kõrvalnähud ... aga kui seal ei ole siis pane konkreetne toode googlisse otsima ... ja efedriini vaba võiks olla ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tean et siin on sellest juttu, kuid ma poleks muidu kirjutanud, kuna siin maititakse vaid fatburnerit, ja seda ma ka kasutan, kuid tahtsin teada mõnda konkreetset toodet mida on ka siin lehel müüa. Toitumist ma hakkasin kontrollima, treening kava on paigas, kuid on mõnda efektiifsemat toodet siin lehel mis mu keha rasvaprotseti natuke efektiivsemalt vähendaks?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×