Jump to content
Sign in to follow this  
justincase

ületreening

Recommended Posts

Selline asi, et sõbral selline asi, et ilmselt on ületreening ning selliste sümptomitega nagu: tumedad silmaalused, südame piirkonnas on nagu närvivalu ja vahest on ka peavalud. Kui tõsine võiks asi olla ja kas sellest taastumiseks peale puhkuse sobivad massaazh ja ujumine või on ainult puhkus oluline. Oled ainuke kes oskaks sellele vastata! Ilmsel treeningut saab teha uuesti siis kui valud on kadunud, need silmaalused taastuvad kaume ilmselt!

heheiiii

ise ma pole veel tundnud ületreeningut aga puhkus ja mazaas ei tee paha las paneb mingi nädal ja pool peale veel puhkust siis võib uuesti vaikselt B)

Ületreening tekib kõrgema närvitalitluse häire tulemusena. Kergema ületreenituse nähud on võimalik likvideerida 15 - 30 päeva jooksul. Selleks sobivad massaa? ja ujumine. Samuti tuleb suurendada vitamiinide C päevanormi 100 mg, B6 vitamiini kogust 2,4 mg, Mg kogust 700 mg, K kogust 2000 mg. B vitamiinidest on hea kompleks nimetusega Berocca. Mg on soovitav võtta 2 x päevas, üks x kindlasti õhtul.

aitäh, väga hea vastuse eest, aga mida teha valudega südame piirkonnas? Kas on midagi mis nende leevendamist kiirendab või lihtsalt peab ootama vitamiinide tarbimisel saadud toonust? :o

Tugev ületreening võib näidata muutusi EKG -l. Laske perearstil see teha, kui näitab, siis pöörduge konsultatsiooniks spordiarstide poole.

aitäh, väga hea vastuse eest, aga mida teha valudega südame piirkonnas? Kas on midagi mis nende leevendamist kiirendab või lihtsalt peab ootama vitamiinide tarbimisel saadud toonust? :o

minul oli sama jama, aga ekg oli korras, tegemist oli närvivaludega

ma arvan, et seesama ujumine ja kerge võimlemine aitab:)

aga ärge minu sõna kullana võtke, see vaid minu kogemus

oli ka kunagi selline teema, südame piirkonnas valud, aga jah nagu eelpool öeldud, tuleb aeg maha võtta, puhta, ujuda ja lasta ennast mudida! Küll lihased ka taas järele tuleva!