Gunnar 0 Report post Posted April 3, 2006 kahjuks ma messil ei käinud aga ma oleks tahtnud võrrelda Kalmuse ja Dennis Jamesi käsi.Ma arvan ,et Marek ei jääks palju alla,sest Marekil on ju meeletu biceps ja triceps................ Marek on minu arvates Kiivikasest parem. Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted April 3, 2006 Mina teeksin oma panuse Chuck Norrisele... Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted April 3, 2006 Mina teeksin oma panuse Chuck Norrisele... Ma panen oma oma Jack Baueri peale Share this post Link to post Share on other sites
kaos 0 Report post Posted April 3, 2006 Khm, mis on Toivo Tootsenil asjaga pistmist? Sama hästi võiks ju pakkuda E. Savisaart. Usun, et temalgi on rasvast paksud käed. Loomulikult oleks võinud ka E.Savisaart pakkuda! Lihtsalt mulle ei mahu pähe kuidas saab üks grupp inimesi nii pikalt paigal tammuda, nagu kari poisikesi kes teineteise noku pikkust silmaga mõõtmas! Võiks nagu edasi arenema hakata! Ei saaks öelda et kumbki teie iidolitest vähe treeninud ennast oleks. Kui siin vähem mõtetuid teemasid teeksite ja rohkem treeniksite siis võib juhtuda et saate ka ennast kunagi nende meestega liigitada!Seniks aga kainet mõtlemist ja sirget silmavaadet! Share this post Link to post Share on other sites
Vahue 0 Report post Posted April 3, 2006 See on tõesti 100% mõttetu vaidlus. Pigem võib see teema kellelegi haavavalt ja solvavalt mõjuda. No ei tea, küll ei meeldi, kui mingid lollpead tuleksid mind kritiseerima. Ei meeldi ju kellelegi, kui tullakse sind maha tampima ja oponenti sinu ees kiitma. See mõjub kuidagi...alandavalt. Share this post Link to post Share on other sites
bacardi 0 Report post Posted April 3, 2006 Mina olen küll tänulik kui mind kritiseeritakse, vähemalt saan targemaks enda koha pealt ja ehk ka parandatud:)igatahes inimesed kellele tavaliselt kriitika ei meeldi on ülisuure egoga!Kriitika tuleb ainult heaks teile endile;) Share this post Link to post Share on other sites
Vahue 0 Report post Posted April 3, 2006 Hehe, bacardi poisu - lao aga oma pildid välja, küll me siis kritiseerime. Greetings. Share this post Link to post Share on other sites
carbo 0 Report post Posted April 3, 2006 Mina olen küll tänulik kui mind kritiseeritakse, vähemalt saan targemaks enda koha pealt ja ehk ka parandatud:)igatahes inimesed kellele tavaliselt kriitika ei meeldi on ülisuure egoga!Kriitika tuleb ainult heaks teile endile;)jah kriitika võib olla teretulnud, kuid see kui öeldakse, et heehee tema on parem ja tema on parem ei ole ju mitte mingisugune kriitika Share this post Link to post Share on other sites
Aryan88 0 Report post Posted April 3, 2006 heehee Kalmus on parem:) Share this post Link to post Share on other sites
carbo 0 Report post Posted April 3, 2006 no krt heehee Kalmus on parem:)kui mehed isa ka juba ütlevad, et selle teema võiks ära unustada siis mida te seletate Share this post Link to post Share on other sites
kossar2 0 Report post Posted April 3, 2006 mnjaaaaaminu arust on suht võrde seis Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted April 4, 2006 Minuarust on mõlemad kõvad tegijad, pole neid küll omasilmaga näind aga Marek on pikem ja see jätab natuke võimsama mulje, aga nende mõlema saavutused on väga head nii et vahet pole EDU MÕLEMALE!! Share this post Link to post Share on other sites