Jump to content
Johnson

Maitse

Recommended Posts

Tere Amazoni pere. Ostsin endale sidrunimaitselise massilisaja, aga probleem selles et kui lisada sellele natuke süsivesikuid (mis arvatavasti ei puutu asjasse), siis muutub selle maitse nii läägeks, et kui enne trenni kokteil ära võtta, on terve rassimise aja õõnes olla. Kaob igasugune isu trenni teha. Peale trenni ei taha sheigile mõeldagi. Tunne nagu tahaks peale harjutust kangi alla oksendama minna. Enne kasutasin vanilje oma ja selle maitse oli enam-vähem talutav, aga huvi pärast tahtsin teist maitset proovida. Olen proovinud viinamarjamahla, õunamahla ja veega, aga ei midagi. Äkki oskab keegi soovitada, mis selles asjas ette võtta. Ei tahaks nagu lisandit lihtsalt ka potist alla lasta.

Ette tänades....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõistetav, aga tarbi neid kahte asju siis erinevalt või müü maha. Näiteks mulle :lol: Mul oli muidu endal sama jama, aga õnneks sai kott kord tühjaks ja rohkem ei ostnud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui ta on juba massilisaja, siis miks sinna veel süsivesikuid vaja lisada? Joo veega, kui lääge paned vett juurde, et poleks nii magus. Kui süsivesikutest puudus, siis võid massilisaja veega juua, et liiga magus poleks (tal ju nagunii sidrunimaitse) ja õuna/viinamarjamahla juua eraldi, siis ei solgi kokku mahla ja sidruni maitset.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×