kuusik 0 Report post Posted May 23, 2006 (edited) Teen aeroobset trenni 3 korda nädalas umbes 1 tund. Alguses suutsin ennast magusast ja kõiges eemal hoida sest eesmärgiks oli rasva põletada.. Kui viimasel ajal on mul koguaeg väga suur magusa isu ja ma ei suudagi vastu panna. Tahaks sellest lahti sest peale magusa söömist mõtlen tagant järgi miks ma tegin et rikun eesmärgid jne :S:S. kas see võib olla mingite ainete puudumisest vms?? Edited May 23, 2006 by kuusik Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted May 23, 2006 Kroomitablette võid proovida. Share this post Link to post Share on other sites
Titaan 0 Report post Posted May 23, 2006 (edited) GlutaminPeptitide koorega. Edited May 23, 2006 by Titaan Share this post Link to post Share on other sites
H2o 0 Report post Posted May 23, 2006 Kui toidu valgukogus ei ole piisav, väljendub see suurenenud magusavajaduses Share this post Link to post Share on other sites
Aero 0 Report post Posted May 23, 2006 Söö regulaarsemalt väikeste vahedega, siis veresuhkru tase püsib stabiilsena Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted May 23, 2006 Vaata toitumine üle, et saaksid piisavalt ka vajalikke rasvu, rasvad soodustavad mitmete vajalike vitamiinide imendumist! Arvan, et põhjus on seal! Samuti ka valgu kogus peab olema piisav! Share this post Link to post Share on other sites
kuusik 0 Report post Posted May 23, 2006 Okey igatahes tänud teile ma proovin teie õpetused järele Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted May 23, 2006 võid ka magusa asemel puuvilju v pähklisegusid proovida Share this post Link to post Share on other sites
spaniard 0 Report post Posted May 23, 2006 Vaata foorumist, küsi Fred Antsonilt,seal oli ka hiljuti teema magusaisu. Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted May 24, 2006 Aga kuidas su toitumiskava muidu välja näeb? Äkki liiga pikad vahed, ühekülgne toit, vähe kiudaineid...? Share this post Link to post Share on other sites
Laura Reisalu 2 Report post Posted May 24, 2006 Ja kui tõesti muud moodi ei saa, siis võta lusikatäis mett ja pikaks ajaks on magusaisu kustutatud:) Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted May 24, 2006 magusaisu vastu aitavad kroomitabletid kui neid oskuslikult võtta ja tasakaalustatud dieet..(piisavalt proteiini ,süsivesikud ja ka rasvad) Share this post Link to post Share on other sites
Marek Kalmus 0 Report post Posted May 24, 2006 võid ka magusa asemel puuvilju v pähklisegusid proovida Ikka jah, aja endale pähkleid aga sisse siis põletad rasva küll Päeva praegune toidukogus jaga ära 6 korra peale.Ja magusaisu vastu aitab kõige paremini tahtejõud aga mitte mingisugused kroomi tabletid ja muu soga.Kui menüü on õieti koostatud ei tohiks tavadieeditajal küll mingit erilist magusaisu tekkida. Nii karm see asi teil küll olla ei tohiks. Ja kui siiski on on menüü toitainete vahekord vale ja puudulik. Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted May 24, 2006 Ma vahel hommikupoole luban endale tumedat shokolaadi täispähklitega...ei tee see midagi hullu, päeva jooksul kulutan selle ju ära;) Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 24, 2006 Vaata foorumist, küsi Fred Antsonilt,seal oli ka hiljuti teema magusaisu.http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=7739. Share this post Link to post Share on other sites