Sohne 0 Report post Posted June 10, 2006 a mis need Porsche, BMW ja AUDI koos Ferrariga määravad jalgpallis? ei määragi midagi c(:muhahaarahu rahu seltsimees Share this post Link to post Share on other sites
p6kkvol2 0 Report post Posted June 10, 2006 Argentiina Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted June 11, 2006 Inglismaa ! Share this post Link to post Share on other sites
n2k 0 Report post Posted June 11, 2006 Isiklik lemmik on Rootsi....loodetavasti jõuavad nad vähemalt veerandfinaali. Aafrika meeskondadest tooksin esile Elevandiluuranniku, seal mõned päris kuulsad mängijad(Drobga, Kolo Toure jt), aga kahjuks nad sattusid surmagruppi...äkki nad suudavad üllatada. Aga võitjaks pakun ma ikkagi Brasiiliat.Mu lemmik on ka rootsi, kuid eile oli lausa lust vaadata elevandiluuranniku mänge. Üleüldse meeldib mulle aafrika riikide mängustiil, nt. Senegal ja eilegi nähtud poisid. Ilusat jalgpalli mängivad. Rootsilt ootan 3ndat kohta, võitjaks pakun lambist Inglismaa. Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Y 0 Report post Posted June 11, 2006 Rootsi näitas eile nii kehva mängu, vavealt nad nii kõrgele jõuavad. Täna tuleb väga põnev ja võrdne mäng Serbia ja Hollandi vahel, ma hoian seal Hollandile pöialt, kuigi Serbia oli kvalifikatsioonis väga hea. Õhtul peaks palju väravaid nägema kui Portugal loputba Angolat. Muidu tsehhide poolt olen ka, võiksid vähemalt finaali jõuda, sest MMi nagunii võidab Brasiilia. Share this post Link to post Share on other sites
MuskulaarKobras 1 Report post Posted June 11, 2006 (edited) Prantsusmaa ...loodetavasti Loodan, et Saksamaa teeks ka meile üllatuse ja paneks MM'i kinni, Holland oleks ka tore Tšehhi ka..... peaasi, et Brasiilia ei võida, aga kaldun seda arvama, et nii juhtub. Aga eriti rahul olen ikkagi siis, kui mõni Euroopa riik kinni paneb selle suurvõistluse. Samas Iraan võiks ka midagi suurt korda saata Edited June 11, 2006 by MuskulaarKobras Share this post Link to post Share on other sites
olll111 0 Report post Posted June 11, 2006 #1 Brasiilisa Share this post Link to post Share on other sites
PulseR 0 Report post Posted June 11, 2006 Arvan et : BrasiiliaPöialt hoian: Tsehhile, Hollandile..Tahaks ka näha Elevandiluu rannikut playoffides.. Share this post Link to post Share on other sites
tuufus 0 Report post Posted June 11, 2006 holland võiks võita.aga kui prantsusmaa võidaks pole ka pettund Share this post Link to post Share on other sites
Strong 0 Report post Posted June 11, 2006 Brasiilia Share this post Link to post Share on other sites
keiko 0 Report post Posted June 11, 2006 noo arvata on, et võidab Brasiilia aga isiklikult olen mina küll Hispaania või Tšehhi poolt Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted June 11, 2006 brasiilia võiks lutti saada Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted June 12, 2006 EESTI EESTI EESTI!!!Fakk kas Eesti üldse mängib? Ah keda see jalgpall ikka niiväga huvitab.Aga no kui Eesti ei võida siis pakun, et ennem võitja selgitamist (ennem finaalmängu algust) lendab staadion uppi, tulevad tulvaveed, taevast hakkab tuld sadama ning maailma vallutab metsik parv tiivulisi putukaid. Seega - võitja jääb selgitamata.Head vaatamist! Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted June 12, 2006 ja läbi vee, tule ja tiivuliste putakate märkab vaid peakohtunik, kuidas Ronaldinho viimase naela Saksamaa kirstu sisse lööb viies oma kalli kodumaa Brasiilia järjekordseks maailmameistriks... Share this post Link to post Share on other sites
Kaspar90 0 Report post Posted June 12, 2006 Kuna igasugu favoriite on juba pakutud, siis omaltpoolt pakuks midagi riskantsemat. Mehhiko näiteks. Share this post Link to post Share on other sites
pele 0 Report post Posted June 12, 2006 Aga no kui Eesti ei võida siis pakun, et ennem võitja selgitamist (ennem finaalmängu algust) lendab staadion uppi, tulevad tulvaveed, taevast hakkab tuld sadama ning maailma vallutab metsik parv tiivulisi putukaid. Seega - võitja jääb selgitamata.Võimalik, aga vähe tõenäoline Share this post Link to post Share on other sites
smitser 0 Report post Posted June 13, 2006 Ütleme nii et ükskõik kui palju BRAle lüüahkse väravaid, nad löövad rohkem vastulogish go Brazil, go!!! Share this post Link to post Share on other sites
kentaur 0 Report post Posted June 13, 2006 Brasiilia võidab!Enda isiklik lemmik on Ghana, kuna olen sealt pärit! Share this post Link to post Share on other sites
susim 2 Report post Posted June 13, 2006 argentiina voidab.mul on kihlveos 100€ sees!! Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted June 13, 2006 (edited) keeegi mr. andekus kes väitis et itaalia ei saa alagrupistki edasi kustuas oma postituse millegi pärast peale itaalia kindlat võitu ghana üle 2:0 Edited June 13, 2006 by Madis232 Share this post Link to post Share on other sites
PulseR 0 Report post Posted June 13, 2006 keeegi mr. andekus kes väitis et itaalia ei saa alagrupistki edasi kustuas oma postituse millegi pärast peale itaalia kindlat võitu ghana üle 2:0Itaalia-Ghana oli minuarust parim mäng sel turniiril seni... Share this post Link to post Share on other sites
TheRock 0 Report post Posted June 13, 2006 Brasiilia vist võidab jah. Ise olen aga Inglismaa poolt!Nad ju kõigest kaks korda MM`i võitnud ja needki aastaid kui palju tagasi.Hetkel siis.1.Brasiilia2.Saksamaa3.Argentiina4.Inglismaa5.PortugalPS! Esimeseks samas pakuksin siiski enda lemmiku, Inglismaa.... go Rooney go Rooney!!! Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Y 0 Report post Posted June 13, 2006 argentiina voidab.mul on kihlveos 100€ sees!!Tunnen kaasa nii suure summa kaotuse puhul Share this post Link to post Share on other sites
Fre 0 Report post Posted June 13, 2006 Itaalia-Ghana oli minuarust parim mäng sel turniiril seni...Oli küll jah, põnevust jätkus lõpuni ja ei hakatud passima ega palli hoidma. keeegi mr. andekus kes väitis et itaalia ei saa alagrupistki edasi kustuas oma postituse millegi pärast peale itaalia kindlat võitu ghana üle 2:0 Ilus mäng oli ja Itaalia kaitse on kõvast puust. Share this post Link to post Share on other sites
napster 0 Report post Posted June 13, 2006 Kuulge rammusad lõvid ärge kujutage asju ette PRANTSUSMAA võit see aasta zin zin teeb trikke ja ülejäänud on kloonid Share this post Link to post Share on other sites