Shokk 0 Report post Posted March 14, 2006 Pikemat aega olen tähele pannud, et fitness.ee foorumi külastajad on avaldanud soovi mõnes mõnusas kohas üks meeldiv koosviibimine korraldada. Minul ei oleks midagi selle korraldamise vastu, kui tuleks mõtteid, millises vormis antud üritus aset võiks leida. Ehk enamvähem kus, mis kellast, mis päeval (ilmselt siis reedel) ja mida sealt võiks oodata.Andke märku ja kui tulijaid oleks piisavalt, paneme mõnusa peo püsti Share this post Link to post Share on other sites
Marek Kalmus 0 Report post Posted March 14, 2006 Tuleks ka. Share this post Link to post Share on other sites
Shokk 0 Report post Posted March 14, 2006 Lahe! Mida rohkem ilusaid meesterahvaid, seda parem Share this post Link to post Share on other sites
Undionu 34 Report post Posted March 14, 2006 kui sobiv aeg, siis ikka tuleks Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted March 14, 2006 Hehe, eks see sõltub kohast ka. LINN on üks suur määraja.Kui külastajate järgi vaadata, siis tuleks sinna mingi naljakas seltskond Aga noh ega kõik kes foorumis käivad representatiivsuse alusel enda esindajaid vas ei saadaks. Share this post Link to post Share on other sites
kentaur 0 Report post Posted March 14, 2006 Kes on nii pealehakkaja ja organiseerib selle asja!? Share this post Link to post Share on other sites
Marek Kalmus 0 Report post Posted March 14, 2006 Kes on nii pealehakkaja ja organiseerib selle asja!? Sama küsimus? Share this post Link to post Share on other sites
WBP 0 Report post Posted March 14, 2006 Jep, väga hea mõte iseenesest! Ja palju õnne sellele, kes kogu organiseerimise enda peale võtab! =) Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted March 14, 2006 Kuidas oleks kui teeks enne ühe ühise trenni, misiganes vormis see jätkuüritus siis ka on? Share this post Link to post Share on other sites
kentaur 0 Report post Posted March 14, 2006 palun, korralda ära ja kindel tulija! Share this post Link to post Share on other sites
kobras 0 Report post Posted March 14, 2006 las rebane korraldab Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted March 14, 2006 las rebane korraldab Mind ei saa korraldama lasta - ma bännin kõik ära! Share this post Link to post Share on other sites
phonkypapa 0 Report post Posted March 14, 2006 las rebane korraldab Mind ei saa korraldama lasta - ma bännin kõik ära! Muig. Mnjah, oleks kah igatahes tulija. Share this post Link to post Share on other sites
Shokk 0 Report post Posted March 14, 2006 Aga ikkagi, kus see üritus võiks toimuda- restos, pubis, jõusaalis , Estonia talveaias, lounge`i moodi värk, Botaanika aias ?? Kus??? Share this post Link to post Share on other sites
Titaan 0 Report post Posted March 14, 2006 võiks ka peale karika võistlust olla Peale selle vahet poleks kuna Share this post Link to post Share on other sites
atleet007 0 Report post Posted March 14, 2006 lähme kuhugi pubisse ja joome segi ennast täiega kõik.siis kõigil trennid p----s ja saab teha uue teema, kes jõudis teha, kes mitte? Share this post Link to post Share on other sites
Razard 0 Report post Posted March 14, 2006 Väga hea, et see teema tehti " Naistekas" alamfoorumisse Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted March 14, 2006 Väga hea, et see teema tehti " Naistekas" alamfoorumisse Good point.***Rebane liigutab Share this post Link to post Share on other sites
Mob 0 Report post Posted March 14, 2006 (edited) Kes on nii pealehakkaja ja organiseerib selle asja!?Sama küsimus? Võta kätte ja korralda.Küsi 100EEk ninapealt Ja vso. Edited March 14, 2006 by Mob Share this post Link to post Share on other sites
lõvi16 0 Report post Posted March 14, 2006 naq päris huvitav oleks aga tulemine sõltub jh kohas ajast jne...aga võiks naq suht olla mingi selline üritus mis oleks sportlik ja nalja ka saaks (kuskil spordi saalis) või mis...ikkagi spordi inimesed!?!? Share this post Link to post Share on other sites
matu124 0 Report post Posted March 14, 2006 hea meelega osaleks! Share this post Link to post Share on other sites
Training 0 Report post Posted March 14, 2006 oleksin ka vist isegi huvitatud Share this post Link to post Share on other sites
Kurupt 0 Report post Posted March 14, 2006 Ējajah kõik on huvitatud, aga keegi ei paku välja kus üritus toimuda võiks. Share this post Link to post Share on other sites
Kuup 0 Report post Posted March 14, 2006 Tehke Haapsalus. Ma olen siis kindel tuleja! Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted March 14, 2006 tavai ma korraldan ! Share this post Link to post Share on other sites