Jump to content
run45

kätekõverdused 30 sekundi jooksul

Recommended Posts

Tere!

Mul kaitseväelasena on neid üldfüüsilisi teste suhteliselt tihti ja loomulikult valmistun sellisteks üritusteks eritreeninguga. Siiani on olnud kätekõverduste rekordiks 100 tükki 1-e minutiga ning lugejaks oli praegune Eesti kergejõustiku koondise peatreener, kes jättis paar tükki lugemata, kuna tema arvates ei olnud need puhtad sooritused. Pärast sellist maratoni jõudsin teise minutiga ainult 38 kordust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
buldooser,alguses kindlasti,aga seegi raskus ju ületatav,kordinatsiooni jah nöab

Võrreldes tavaliste kätekõverdustega on see palju parem harjutus, kätekõverdused 10x ei tee rinnalihast õieti soojakski, paeltega tehes 10x ja lööb täis. Tegin endale need paelad ja soovitan eriti neile , kes kodus trenni teevad,nendega saab ka muid harjutusi teha.

Muudetud kasutaja BULDOOSER poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teen palju teen..!Ma leian et kui teen 30 sekundi jooksul 5 või 500 kõverdust siis ma teen neid endale mitte kellegiga võistlemiseks..!Noh se on minu arvamus kõigest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no ise olen küll naisterahvas ja tundub, et meestele on kätekõverdustega hooplemine vist väga oluline. See, palju keegi vist jõuab, on individuaalne. Minu meelest, mida aeglasemalt neid teha, seda surem on treeningu mõju- vist nagu iga intevsiivse treeninguga. Teen ise ka vahest kätekõverdusi. Aega pole mõõtnud, kuid usun, et tütarlapse kohta olen üsna tubli. Kusagilt lugesin, et kätekõverdused pidavat näitama seda, kuidas inimene oma kehakaaluga toime tuleb :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×