Jump to content
asd112

peale trenni

Recommended Posts

tere.

tean et peale trenni(jõusaali) peaks umbes ~~30 g valku tarbima? ;) , tahaks teada palju süsikaid ?

veel tahaks teada kas peale trenni ( jalgratas ~25 km või tund korvpalli) peaks ka süsikaid ja valkusi tarbima ? ja kas vähem ? otseselt lihased ära ei väsi ju ...

eesmärk oleks rataga muidugi rasvast lahti saada

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

0,4g valku ja 0,8g süsivesikuid oli ühea artiklis tõesti.

Ise võtan ka 1:2 le, aga ma ei taha rasva kaotada...

Kui eesmärk oleks rasvapõletus siis peaksid jooma 1:1 suhtes. Ja et rasvapõletus oleks parem siis nt oodata sheigiga peale jalgrattasõidu lõpetamist. Aga kui ei jõua, siis joo nt pool peale jõusaali, ja teine pool peale rattasõitu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Peale rasket trenni on süsivesikud ja valgud just omal kohal. Mina võtan pärast kossutrenni 1:2 (valk: süsivesik), peale jõusaali 1:1. Kui aga teed rattaga põhivastupidavustsoonis, siis mina pärast seda sheigi ega spordijoogi vajadust ei näe, sest midagi rasket pole ju toimunud, millest taastuda.

Vaidleksin vastu. Nimelt ka peale rattasõitu vajab organism aminohappeid taastumiseks. Tõesti võib-olla mitte nii palju kui pärast intensiivset jõusaalitreeningut.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

30 g valku = MÜÜT!

väljavõte tekstist: Muscle Food: The Essential Protein Guide for Athletes and Bodybuilders

How much protein can you utilize in one meal For years we have heard the myth that we can only digest and utilize 30 gms of protein per meal. Looking through the data there is no indication of this being true. Protein digestibility for quality protein foods is between 94-97%. This means if you eat 10 gms of protein 9.4-9.7 gms will be efficiently digested (depends on source). If you eat 100 gms of protein 94-97 gms will be efficiently digested (dependso on source). If the 30 gm rule were true why would research studies often use double that amount in meals. If the 30 gm rule were true there would be no need to eat over a 5 ounce chicken breast in one sitting. It would be very hard for many athletes to get their protein requirements.

Ja ühe treeneri kommentaar sellele tekstile:

So where did this myth come from? The myth was probably started from a supplement company who designed a new supplement that had the perfect serving of protein -30gms. I have heard numerous people in the last few years say the magic number is now 40 . Wow the body decided to let us utilize more protein.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See 30g on mingi keskmise mehe organismi omastavus, ehk 0,4g keha kg kohta. Keskmine 75kg lihaseid omav mees peaks omastama 30g, mitte see ei käi kõigi inimeste kohta maamunal. Olgu see müüt või mitte, eks seda teab ise targem ise ka ja sööb palju ise heaks arvab. Aga kui mingit piiri poleks tehtud selle toidulisandi kompanii poolt, siis vbl paljud kes alustavad, ei tea midagi ja mõtlevad mida rohkem seda suuremaks paisud ja söövad u 100g enne trenni, 100g peale trenni jne...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×