Sten 0 Teavita postitusest Postitas September 26, 2006 Ega keegi ei tea, kus sellise teemaga tegeletakse või kus olex võimalik käia harjutamas-(midagi selle sarnast ) Mida lähemal Mustamäele, seda parem Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mart Muru 17 Teavita postitusest Postitas September 26, 2006 Mine õue harjutama Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sten 0 Teavita postitusest Postitas September 26, 2006 vaata välja-varsti lumi maas......külm hakkab Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Biitseps 1 Teavita postitusest Postitas September 26, 2006 Need vennad peaks kõrgushüppajateks hakkama Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mart Muru 17 Teavita postitusest Postitas September 26, 2006 vaata välja-varsti lumi maas......külm hakkabPane paksult riidesse ja harjuta lumehange Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lili 0 Teavita postitusest Postitas September 26, 2006 Capoeira trennis saad neid elemente õppida. Võimlemine abiks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sten 0 Teavita postitusest Postitas September 26, 2006 lili-Mõtlesin Capoeira peale ise ka vahepeal, aga see ainult osa sellest, mida otsin-tahaks erinevatest Martial Artsi võitluskunstidest midagi kokku klopsida..........bugati-Olen vaene üliõpilane ja ei jätku riiete jaoks raha....kõik läheb tarkuste alle Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lili 0 Teavita postitusest Postitas September 26, 2006 Seni saad ju capoeira ja näiteks idamaiste võitluskunstidega baasi teha kuni sobiva koha leiad. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Heix89 0 Teavita postitusest Postitas September 26, 2006 (muudetud) Natuke teemaväline, aga need vennad, kes seal videos olid, on tuntud "Team Ryouko" nime all. Tegutsevad Torontos, kõik tiimi liikmed on erinevate võitluskunstide meistrid (taekwondo, kung-fu, wu-shu jne), väga kaua harjutanud ja nagu sa ise näed, siis väga kõvad tegijad. Et sellisele tasemele jõuda (saltod, wallflipid jne), on vaja järjepidevat harjutamist, julgust ja füüsilisi eeldusi. See selleks. ...kui tahtmist on, siis hakka suvaliste piisavalt pehmete mattide peal harjutama, arvan, et Mustamäel kuskil ikka leidub saalikest, kus paar matti on. Sellist võimlemissaali nagu seal videos, ma kardan, et Eestis polegi! Muudetud September 26, 2006 kasutaja Heix89 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mart Muru 17 Teavita postitusest Postitas September 26, 2006 Kas Audentese Spordihall ei asu Mustamäe lähedal? Muidu seal on väga hea harjutada. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vägivaldur 3 Teavita postitusest Postitas September 26, 2006 See on pigem sportvõimlemine kui võitlemine. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
markot 0 Teavita postitusest Postitas September 27, 2006 Tegemist on puhtalt akrobaatikaga, võitlusest pole haisugi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
savi_ 1 Teavita postitusest Postitas September 27, 2006 eestis saavad lapsed parkouri teha siganaljakas on vaadata ka .. keegi parkourimees ütles telekas hästi , et vähemalt ei jõlgu lapsed niisama ringi .. mulle tundus küll imelik kui mingid pubekad anne silla juures raskelt parkouri tegid ) Anyways .. aitab offtopicust.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mart Muru 17 Teavita postitusest Postitas September 27, 2006 (muudetud) eestis saavad lapsed parkouri teha siganaljakas on vaadata ka .. keegi parkourimees ütles telekas hästi , et vähemalt ei jõlgu lapsed niisama ringi .. mulle tundus küll imelik kui mingid pubekad anne silla juures raskelt parkouri tegid ) Anyways .. aitab offtopicust..Antud videos ei tehtud parkouri!Parkour ei ole mõeldud ainult lastele ning need,kes ei jaga sellest mitte midagi,olge parem vait! Muudetud September 27, 2006 kasutaja bugati poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sten 0 Teavita postitusest Postitas September 27, 2006 ega ma pole väitnudki, et tahan juba homme sellinne olla.....küsisin lihtsalt, et kus olex mul võimalik natuke sellise teemaga tegeleda ja vaikselt harjutada.......no ütleme siis nii jah, et tahaks selle sportvõimlemisega tegeleda natu.Aga äkki keegi teab mõnda saali, kus olex neid matte ja kus saaks käia harjutamas-eriti norm olex, kui seal olex veel samast asjast huvitunuid Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mart Muru 17 Teavita postitusest Postitas September 27, 2006 ega ma pole väitnudki, et tahan juba homme sellinne olla.....küsisin lihtsalt, et kus olex mul võimalik natuke sellise teemaga tegeleda ja vaikselt harjutada.......no ütleme siis nii jah, et tahaks selle sportvõimlemisega tegeleda natu.Aga äkki keegi teab mõnda saali, kus olex neid matte ja kus saaks käia harjutamas-eriti norm olex, kui seal olex veel samast asjast huvitunuid Audentese Spordihallis on akrobaatika nurk,kus on rööbaspuud,võimlemisrõngad,matid jms..seal on väga hea harjutada.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sten 0 Teavita postitusest Postitas September 27, 2006 Kus see Audentese Spordihall on ja palju seal see kuumax on?Audentese Spordihallis on akrobaatika nurk,kus on rööbaspuud,võimlemisrõngad,matid jms..seal on väga hea harjutada.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mart Muru 17 Teavita postitusest Postitas September 27, 2006 Audentes Akrobaatikalinnak: tellimineAsub: Tondi 84, 11316 Tallinn Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sten 0 Teavita postitusest Postitas September 27, 2006 Tänud, aga ega keegi siin või kellegi tuttav ise ei tegele sellise teemaga? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Training 0 Teavita postitusest Postitas September 27, 2006 See on pigem sportvõimlemine kui võitlemine.väga vabalt saab sellise tehnikaga võidelda,isegi seal videos näitas seda! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mart Muru 17 Teavita postitusest Postitas September 27, 2006 (muudetud) Tänud, aga ega keegi siin või kellegi tuttav ise ei tegele sellise teemaga?Ma ikka tegelen rohkem võimlemise ja vähem õhu- akrobaatikaga aga vahest võib isegi koos Audenteses harjutada või mis? Kui huvi on,siis anna PM teel teada. Muudetud September 27, 2006 kasutaja bugati poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vägivaldur 3 Teavita postitusest Postitas September 27, 2006 väga vabalt saab sellise tehnikaga võidelda,isegi seal videos näitas seda!Kus sa seda võitlemist seal nägid? Ja mida sa pead silmas sõna all "tehnika"?Võitluses võid igasugu soga ja mõttetuid atribuute kasutada - efektseid hüppeid, saltosid jne Harva saadab kontaktaladel sellist stiili edu ja veel vähem kuuluvad sellised "numbrid" kontaktaladel võistlemiseks vajalikku baasi. Nii et jään enda juurde: minu jaoks on nähtud video siiski akrobaatika. Võitluses võib selliseid asju loomulikult kasutada ja nad näevad ehk efektsed välja, aga enamjaolt on tegemist mõttetu energia raiskamisega. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MEE 0 Teavita postitusest Postitas September 28, 2006 See on pigem sportvõimlemine kui võitlemine.ma jäin ka muigama... et see pigem känguru mängimine kui võitluse imiteerimine väga vabalt saab sellise tehnikaga võidelda,isegi seal videos näitas seda!i dare to disagree... see ikka rohkem nö "for show" Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Creek 0 Teavita postitusest Postitas September 28, 2006 (muudetud) väga vabalt saab sellise tehnikaga võidelda,isegi seal videos näitas seda!Võitluseks saad seda (minu arvates) kasutada vaid Hollywoodi filmides.Muidugi kui sa nii hüppama ja värke hakkad tegema võid vastase lihtsalt minema hirmutada. Muudetud September 28, 2006 kasutaja Creek poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
asd112 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 4, 2007 (muudetud) see peaks olema TEAMRYOUKO video.http://teamryouko.com/ neil seal veel videosi..ise kui esimest korda nägin jäi karp lahtimõtlesin et seda tahaks kohe kindlasti teha, aga eestis vist siukest asja pole.. võin eksida.eriti tahtsin/tahan minna otse nende juurde ja see on mõeldud showks , teamryouko ongi martial arts performing group.. Muudetud Jaanuar 4, 2007 kasutaja asd112 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides