Jump to content
anjushka

doonorlus ja trenn

Recommended Posts

Tugevalt sisetunde küsimus. Aga üldiselt samal päeval ei soovitata trenni ikkagi teha vaid korralikult magada, juua ja süüa.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Peale doonoriks käimist loengusse minemine on igal juhul mõlemal korral lõppenud esireast õppejõule näkku magamisega :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ära sa ei sure....

sõjaväes saime pärast vere andmist kõvasti vatti.... kätekõverdusi ja jooksu... kerge nõrkus oli ja pea käis ka veidi ringi... aga midagi ei juhtunud

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Soovitaks ka ikka puhata.

Ise olen kokku 3 korda doonoriks olnud ja rohkem ei lähe. Esimesed 2 korda oli nagu nohu, peale vere andmist tahvel shokolaadi ja loengusse tagasi. Kolmas kord ka tahvel shokolaadi, paar küpsist ja isegi tass teed ning trollipeale. Lõppes asi sellega, et keset Tallinna linna panin pildi tasku, mutikesed tahtsid validooli sisse sööta ja kiirabiarst küsis mitu korda, ega ma mingeid narkootilisi aineid ei tarvita, kuna pupillid olid kahtlaselt laienenud. Saades kinnitust, et ainult suitsu kisun (tol ajal), siis küsis, et mis paganama tuli meid sinna doonoriks ajab :D Kusjuures järgmisel päeval oli sünnipäev, see läks lörri, kuna külalised vahtisid, kuidas ma värvilisi unenägusid vaatan.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks see, kas sa peale vere andmist ära kukud või mitte, oleneb väga palju (ma ei mõtle alati) ikka inimesest endast. Esiteks vere andmine alandab natuke vererõhku ja kui pärast veel kõvasti suitsu peale teha, siis pole imestada, et pilt tasku läheb.

Ennem (vähemalt 2-3 tundi) tuleb korralikult süüa ja ka vedeliku tarbimine enne ja pärast vereandmist on lausa reegel!!!

24 tundi pärast doonori mängimist soovitatakse füüsilist mitte teha. Väike jalutuskäik ei tapa, aga parem oleks meeletu rassmine ära jätta. Korralikult puhata ja ka söök peab olema mitmekesine ja rauarikas.

Doonorlus on tänuväärne asi ja ei tohiks tervele inimesele halvasti mõjuda.

Nii et võtkem pärast päeva ikka mõistusega!

Minul kolme nädala pärast jälle võimalik minna :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Esiteks vere andmine alandab natuke vererõhku ja kui pärast veel kõvasti suitsu peale teha, siis pole imestada, et pilt tasku läheb.

Ühinen eelnevate soovitustega sellel päeval rahulikult puhata ja loomulikult toituda. Katsile märkuseks niipalju, kui vere andmine alandab vererõhku siis sigaret vastupidiselt tõstab vererõhku! 1 sigaret tõstab keskmiselt 15 elavhõbeda sammast. Vaatamata kõigele ei soovita suitsu kimuda :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×