Jump to content
thugged

kuidas söögiisu suurendada?

Recommended Posts

on selline jama,et söögiisu pole üldse,aga tahaks massi juurde saada. hommikuti ei lähe midagi alla kohe. oskab keegi soovitada midagi,mis suurendaks söögiisu? :ph34r:

mul küll enam isuga hommikul probleeme pole aga kunagi kui veel oli, hakkasin hommikujooksu tegema....isu tuli iseenesest ja edasi on kõik juba harjumise asi.

tee endale hommikuks midagi maitsvat :ph34r: ... et siis soovid kohe süüa seda .....

või siis söö eelneval õhtul varem ... siis hommikul on kõht tühjem kui tavaliselt ja tahad kohe süüa ...

Ma soovitaksin sul hommikul (siis kui ärkad) juua kah midagi, sest siis hakkab magu tööle. Mul oli kah alguses probleeme hommikul söömisega, aga nii läheb mul söök kergemini alla.

Söö viiskorda päevas ja küll siis isu tuleb, ka hommikul.

Mul ka varem polnud aga nii pea kui juba võtad paar hampsu siis läheb ülejäänu lihtsalt.

* kui öösel 2x süüa siis ei jää magu magama ja iga paari tunni järel nälg

* kui hommikul klaas coca koolat juua tekib kah parem isu

* ja muidu nätsu närimine tekitab ka isu...

need 3 on endal järgi katsetatud

* kui öösel 2x süüa siis ei jää magu magama ja iga paari tunni järel nälg

* kui hommikul klaas coca koolat juua tekib kah parem isu

* ja muidu nätsu närimine tekitab ka isu...

need 3 on endal järgi katsetatud

* kui 2 päeva mitte süüa, siis kolmandal päeval on hundiisu.

On alles probleem. Annax äkki keegi ka nõu kaidas hundiisu talitseda. Olen üle kahe kuu tervislikult ja mõistlikult toitunud ja mitmest kilost lahti saanud. Samal ajal olen ka sporti teinud.

Kuid paari nädala eest jäin haigeks ja kuna sporti ei saa mõnda aega teha on ka "punn eest läinud". Ma ei suuda enam oma hundiisu talitseda, kardan, et võtan kõik kaotatud kilod tagasi. Ma tean, et kõik peitub peas, kuid kas oskab keegi nõu anda, kuidas oleks end lihtsam talitseda. :ph34r:

On alles probleem. Annax äkki keegi ka nõu kaidas hundiisu talitseda. Olen üle kahe kuu tervislikult ja mõistlikult toitunud ja mitmest kilost lahti saanud. Samal ajal olen ka sporti teinud.

Kuid paari nädala eest jäin haigeks ja kuna sporti ei saa mõnda aega teha on ka "punn eest läinud". Ma ei suuda enam oma hundiisu talitseda, kardan, et võtan kõik kaotatud kilod tagasi. Ma tean, et kõik peitub peas, kuid kas oskab keegi nõu anda, kuidas oleks end lihtsam talitseda. :ph34r:

Hundiisu? Ega sa ometi end ei näljuta? See oleks äärmiselt loll(no ofence, please), see on äärmiselt ebatervislik. Seleta kuidas sa toitud üldjuhul ja ehk saame aidata.

Proovi näiteks Apilaki (mesialsema toitepiim, millest kindlasti Mr. Mesi oskab lähemalt rääkida :ph34r: ). Kas ta just hommikul suurendab, aga üleüldiselt küll. Vähemalt minul toimib.

Aga see hommikune toitumine on kättevõtmise asi. Ja üldiselt - mis see isu siia ikka puutub kui soov lihaseid kasvatada. On isu või mitte, sööma peab nagunii. Kui ei söö võid lihaste kasvamisest und näha ainult. Mõtle sellele ja äkki tekib nii söögiisu.

* kui 2 päeva mitte süüa, siis kolmandal päeval on hundiisu.

olen ka praktiliselt 7 päeva ilma söömata olnud.

(ehk siis kogu 7 päeva toit oli peotäis nisu ja 1 kondise kana jalg - see teeb vähem kui teelusikatäis nisuteri päevas)

pärast seda piina sõin 2 saiaviilu juustuga ja oleks peaaegu otsad annud... kõht valutas hullupööra...

ja siinkohal tervitan Eesti Kaitseväge kes selliseid inimkatseid läbi viis.

olen ka praktiliselt 7 päeva ilma söömata olnud.

(ehk siis kogu 7 päeva toit oli peotäis nisu ja 1 kondise kana jalg - see teeb vähem kui teelusikatäis nisuteri päevas)

pärast seda piina sõin 2 saiaviilu juustuga ja oleks peaaegu otsad annud... kõht valutas hullupööra...

ja siinkohal tervitan Eesti Kaitseväge kes selliseid inimkatseid läbi viis.

Ühinen Tangi tervitustega.

Oled söömata ja näljas, siis mõtled, et kui pataljoni jõuad sööd mis hirmus, aga võta näpust ...

Tervitan siinkohal siis Muci ka. Ja tuletan meelde talle ,et kui inimkatseid tegema hakatakse, anna teada, tuleme kaevame sulle seapekki maa sisse laagri lähedale:)

Isu tõstmiseks hommikul tass kohvi ja 5 km jooksu. Peale pesu läheb söök hooga...

Isu petmiseks võib petti, rasvata kodujuustu vms. süüa. Valk võtab näljatunde.

Harjta ennast sööma teatud kellaegadel. Varsti harjub organism ära sellega ja hakkab neil kellaaegadel toitu "nõudma". Seeläbi saad tõsta nädal nädalalt tarbitavate kalorite hulka ja lõpuks jõuad loodedavasti eesmärgini.

no mina õnneks ei pidanud näljanädalal olema kaitseväes, vaid oli tavaline metsanädal, kus viimastel kolmel päeval oli toit nii otsas, et päevas sõin paar kartulit, paar küpsist ja lund.

Ennem kui ise korralikult ei söönu ja jõusaalis ei käinud siis ei söönud homikuti midagi, lihtaslt tee või kohvi.

Nüüd nt. eile ärkasin ja kõht oli väha tühi aga polnud kodus eriti muud kui leiba ja saia, veidi maisihelbeid, piima, ja eelmisest õhtust kartulid ja kotletid, siis viskasin need mikrolaineahju ja mõtlesin ise, et mingi imelik kes sööb hommikuks kartulit ja kotletti, peale sõin veel maisihelbeid piimaga ja saigai kõht täis.

Ja endal pidevalt palju mõnusam olla kui kõht korralikult täis.

Hundiisu? Ega sa ometi end ei näljuta? See oleks äärmiselt loll(no ofence, please), see on äärmiselt ebatervislik. Seleta kuidas sa toitud üldjuhul ja ehk saame aidata.

Ma olen viimasel ajal ikka üldjuhul tervislikult toitunud. Viimastel kuudel olen magusat ja ülemäära rasvast toitu vältinud. Viimasel ajal on olnud sellised magusa neelud. Õneks pole veel ülemäära magusat sisse ajanud. Kui õhtul kuju jõuan, siis läheb küll näksimiseks. Mulle meeldib kogu aeg näksida. Eriti õhtul, kui selleks kõige rohkem aega on. Õhtul ma ei suuda sed lihtsalt vältida. Kui juurvilju ja puuvilju piisaval hulgal käepärast võtta ei ole, on asi ikka päris hull. Ma söön küll ikka hommikul korralikult, vahest isegi liiga palju. Jama on vist selles, et lõunasöögi jaoks mul küll tavaliselt aega ei jää ja siis linna peal midagi näksin, kas tervislikult või mitte, aga ega see eriti hea ei ole küll. Siis tahangi õhtul rohkem süüa.

Aga kas on olemas ka eraldi spetsiaalseid aineid või toidulisandeid söögiisu suurendamiseks?

punase päevakübara tinktuur

15 min enne sööki

hmm mis see endast üldse kujutab ja kust seda saada võiks?

Apteegis on päevakübarat müügil. Üldiselt antakse lastele immunsuse parandamiseks. On müügil ka tavalistes söögipoodides, kus on ka looduslike ravimite riiulid. Selver näiteks. Mina ei ole selle toimet eriti suutnud söögi isu kohapealt tuvastada.

Apteegis on päevakübarat müügil. Üldiselt antakse lastele immunsuse parandamiseks. On müügil ka tavalistes söögipoodides, kus on ka looduslike ravimite riiulid. Selver näiteks. Mina ei ole selle toimet eriti suutnud söögi isu kohapealt tuvastada.

Ma võtan siis kui meelde tuleb :rolleyes: Mul paneb kõhu korisema :rolleyes: