Titaan 0 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2006 Ma huvi pärast küsin kes mida sööb enne ja peale trenni. Ise söön.Enne trenni:50gr. Whey+25gr. Glutamiinpeptiid5gr. Kreatiin monohüdraat 50gr. Malto6Peale trenni:Whey+ 30gr.30gr. 100% Whey Gold Standard25 gr. Glutamiinpeptiid10 gr. Kreatiin monohüdraat Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2006 Normaalset toitu ei söögi?Enne trenni söön lõunasööki, pärast trenni söön õhtusööki. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Titaan 0 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2006 Normaalset toitu ei söögi?Enne trenni söön lõunasööki, pärast trenni söön õhtusööki.Ikka söön see on vahetul enne trenni ja peal trenni!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
veinikaarija 0 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2006 Enne trenni söön midagi magusat, et energiat oleks. Peale trenni kohupiima. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Annika Pärtel 84 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2006 Whey Lemon Superit hetkel peale trenni (koos mahla või banaaniga).Aitab mulle sellest praegu küll Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Madis232 0 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2006 1 tund enne trenni tavaliselt lõunasöök - kus on umbes 30+g valku , 80 gr süsivesikuid, 10-15 gr rasva.trenn kestab nii poolteist tundi- trenni ajal joon gaseerimata vett.peale trenni 40-50 gr maltot + ~35 gr proteiini.tund aega pärast treeningshakei toekas eine (30+ g valku)söök sõltub kaalust ise kaalun hetkel 78kg ja soovin alla võtta tasa ja targu Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Andreaz 0 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2006 (muudetud) enne ja pääle trenni toidulisadest Whey Matrix iss research jaON Preload-Creatine Complexmultivitamiini ja mineraali tabletid kah Muudetud Mai 29, 2006 kasutaja Andreaz poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
taks 0 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2006 kõike mida näppu juhtub Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
taavet 0 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2006 Kreatiiniga pingutad küll üle. 5gr. päevas täiesti piisab. Peale trenni peaks ka süsivesikuid tarbima muidu kulutad energiaks need valgud mis peaksid lihaste ehituseks minema. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jorsik 12 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2006 Üle ei pinguta söömisega? 50-60 gr valku, 15 grammi kreatiini.. IMO tiba palju nagu, üle 30-40 gr valku ei suuda keha korraga omastada nagunii, kreatiini ka võtavad tavalised inimesed ca 5 gr päevas.. Ise söön tund enne trenni miskit kerget, jogurti, vorstisaia, banaani vmt, peale trenni 30gr sheigi ja arctic spordi, tunni-kahe pärast söön miskit rohkem valku sisaldavat, kana ja kodujuustu, hiljem ca 5 gr kreatiini, 3 kapslit glutamiini ja 3 kapslit BCAA-d Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Gunnar 0 Teavita postitusest Postitas Mai 30, 2006 Ma arvan, et kui tahad saada suureks ja tugevaks siis oleks vaja süüa kõike kõigega.ma arvan et kõik toidulisandid ,vitamiinid jne. on mõttetud.Ma arvan et need on nendele kellel ei ole aega korralikult süüa,või nendele kellel ei ole viitsimist korralikult süüa.See on lihtsalt minu arvamus Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Madis232 0 Teavita postitusest Postitas Mai 30, 2006 gunnar osta aju endale palun.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
alr89 0 Teavita postitusest Postitas Mai 30, 2006 gunnar osta aju endale palun..Sa müüd mõnda? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Madis232 0 Teavita postitusest Postitas Mai 30, 2006 kle ma arvan ka et vitamiinid on mõttetud:) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
joey 0 Teavita postitusest Postitas Mai 30, 2006 mina söön 30 kuni 45 minutit enne treeni kerge 30g valgu, 40g süsivesikute ja vähersavase eine. peale trenni söön 80g rosinaid, whey8100 30g, muscle+ 40g ja creatin forte (5g kreatiini). siis tund peale seda korralik mehe eine. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Metalstorm 0 Teavita postitusest Postitas Mai 30, 2006 Tund enne trenni kerge eine ja 50g Muscle+, kohe peale trenni Meso Tech. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lowr 0 Teavita postitusest Postitas Mai 30, 2006 Umbes tund enne trenni:1. Aeglaselt imenduvad süsivesikud Malto Energy 40g2. UFS ion92 valk, 30g Kohe peale trenni:1.UFS ion92 30g segatud viinamarja suhkruga ~60g (tunde järgi, et väga magus ei oleks)Ning siis umbes tunni jooksul korralik soe söök kodus. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kuup 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 8, 2006 Ca 2 tundi enne trenni hetkel siis korralik söök + šokolaad vms. Peale trenni hapupiima, pett, piima vms, 1liiter. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides