Jump to content
-eq69-

krambid

Recommended Posts

Ja see magneesium teeb täpselt mida?

Kas pean võtma spets lisandi või on lihtsalt mõni toiduaine,milles seda rohkem või on midagi,mis toitumisel tuleks üldse ära jätta ?!või..?!Või ostangi magneesiumi tabletid apteegist lihtsalt.?"

Äitäh ,et keegi vastas.Algaja pole kerge olla

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Magneesiumil on oluline osa südame töös, lihaskrampide ärahoidmises ja lihasseisundi reguleerimises. Magneesiumi paremaks omastamiseks tuleb teda võtta koos kaltsiumiga vahekorras 1:2. Magneesiumi vajadus on norm. meestel 350 mg.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas jood johvi ka?

Dieedi ajal rikuvad ka krambid mõnusa une ära:S

Ma söön magneesiumi tab.ka nüüd kaks korda päevas ja vahest kui juba krambid hulluks lähevad siis panen hommikult pudrupeale soola lihtsalt.Ja kui kohvi jood meelsasti siis soovitan mineraal vett ja loomulikult tavalist vett ka palju tarbida.

Vett vett oma jagu juua B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jah kohvi joon,sest vererõhk on madal mul.Kui ma oma hommikukohvi ei saa,siis on mõtetu päeva alustada,kuna olen uimane ja väsinud.

Varem polegi olnud krampidega muresid,sest pole sellist stabiilset trenni mitu aastat teinud.Nüüd kuuaega on 2*nädalas aeroobne(enne seda jõusaal ja pärast seda jõusaal)ja üks kord nädalas lihtsalt jõusaal.Varem võtsin viimase korra juurde body&mind ka,kuid see ei istunud eriti.

SOOL B) -Võibolla ongi asi selles,et ma sellest pole kunagi hoolinud.Kui näiteks söön midagi siis ma ei mõista neid inimesi,kes soola juurde panevad ja söögitegemisel lisan ka ainult sellepärast,et teistel hea oleks. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×