Kaspar_ 0 Report post Posted April 9, 2006 a su muskli ymbermõõt on oopis rasva juurdetulekust siis äkki?et systeemi sisu on siis teha kava järgi trenni, süües niipalju kui organism küsib(või peab midagi juurde ahmima?), teha harjutusi, mis mõjuvad suurematele lihasgruppidele, mitte yksiklihastele. et nii siis mingi periood ja siis dieedi periood yleliigsest rasvast taas vabanemiseks...? Share this post Link to post Share on other sites
painkiller 0 Report post Posted April 9, 2006 Natuke on paratamatu, aga vähe on seda rasva õnneks Ja mina olen sellest samamoodi arusaanud. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted April 9, 2006 Rääkige lähemalt sellest kui palju kaalu olete mis ajaga juurde v6tnud\kaotanud, keham66tmed kuidas muutunud.Alustuseks siis ytlen kohe, et testin praegu sellelt mehelt saadud infot praktikas www.musclegaintips.comMina: pikkus 187,5 ( pikkus ei suurenenud ) Algus: kaal: 71,9 M66dudRind: 102 Vöökoht: 79,5 Puusad: 83,5 6lad: 120,5 Parempoolne Biceps: 33,2 Kael: 40,5 Parempoolne säär: 34,8 Jala ylaosa (reis?): 53,7 Kahe nädala pärast:kaal: 75,5kgM66dudRind: 105,2Vöökoht: 82,2Puusad: 83,76lad: 123Parempoolne Biceps: 34Kael: 41Parempoolne säär: 36,5Jala ylaosa (reis?): 56Juurdekasv:kaal: + 3,6 kg M66dudRind: + 3,2 cm Vöökoht: + 2,7 cm Puusad: - 6lad: + 2,5 cm Parempoolne Biceps: + 0,8 cm Kael: + 0,5 cm Parempoolne säär: + 1,7 cm Jala ylaosa (reis?): + 2,3 cmProgramm on 12 nädalane. Enesetunne hea, yleliigset rasva silmaga ei tundu ( need juurdekasvud ei ole kindlasti vaid lihas), massiperioodil rasvu me ei karda ilge uudishimu tekkiskas sa oleks nii kena ja paneks selle kava mu emailile:D? Share this post Link to post Share on other sites
Helmps 0 Report post Posted April 10, 2006 Seda kava sooviks ise kah näha!Ehk oled nii lahke inimene ja jagad ka seda meiega? Kui mitte avalikult, ehk viitsid mullegi mailile saata? Share this post Link to post Share on other sites
Alberd 0 Report post Posted April 10, 2006 Sorry mehed, kuid väga sinisilmsed olete - kui asi nii lihtne oleks, siis ainult arnoldid ja ronnid ringi liiguksidki. Need ameerika imedieedid ja kavad on unistamiseks toredad küll, kuid eelistage eestimaist - kuulake mida meie mehed räägivad - Marek, Ott ja teised poisid poetavad vahel kullateri. Uskuge neid aga mitte petturitest neegreid üle lombi... Olge realistid!! Share this post Link to post Share on other sites
Kaspar_ 0 Report post Posted April 10, 2006 Ma arvan, et asjas on loogika sees, lihase juurde saamis perioodil mitte teha endale söömis piiranguid, keha annab meile ise märku sellest mida ta vajab ja seda ei tohiks piirata, kui kehal on samal aja kohustus kasvatada lihast. Loogiline on, et suurte lihasguruppide harjutused arendavad kiiremini lihasmassi. Aga see kas see 16 nädala pilt seal õige on ja kas tegu niiväga imeprogrammiga on kahtlane, teema eesmärk on ju ikkagi müüa raamatut! Share this post Link to post Share on other sites
Mesku 0 Report post Posted April 10, 2006 (edited) Bonus #4: Program Tracker Software Siint tuli mõte küsida kuidas te oma treeningpäevikut peate? Ise hakkasin paberi peale kirja panema treeningkava juurde, et ei peaks mõtlema mis raskustega eelmine kord sai harjutust sooritatud ja mitmenda korduse juures tuli suutlikuse piir, et saaks jälgida arengut. Kuu ajaga on juba enamus paberid ära kadunud. Äkki keegi kasutab või oskab õelda mõnda sarnast programmi (soovitavalt vabavara) ? Edited April 10, 2006 by Mesku Share this post Link to post Share on other sites
olli 0 Report post Posted April 10, 2006 MS Excel või OpenOffice'i samalaadne rakendus Share this post Link to post Share on other sites
ronija 0 Report post Posted April 10, 2006 (edited) Kui keegi soovib infot lähemalt siis, kes oma uudishimu rahuldada tahab saatku mulle email. Edited April 10, 2006 by ronija Share this post Link to post Share on other sites
asd112 0 Report post Posted April 10, 2006 (edited) pool aastat treeninud koguaeg ja tulemused küll suured pole.surmine rinnalt : 36kg - 47.5kgbiits : 20-32cmkaal eriti tõusnud pole ( 4 kilo ) (69)pikkus on mingi 187.olen küll söönud normaalsemalt kui varem ( lays, coca etc asendatud kohupiim , jogurtid , erinevad lihad ( looma , sea , kala, sink.. )aga kõhul on ikka mingi krdi kiht peal ja sittagi ei paista vahepeal oleks peagu alla andnud aga teen edasi veeltriits on ka näha natuke , mitte nagu varem. mõtlen et proovin paar kuud no1te ja vaatan siis tulemusi uuesti Edited April 10, 2006 by asd112 Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Y 0 Report post Posted April 10, 2006 Pane siis ome eesmärgid paika. Kuidas sa oma ravsakihti kõhul väiksemaks saadki kui võtad kaalus juurde? Kui see on su eesmärk, siis tegele 1-2 kuud rasvapõletusega, saad oma six-packi välja ja kasvatad lihasmassi edasi. Kas biitseps suurenes 12 cm või mis? Kui nii siis oleks see super, aga võimatu ilma steroidideta Mõtlesid äkki et 30->32 ? Share this post Link to post Share on other sites
Kaspar_ 0 Report post Posted April 10, 2006 (edited) surmine rinnalt : 36kg - 47.5kg on ka kahtlane Edited April 10, 2006 by Kaspar_ Share this post Link to post Share on other sites
ronija 0 Report post Posted April 10, 2006 Mina ntks alustan rinnalt surumist 8x52kg Kunagi tegin nii et yks kang oli ja nööridega m6lemal pool 3 telliskivi vist l6puks oli neli, telliskivi kaalub ca 2,5 - 3 kg ma pakun, niiet max ca 20 kg ja see t6mbas läbi Share this post Link to post Share on other sites
ronija 0 Report post Posted April 10, 2006 Bonus #4: Program Tracker Software Siint tuli mõte küsida kuidas te oma treeningpäevikut peate? Ise hakkasin paberi peale kirja panema treeningkava juurde, et ei peaks mõtlema mis raskustega eelmine kord sai harjutust sooritatud ja mitmenda korduse juures tuli suutlikuse piir, et saaks jälgida arengut. Kuu ajaga on juba enamus paberid ära kadunud. Äkki keegi kasutab või oskab õelda mõnda sarnast programmi (soovitavalt vabavara) ? Ma sellest raamatust saanud väga head valmis kavad kuhu enda tulemused ja asjad märkida. Share this post Link to post Share on other sites
ronija 0 Report post Posted April 10, 2006 pool aastat treeninud koguaeg ja tulemused küll suured pole.surmine rinnalt : 36kg - 47.5kgbiits : 20-32cmkaal eriti tõusnud pole ( 4 kilo ) (69)pikkus on mingi 187.olen küll söönud normaalsemalt kui varem ( lays, coca etc asendatud kohupiim , jogurtid , erinevad lihad ( looma , sea , kala, sink.. )aga kõhul on ikka mingi krdi kiht peal ja sittagi ei paista vahepeal oleks peagu alla andnud aga teen edasi veeltriits on ka näha natuke , mitte nagu varem. mõtlen et proovin paar kuud no1te ja vaatan siis tulemusi uuesti Äkki oled hardgainer? Mul rasvap6letuseks ka siin kavad ja asjad. Share this post Link to post Share on other sites
napster 0 Report post Posted April 10, 2006 kule saada mulle treening kava:) Share this post Link to post Share on other sites
bbmania 90 Report post Posted October 26, 2012 (edited) Mul suurenes pärast kuuaja pikkust jõusaali 3x nädalas parempoolne ja vasakpoolne biitseps 5 cm ja rinnaõmbermõõt 4 cmbiitsad: 35 cmrinnaõmbermõõt 105 cmMainin veel ära,et vahepeal jätsin asja katki ja nüüd siis...võtsin asja jälle ülesse...kuu aega rasket tööd! Edited October 26, 2012 by MartPaju Share this post Link to post Share on other sites