ÜRASK 0 Report post Posted September 11, 2006 Tere Oldman!Ma tahaksin teie k2est nõu küsida et mis teeb mokatubakas halba või head (Tarvitan KREATIINI).... TÄNUD !!! Share this post Link to post Share on other sites
greenu 0 Report post Posted September 11, 2006 uut teemat ei hakka arendama kuid kas nuusktubakas mõjub ka halvast/härsti trennile .... snuff... Share this post Link to post Share on other sites
Hummer 0 Report post Posted September 11, 2006 katsetage järgi... Share this post Link to post Share on other sites
tilluke algaja 0 Report post Posted September 11, 2006 Mina mõlema tubaka harvema tarbimise koha pealt nüüd muutusi trenni suhtes tähele ei pannud. Siiski, kõik oleneb ju kogustest. Kerge õlle ei ole ka ju paha Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted September 11, 2006 Huuletubaka kaitseks võiks öelda järgmist:- selle tarbimine ei mõju teiste inimeste tervisele- ei ole avastatud seda, et ta tekitaks vähki- tunduvalt väheneb sigarettide tarbimineNegatiivsed küljed on:- tekitab suuremat sõltuvust kui suitsetamine, kuna nikotiini tase organismis ühtlasem kui sigaretisuitsetamisel;- paljudele inimestele tundub tarbimine ebaeesteetiline Share this post Link to post Share on other sites
ÜRASK 0 Report post Posted September 11, 2006 suured t2nud ...niiet suurt midagi ei tee siis :D THx Oldman !!! Share this post Link to post Share on other sites
jorsik 12 Report post Posted September 11, 2006 Ma nägin kuskil pilte ja artiklit, kus oli mokatubaka tarvitajate huultest pilte tehtud. Ei olnud kena vaatepilt, huultel tekib pikaajalisel tarvitamisel sissepoole selline nahk nagu talla all sisuliselt. Pluss imendub organismi märksa rohkem nikotiini. Share this post Link to post Share on other sites
KONDIPUKETT 0 Report post Posted September 11, 2006 kas nikotiinil tõesti pole muid halbasid omadusi kui sõltuvuse tekitamine?või on mul valesti meelde jäänd, et ahendab veresooni jne....??ei tahaks uskuda et mokatubakas tervisele mingit negatiivset mõju ei avalda... Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted September 11, 2006 kas nikotiinil tõesti pole muid halbasid omadusi kui sõltuvuse tekitamine?või on mul valesti meelde jäänd, et ahendab veresooni jne....??ei tahaks uskuda et mokatubakas tervisele mingit negatiivset mõju ei avalda... Nagunii keegi ei usu seda. Share this post Link to post Share on other sites
maza 0 Report post Posted September 11, 2006 Venitab sul m6nuga moka ka v2lja + s66vitab sul moka alt suht palju,s6ber kes pika aega pannud saab enam v2hem n2pu moka alt silmani lykata,suht r6ve... Share this post Link to post Share on other sites
tilluke algaja 0 Report post Posted September 11, 2006 Venitab sul m6nuga moka ka v2lja + s66vitab sul moka alt suht palju,s6ber kes pika aega pannud saab enam v2hem n2pu moka alt silmani lykata,suht r6ve... Kui tihti ja kui kaua ta seda tarvitanud on? Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted September 11, 2006 Venitab sul m6nuga moka ka v2lja + s66vitab sul moka alt suht palju,s6ber kes pika aega pannud saab enam v2hem n2pu moka alt silmani lykata,suht r6ve... Tean ka ühte ja see on rõve, ise ei soovita küll minuarust mõtetud need meelemürgid aga igaühe oma valik mis eluga teeb. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted September 12, 2006 (edited) Seal on pilt ka:http://www.neti.ee/cgi-bin/cache?query=snus&alates=0&url=http%3A%2F%2Fvelo.clubbers.ee%2Ffoorum%2Fviewtopic.php%3Ft=1765%26view=previous. Edited September 12, 2006 by OldMan Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted September 12, 2006 üks armas pilt ka siia juurde http://data1.blog.de/blog/k/kairokairo/img/snus.jpg Share this post Link to post Share on other sites
maza 0 Report post Posted September 12, 2006 ma ei tea,pole kysinud,aga j2relikult pris palju... Share this post Link to post Share on other sites
rainisk 0 Report post Posted April 7, 2007 kas nikotiinil tõesti pole muid halbasid omadusi kui sõltuvuse tekitamine?või on mul valesti meelde jäänd, et ahendab veresooni jne....??ei tahaks uskuda et mokatubakas tervisele mingit negatiivset mõju ei avalda... Nikotiin koguneb südameveresoontesse ja võib tekkitada seal ummistusi - ummistused tekitavad südamelihase seiskumise (infarkti) ja kolmas infarkt on saatuslik ! Pealegi pärsib nikotiin kasvuhormooni eritumist !Kindlasti on nikotiinil veel kõrvalmõjusi! Share this post Link to post Share on other sites
Karu 0 Report post Posted April 7, 2007 Jah, tõesti on nikotiinil negatiivseid mõjusid.Siiski on tal ka positiivseid, kuid neist ju ometi kõvasti ei räägita... Snusisõber. Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted April 8, 2007 Kust tulevad sellised idiootsed teemad? Miks on vaja selliseid asju üldse tarbida? Share this post Link to post Share on other sites
stainless 0 Report post Posted April 8, 2007 Mingi tunnike enne trenni oleks ikka mõtekas välja sülitada. Mul vähemalt kaob igasugune tahtmine füüsilist teha, kui snus all on. Share this post Link to post Share on other sites
meesi 0 Report post Posted April 8, 2007 Tere Oldman!Ma tahaksin teie k2est nõu küsida et mis teeb mokatubakas halba või head (Tarvitan KREATIINI).... TÄNUD !!!Tere,pole küll Oldman, aga enda poolt võin lisada mida tean.HALB: Rootsis ja Norras on suitsu asemel populaarsem mokatubakas, kuna see ei jäta riiete külge suitsu haisu ja säästab ümbritsevaid inimesi suitsu haisu käest. Kuid selle eest on nendes riikides suur minek lõuaimplaatidel, kuna mokatubakas söövitab/teeb lõualuud hapraks, muidugi pikemas perfektiivis.Kui tahad, et mokatubakas ei söövitaks Sul mokkadesse,põskedesse süvendeid. Pane mokatubakat üks kord ülesse moka alla, teine kord alumise moka alla, kolmas kord "põse vahele"(loodan, et saada aru) jne.HEAD:Selle saad ise teada ,kui tarvitad seda, sest inimesed on erinevad.NB: Mõnele annab trenni tehes ilgelt jõudu, kuid mõni ei suuda seda füüsilisel pingutusel moka all hoidagi, ajab ropsima. Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted April 8, 2007 Ei ole selles sittagi head! Minge kuskile nurgataha häbenema oma nikotiininäljaga. Pole siin midagi poppi ja noortepärast nikotiinis. Vaevalt et härra Kalmuski oma suitsetamise üle uhke on. Share this post Link to post Share on other sites
rainisk 0 Report post Posted April 21, 2007 Ei ole selles sittagi head! Minge kuskile nurgataha häbenema oma nikotiininäljaga. Pole siin midagi poppi ja noortepärast nikotiinis. Vaevalt et härra Kalmuski oma suitsetamise üle uhke on.Paraku on suitsetamine tänapäeval popp ja noortepärane :S. Näiteks - minu klassis on 8 õpilast ja mittesuitsetajaid peale minu veel ÜKS ... masendav protsent või mis ? 75% suitsetajaid ja 25% mittesuitsetajaid . Ja siis väidavad mulle ka, et küll ma ükskord veel suitsetama hakkan . Share this post Link to post Share on other sites
rainisk 0 Report post Posted April 21, 2007 Jah, tõesti on nikotiinil negatiivseid mõjusid.Siiski on tal ka positiivseid, kuid neist ju ometi kõvasti ei räägita... Snusisõber.Oh jaa - nikotiin sama kasulik ju kui vitamiinid tead . Ja tore, et see igal aastal miljoneid inimesi ei tapa maailmas . Share this post Link to post Share on other sites
intsu007 0 Report post Posted April 21, 2007 Ma küll ei suitseta, aga ma olen proovinud mokatubakat, kangemat, kui paar min on huule all olnud siis tekib selline tune nagu oleks alkohoolist täis, võtad ära siis paari minutiga uuesti taastud Share this post Link to post Share on other sites