Jump to content
Rebane

Miks on rahvas nii vaikne ?!

Recommended Posts

Kas tõesti on kõik teemad ennast ammendanud või ei leia enam midagi uut, millest rääkida ?!!

Aga tegelt jah - ei maksa vist niisama saasta kõrist välja puhuda kah.

Tegelt selline huvitav kysimus, et mis need jõumehed vabal ajal teevad? Ma ei usu eriti, et kui tööpäev ja trenn seljataga, siis veel kodus tasakesi voodi ees hantlit sirutatakse... Et teil nigu seda aktiivsemat elukest kah veidikene on või mõlgubki päevast päeva peas ringi, et millal saaks rauda kruttima minna ?

Ja kui kulturistid koguaeg oma dieete järgivad ja magamisgraafikut - kas ei ole see mitte juba piin ?

Arusaadav, et tööd võib teha aga antud hetkel paistab, et kulturist teeb tööd 24H. Muidugi on ka reaalses elus, et mingid japsid lasevad päev otsa tööd ja teevad kuus mingi 80H yletööd, aga kas tõesti on vaja siis nii ropult pingutada?

A einoh mis ma siin ikka monoloogi pean - tegijad vennad võiks vastata, kuidas siis ikka on ja kas ööklubisid kah ikke kylastatakse ja ega jumala eest tööga yle ei pinguta jne.

vähem möla, pikem samm

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

muideks otsingust leiab jube head lugemist - selliseid korralikke mahlaseid kommentaare koos ähvardusega mis on verest ja higist korralikult läbi imbunud , soovitame sorida, leiab nii mõndagi huvitavat meie lähiajaloost.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise ei pea ennast küll veel "tegijaks", aga tõepoolest silmaring koondub aina koomale. Palju energiat ja aega läheb selle peale. Päeval tuleb ikka oma põhiametit pidada ja siis õhtul jõusaalis treeneriametit ja ise treenida. Ega see lahe elu ei ole, iga hommik 7 üles ja õhtul kümme koju. Samas peab jälgima, et organism saaks vajalikud toiduained iga 3 tunni tagant. Mida aasta edasi seda rohkem olen hakkanud pingutama, see tuleb kuidagi iseenesest loomulikult. Ega asi nii hull ka ei ole, vahest saab ikka" helipead" ka puhastatud, nii, et tükiks ajaks isu läinud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas munk ei või kulturist olla või kas kulturist ei või joodik olla või.... Pane 100g hinge alla ja üllatad ennast ka , kui palju jõudu sul on. Aga ega seda ma propageerigi. Kui ikka pikk päev ja korralik trenn seljataga, siis pole mõtet sinna klubisse magama minna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×