Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas Oktoober 7, 2006 Ma ei tea mis venelastega lahti, kuid masendav on vaadata kuidas nad iga aastaga vormi kaotavad, jutt käib Feodorovist ja Makšantsevist, mõned pildid jutu ilmestamiseks. Olen näinud mõlemaid mehi oma hiilgevormis, kuid nüüdseks on jäänud sellest järele vaid varemed. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kobras 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 7, 2006 nr 4, nr 5, nr 8. Kes on kes? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-aron- 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 7, 2006 Nr.5 peaks olema Alexander Fedorov. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
pökk1 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 7, 2006 ott, sama käib ka sinu kohta, ole aus Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mers 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 7, 2006 siis sa pole Otti n2inud! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Corrosion 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 7, 2006 vähese viina viga:P Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Oktoober 8, 2006 no ma ei tea, nad on tõesti nigelad, vähemalt kulturismi seisukohalt:Pma loodan et ott paneb ned skeptikud varsti laval paika:) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides