Jump to content
maximus89

Teie naistemaitse?

Millise kehaga naised Teile meeldivad?  

163 liiget on hääletanud

  1. 1. Millise kehaga naised Teile meeldivad?

    • Kõhna kondise kehaga anoreksikud
      2
    • Ilusti trimmis kehaga, kõhnemapoolsed (fitness tüdrukud)
      67
    • Keskmised, kõhulihaseid näha pole, aga paksud ka pole
      58
    • Mõnusalt matsakad
      1
    • Ülekaalulised
      1
    • Haiglaselt ülekaalulised
      0
    • Lihastes naiskulturistid
      2
    • Naine on ikka naine...keha pole oluline
      3
    • Ei vaata naisi
      1
    • Ei saanud küsimusest aru
      9


Recommended Posts

Iga Teie vastus on mulle oluline.Ma hindan Teie kõigi privaatsust.Küsitlus on täielikult anonüümne ja iga vastus on mulle oluline.Kui Teile sobivat vastusevarianti pole küsitluses toodud, siis ma ootan huviga Teie vastust postitusena. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Iskiklikult meedlivad mulle väga erinevad naised, seega ei saa ma ühtegi varianti valida. See, et naine enda eest hoolitseb on muidugi tähtis, seega haiglaselt rasvunud naised mulle ilmselt ei meeldi.

Ekslikult arvatakse, et sisemine ilu ja välimine ilu pole omavahel seotud. Enajaolt on ikka küll. See kuidas naine(loomulikult ka mees) enda keha eest hoolitseb näitab ju väga palju tema iseloomu, suhtumist endasse, oma elusse ja teistesse. See ju ongi see "sisemine ilu". Pealegi tekitab kehv väljanägemine komplekse, mis teatavasti ei kaunista kedagi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ekslikult arvatakse, et sisemine ilu ja välimine ilu pole omavahel seotud. Enajaolt on ikka küll. See kuidas naine(loomulikult ka mees) enda keha eest hoolitseb näitab ju väga palju tema iseloomu, suhtumist endasse, oma elusse ja teistesse. See ju ongi see "sisemine ilu".

Kuldsed sõnad! 100% nõus.

Mis puudutab vaatamist, siis ka naised vaatavad naisi:) Enamasti selleks, et ikka teisi iseendaga võrrelda;)Vahel vaatan ka siis, kui keegi totaalselt vormist väljas- nu selle pilguga, et mis pagana pärast ta ennast küll käsile ei võta, ise noor inimene...Ja liiga kõhnad naised tekitavad võõristust ning kaastunnet-et tehke ometi midagi, sööge näiteks! Hirmkõhn olla ei ole üldse ilus ega tervislik!

Tõesti, kena treenitud keha on hea vaadata, see näitab, et inimene on endaga kõvasti tööd teinud ja hoolib oma tervisest ning väljanägemisest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei saanud küsimusest aru :D

Ei, tegelt 2. variant, kuid ka 3. sobiks. Aga kui naine enda eest hoolitseb, NÄEN naiselik välja, on kena, toreda jutuga ja hea iseloomuga, siis pole tähtis, kas ta on kõhn või paxuke. Muidugi, kui ikka päris haiglaselt rasvunud on, ei meeldi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ikka jah naised vaatavad teisi naisi, nii sportlikust huvist nt :D

treenitud keha on hea vaadata, kui hüpates midagi üleliigsat kaasa ei vedruta, siis on ok! samas ei tohiks naiselikkust kaotada, minu silmis tähendab see alatoitumise all kannatavaid naisi ja tohutuid musklimasse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Terves kehas terve vaim, nagu Vägivaldur ja aktivist juba rääkisid.

Naiste endi jaoks on väljanägemine nii tähtis, et 99,9% paksukestest on kompleksidega ja enda peale tigedad, et ei suuda ennast sundida treenima ega söömist taltsutada. Selletõttu sisemine ilu saab väga kõvasti kannatada, nendega on raske rääkida, naljad tõlgendatakse norimiseks, solvutakse täiesti suvaliste lausete ja kommentaaride peale.

Kindlasti variant 2 on kõige rohkem tunnustust vääriv keha tüüp. Ja variant 3, kui see saavutatakse enda eest hoolitsemisega on naine ikkagi miu meelest väga tubli, et ei lase ennast rämedalt rasva minna.

Kiitus kõigile treenivatele naistele :D

Muudetud kasutaja Mesku poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

keskelt talje peab ikka võimalikult peenike olema. aga pepu ja tissid- need ikka pehmed ja rasvkude nagu naistel ikka. fitnessi naiste lavaform on tihti nii liiga kuiv et tiss kaob ka ära ja ebatervislikult madal rasva%

talje peab nagu anoreksikul olema pepu aga ümar

sitt variant on kui naisel keskelt talje on sama lai kui puus ja rinnaosa-et ühtlaselt sirge siis- seal kohas peab ikka siuke kuju olema...

Muudetud kasutaja Andreaz poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

eestis on vähe tüdrukuid kes käivad jõusaalis. Ikka rohkem on taalisi tüdrukuid kes ei tegele spordiga , aga nad pole paksud ka .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×