Jump to content
renku

jutukas

Recommended Posts

Järsku ehk kirjeldad meile oma probleemi - mis juhtub või mida ei juhtu ?! Kas Jutuka pilt ilmub üldse ette või vaatab sellel lehel sulle vastu ainult hall pilt ,,, ? Ainuüksi reast "olen sisse loginud" on raske järeldada, milles probleem ilmneb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võib juhtuda, et jutukas vajab ennast Teie arvutisse laadimist. Sellel juhul paluks varuda ainult natukene kannatust. Kui hüppab lahti väike aknake, vajutage aga ilma kartmata YES nupule – arvuti lihtsalt tahab saada kinnitust, et te olete nõus seda programmijupikest enda arvutisse laadima.

Kuna uus sisselogimissüsteem on teie eest juba vajaminevad väljad täitnud, jääb teie ülesandeks vaid valida jutuka akna ripmenüüst kanal, kuhu soovite siseneda. Praegusel juhul on kasutusel ainult üks kanal, nimega AMAZON, kus jutustamine toimub. Kindlasti saavad tulevikus ka kulturistid, aeroobikud ning muude alade esindajad endale vajaliku kanalid.

Jääb üle vaid vajutada SISENE JUTUKASSE nupule ning seejärel saate alustada aktiivset suhtlust teiste jututoas viibijatega.

Kuna aeg lükkas ennast tagant, võib juhtuda, et kuskilt on midagi veel ripakile jäänud. Paluks lihtsalt varuda kannatust, kuna lähima nädala jooksul võib ilmneda jutuoas veel väiksemaid sorti muudatusi ning parandusi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui ekraanil on hall pilt, tähendab see seda, et jutukal on vaja ennast Teie arvutisse laadida. Sellisel juhul annab märku endast aknake, kus on lühidalt kirjutatud inglise keeles, et tarkvara on vaja arvutisse tõmmata ja küsib, kas Te olete sellega nõus või mitte. Vajutada on vaja siis nupule YES, mis laeb jututoa programmi Teie arvutisse, kuhu ta ka edaspidiseks püsima jääb.

Kui vajutate NO, jääbki püsima ekraanile hall pilt ning kogu prodseduur tuleb korrata (lähete uuesti FOORUMi alt JUTUKAS lingile ja teha kõike seda, mida eelpool kirjeldasin ning seekord YES nupule vajutada).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

..ekraanile ei tule mingit halli pilti, lööb lahti akna , kus üleval vasakus nurgas on rist ja kogu värk punast värvi... ja sellisele kujule ta ka jääb, edasi ei juhtu midagi, ei löö lahti mingit lisaaknakest , kust saax jes vajutada. mis võib arvutil puudu olla ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×