antonhansen 0 Teavita postitusest Postitas September 9, 2006 http://www.drillsandskills.com/video/displ...=onearmpull.mpgKas keegi kulturistidest on teinud/suudaks teha seda järgi? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Keio 0 Teavita postitusest Postitas September 9, 2006 see on tase! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
olli 0 Teavita postitusest Postitas September 9, 2006 http://www.drillsandskills.com/video/displ...=onearmpull.mpgKas keegi kulturistidest on teinud/suudaks teha seda järgi?Eestis 90+kg kulturistid vaevalt... 1-2 tõmmetki oleks juba tase!Ca 60kg kaaluvad noored jõutõstjad ja muidu tugevad poisid võibolla isegi teevad.Vaadates meie juunioride jõutõstjate mehetegusid, siis ei imestaks üldse. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
inside14 1 Teavita postitusest Postitas September 9, 2006 Karm tüüp, olen ise ka proovind ühekäega aga kuidagi ei tule Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Bonsuna 3 Teavita postitusest Postitas September 10, 2006 (muudetud) Eestis 90+kg kulturistid vaevalt... 1-2 tõmmetki oleks juba tase!Ca 60kg kaaluvad noored jõutõstjad ja muidu tugevad poisid võibolla isegi teevad.Vaadates meie juunioride jõutõstjate mehetegusid, siis ei imestaks üldse.Kaks korda tuleb ikka läbi ussi m....i kuidagi ära. Muudetud September 10, 2006 kasutaja Bonsuna poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
antonhansen 0 Teavita postitusest Postitas September 10, 2006 (muudetud) to bonsuna: Arvestades su kehakaalu pole just paha Rammu ikka jätkub Muudetud September 10, 2006 kasutaja antonhansen poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
rait83 26 Teavita postitusest Postitas September 10, 2006 Tõesti kõva vend...aga midagi nii erilist see ka nüüd ei ole. Trenn ja pühendumine. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lili 0 Teavita postitusest Postitas September 10, 2006 Ei tule ühtegi.... Vihaga vast üks tuleks. Või surmahirmuga. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Heix89 0 Teavita postitusest Postitas September 10, 2006 Tõesti kõva vend...aga midagi nii erilist see ka nüüd ei ole. Trenn ja pühendumine.Trenn ja pühendumine ongi ju midagi erilist, kas pole? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
p6kk666 0 Teavita postitusest Postitas September 15, 2006 No keegi veel kulturistidest 1 käega ära tõmbab? siiamaani kalmus vist aint .. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kimosabe 0 Teavita postitusest Postitas September 18, 2006 väga hull mis ma muud öelda oskan Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
susim 2 Teavita postitusest Postitas September 18, 2006 homme teen proovi;-) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
defcore 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 18, 2006 ma olen nii kõva mees et tõmban 1 ära Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Rihostern 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 24, 2006 päris maru värk Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides