gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 mind vaevab vasakus põlves kerge pinge, mõnikord ka naksubilmselt sellest, et olen teinud hästi palju rööbaspuudel kätekõverdusi, aga põlved pinges kõverasja eks püsti harjutusi tehes saab ka põlv koormustmida ette peaks võtma, et asi hullemaks ei läheks Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
theONE1 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 mind vaevab vasakus põlves kerge pinge, mõnikord ka naksubilmselt sellest, et olen teinud hästi palju rööbaspuudel kätekõverdusi, aga põlved pinges kõverasja eks püsti harjutusi tehes saab ka põlv koormustmida ette peaks võtma, et asi hullemaks ei läheks mine arsti juurde või proovi alguses süüa vastavaid preparaate! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Strong 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 Omast kogemusest soovitan hakata kasutama sul põlvesidemeid,aitavad tõesti,kohe mõnus tunne ,kui need on jala päeva tegemisel peal ja neid kasutades lõhud vähem oma põlvi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 mind vaevab vasakus põlves kerge pinge, mõnikord ka naksubilmselt sellest, et olen teinud hästi palju rööbaspuudel kätekõverdusi, aga põlved pinges kõverasja eks püsti harjutusi tehes saab ka põlv koormustmida ette peaks võtma, et asi hullemaks ei läheks 1) hakka tarvitama aeg-ajalt glükosamiini sisaldavaid preparaate;2) hakka sööma sülti, sisaldab kollageeni;3) ära soorita harjutusi sügavkükis;4) täisküki sooritamisel kasuta põlvesidemeid;5) ära tee hack-kükke;6) kükis olles ära vedruta ega jää kauaks täisküki asendisse;7) ära soorita sügavushüppeid. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mr.Y 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 4) täisküki sooritamisel kasuta põlvesidemeid; Kuidas need kasuks tulevad? Et suudad rohkem kükkida? Või aitavad kuidagi siis vigastuste eest? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-aron- 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 4) täisküki sooritamisel kasuta põlvesidemeid;Kuidas need kasuks tulevad? Et suudad rohkem kükkida? Või aitavad kuidagi siis vigastuste eest? Ma arvan et pigem kaitsevadvigastuste eest. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 mind vaevab vasakus põlves kerge pinge, mõnikord ka naksubilmselt sellest, et olen teinud hästi palju rööbaspuudel kätekõverdusi, aga põlved pinges kõverasja eks püsti harjutusi tehes saab ka põlv koormustmida ette peaks võtma, et asi hullemaks ei läheks1) hakka tarvitama aeg-ajalt glükosamiini sisaldavaid preparaate;2) hakka sööma sülti, sisaldab kollageeni;3) ära soorita harjutusi sügavkükis;4) täisküki sooritamisel kasuta põlvesidemeid;5) ära tee hack-kükke;6) kükis olles ära vedruta ega jää kauaks täisküki asendisse;7) ära soorita sügavushüppeid. super, tänan!aga kas oskad soovitada ka mingeid harjutusi, mida just tegema peaks?tobe küsimus ka, et milline see hack-kükk on?kas põlvesidemeid peaks kasutama ka tavalistel harjutustel, a la seistes kangiga biitsepsile? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
painkiller 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj.../jalg/f020.html - hack-kükk kui trenni algus siis võid sidemed kohe peale ära tõmmata, aga muidu ma eriti mõtet ei leia kui just väga suuri raskusi ei kasuta(just seistes) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 (muudetud) http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj.../jalg/f020.html - hack-kükk kui trenni algus siis võid sidemed kohe peale ära tõmmata, aga muidu ma eriti mõtet ei leia kui just väga suuri raskusi ei kasuta(just seistes)no, kui ma biitsa teen 45kg, siis on põlv pingesselline asi ka, et kas põlvesidemel on mingeid miinuseid ka?kas sellise asja puhul on üldse paranemislootust? Muudetud Märts 31, 2006 kasutaja gmaster poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Larry 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 Endal oli ka mõni aasta tagasi vasaku põlvega jama. Ma kergejõustikus jooksin tõkkeid ja nii õnnetult, et lõin põlve vastu tõket rämedalt ära. (nädal aega oli põlv nagu õhupall) On olemas selline asi nagu elektriravi (pannakse mingid lapid põlve peale, juhtmed külge ja hakatakse elektrit andma , tegelt nagu lihtsalt suristab natuke ja läheb kuumaks - mul aitas. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
painkiller 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 Miinuseid ma küll ei tea, aga paranemislootus on ikka kui väga rängalt neid ei kurna. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 4) täisküki sooritamisel kasuta põlvesidemeid;Kuidas need kasuks tulevad? Et suudad rohkem kükkida? Või aitavad kuidagi siis vigastuste eest? Sportlaste psühholoogilisel ettevalmistusel enne max raskuste tõstmist on väga suur tähtsus. Kui sa sisendad endale, et kaitsmed aitavad suuremat raskust tõsta ja sa usud sellesse siiralt, siis ka aitavad. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 ei hakka ise ravitsema, peaks vist enne spordiarsti juurest siis läbi käima ja üle vaatama tänud abi eest! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides