Jump to content
Kristjan Pinka

Millise tegijaga tahaksid jutukas rääkida.

Recommended Posts

Jututuba valmis ja tekkis mõte selline, et kui oleks rahval huvi või viitsimist, siis kellega sooviksite seal live's suhelda.

Mõtet muidugi ei ole panna selliseid nimesid nagu Ron Coleman, Erki Nool või Britney Spears, mõne jõutõstmise, kulturismi või aeroobikaga tegeleva kodaniku saks vast kokkulepitud ajal tunnikeseks nädalas arvuti taha kammitseda küll. Sõltub muidugi Amazoni toimkonna ja asjaosaliste aktiivsusest.

Mõte siis selline... mida arvate?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna näiteks oli seal Ott ja vastas tegijate küsimustele. Kindlast tahaks rahvas siin näha näiteks Vend Vähki, Kalmust või kuulsat Revali treenerit Raidot, aga eks nendega peab ajad kokkuleppima, ehk siis õnnestub neid ka siin kõnetada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kahjuks ei saa uut teemat avada, ütleb, et ebapiisavad andmed. Postitasin ta siia.

Selline avalik ettepanek. Leht läheks ajalikumaks kui pakkuda lisaks pildimängule küsimusmängu(muidugi ei tea kas Amazonil nänni jätkub 8-). Küsimused oleksid samas ka arendava iseloomuga, ehk ei oleks siis rumalaid küsimusi ka vähem. No kasvõi küsimused treenerite atesteerimiselt kus puudutati sportlase toitumist. No kas või selline: MIKS ei kasutata valke energia vajaduste rahuldamiseks, kui nendest saab samapalju energiat, kui sahhariididest? No nii, tahab mees saada auhinda, hakkab surfama, õigepea selgub, et põhiline energia allikas ongi sahhariidid...ja näe ülltust...ehk...süsivesukud...uurib edasi...saab veel teada, et laktoos ongi piimasuhkur(nüüd teab miks mõnes tootes peal põiki kiri laktoositu)...jne. maltoos linnasesuhkur jne, jne...mis arvate?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×