savi_ 1 Teavita postitusest Postitas September 12, 2006 Mul tekkis siuke huvitav küsimus täna, pärast trenni saunas sheiki libistades, et kas nö kõrge temperatuur saunas lühiajaliselt (enne kui ära jõuan juua) mõjutab oluliselt valku ? ehk ei olnudki kõige lollim küsimus Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
antonhansen 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2006 Ei usu, nt. piimavalgud ju pastöriseerimisel kõrge temperatuuri juures ei lagune jne. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas September 12, 2006 no ega see vesi sul keema lähe ju? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
greenu 0 Teavita postitusest Postitas September 13, 2006 arvan ka et kui just oma sheiki ahju peal keema ei lase siis ei juhtu taga midagi ... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
fighter 0 Teavita postitusest Postitas September 13, 2006 Soojemat toitu on kergem seedida. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
savi_ 1 Teavita postitusest Postitas September 13, 2006 positiivne vastukaja ... ma ise mõtlesin rohkem sellest vaatevinklist, et juba pulbrit ei tohi suht üle toatemperatuuri hoida Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
StaticMoth 0 Teavita postitusest Postitas September 13, 2006 positiivne vastukaja ... ma ise mõtlesin rohkem sellest vaatevinklist, et juba pulbrit ei tohi suht üle toatemperatuuri hoida No see on ju pikema-ajaliselt mõeldud ...Ega Sa seal saunas nädalaid selle sheigiga ei istu Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides