maximus89 0 Report post Posted March 20, 2006 Ise olene puhas hetero, aga sooviks siis teada missugusete inimestega siin tegu on.Vastake palun ausalt, see kõik on ju anonüümne. Share this post Link to post Share on other sites
Vahue 0 Report post Posted March 20, 2006 (edited) Aga mul on ka üks küsimus: kas sa oled perv?P.S. mida tähendab vastusevõimaluste viimane variant? Kui ma olen hetero, siis ma ei saa ju olla bi ega homo? Küsitlused olgu ikka professionaalsed. Edited March 20, 2006 by Vahue Share this post Link to post Share on other sites
KONDIPUKETT 0 Report post Posted March 20, 2006 mulle meeldivad loomad Share this post Link to post Share on other sites
Vahue 0 Report post Posted March 20, 2006 Ma eelistan surnuid. Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted March 20, 2006 (edited) Aga mul on ka üks küsimus: kas sa oled perv?P.S. mida tähendab vastusevõimaluste viimane variant? Kui ma olen hetero, siis ma ei saa ju olla bi ega homo? Küsitlused olgu ikka professionaalsed.Tekib sama küsimus Edited March 20, 2006 by kaiv Share this post Link to post Share on other sites
Andreaz 0 Report post Posted March 20, 2006 (edited) Edited October 3, 2007 by Andreaz Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted March 20, 2006 (edited) See viimane oli naljaga pooleks ja ei ma ei ole perv.Ma küsin lihtsalt puhtast uudishimust, mul ei ole mingeid tagamõtteid.Ei maksa kohe ärrituda.'to AndreazNii vastuvõetamatu nagu see meile tundub, on siiski selliseid olemas, keda tõmbab omasooliste poole ja kahjuks jooksevad nad ka vabalt ringi ja levitavad oma nakkust.Kahju sellistest inimestest, aga pole meie asi neid hukka mõista Edited March 20, 2006 by maximus89 Share this post Link to post Share on other sites
Vahue 0 Report post Posted March 20, 2006 Heterole palka, pedele malka. Muidu jah, iga öö võib mind lemmikloomade kalmistu lahtiste haudade juures surnud kutsusid/kiisusid tonksimas näha... Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted March 20, 2006 Ma arvan, et keskmine homomees käib rohkem jõusaalis kui keskmine heteromees. Seega olge ettevaatlikud kui treenite - kunagi ei tea, kes teie kanni parasjagu checkib... Share this post Link to post Share on other sites
wicked 0 Report post Posted March 20, 2006 kas sa teed mingit statisikat?väga veider igatahes. Share this post Link to post Share on other sites
Andreaz 0 Report post Posted March 20, 2006 (edited) Edited October 3, 2007 by Andreaz Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted March 20, 2006 keegi on siin juba nalja teind ja homox hääletand end. ei usu et see tõsi on! Kurat seda teab Share this post Link to post Share on other sites
Training 0 Report post Posted March 20, 2006 arvan et see pole nüüd küll õige foorum,kus sellist asja küsida Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted March 20, 2006 Päris hea küsimus jah Eks neid homosid ole ka igalpool ja eks see inimese enda asi rohkem . aga kui omaette on siis ju vahet pole, vahe tuleb siis kui mingi homo hakkab kommionu mängima Share this post Link to post Share on other sites
carter 0 Report post Posted March 20, 2006 no mida teemat. Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted March 20, 2006 Kahtlased küsimused tõesti siin loodan, et ikka kõik on heterod. Share this post Link to post Share on other sites
kronik 0 Report post Posted March 20, 2006 Inside hakkab öösel luupainajaid nägema...amazonis homod AAAOk sry OT ja loll post Share this post Link to post Share on other sites
wicked 0 Report post Posted March 20, 2006 vöiks ikkagi sellised küsimused endale hoida!ja teema vöiks samuti lukku panna!pole ju kuidagi treenimise ega ammugi mitte jöusaali jms seotud! Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted March 20, 2006 Selline küsimus paneb küsija seksuaalses orientatsioonis kahtlema.... Share this post Link to post Share on other sites
3peemot 0 Report post Posted March 20, 2006 ma võtan hantli ja taon sellega pesumasinat kodus... sellist vastusevarianti pole kahjuks Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted March 20, 2006 Ise olene puhas hetero, aga sooviks siis teada missugusete inimestega siin tegu on.Vastake palun ausalt, see kõik on ju anonüümne. Kuda ta siis anonüümne on mina olen vait Share this post Link to post Share on other sites
AA 0 Report post Posted March 20, 2006 Huvitav asi biseksuaalsuse juures see, et suurem osa mehi ei pane pahaks, kui naised biseksuaalsed. Tegelikult ju sama asi. Homodega olen seni tolerantne kuni nemad minuga st lubavad heterol hetero olla! Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted March 20, 2006 Suurte musklitega mehed kardavad teiste (aga siiski peamiselt omaenese) seksuaalsust. Tuntud tõde, et kõige suuremad homofoobid on ise salapeded. Minupärast seadke oma seksuaalsus kuhu suunda tahate, aga teisi inimesi ei tohiks sellega ahistada. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted March 20, 2006 meie seas on 2 homoseksuaali...ma ei julge enam trennis dushi alla minna... Share this post Link to post Share on other sites
birra 0 Report post Posted March 20, 2006 Aga mul on ka üks küsimus: kas sa oled perv?P.S. mida tähendab vastusevõimaluste viimane variant? Kui ma olen hetero, siis ma ei saa ju olla bi ega homo? Küsitlused olgu ikka professionaalsed. küll võid sa olla bi-feti?ist pedofiil Share this post Link to post Share on other sites