nadel 0 Teavita postitusest Postitas Märts 7, 2006 Treenin rinda kaks korda nädalas!E: lamades surumine 5x5 kaldpink 5x5 hantlitega lendamine horisontaalpingil 3x8 hantlitega lendamine kaldpingil 3x8N: lamades surumine 5x5 surumine ###### püsti pingil 3x8 pullover 3x8 ja rinna kilod ei taha kohe yltse tõusta kaalun 69 kg kiloja surun rinnalt 92,5 kg, samas trenni olen teinud 2a :D Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
BULDOOSER 0 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2006 (muudetud) Kui sa teed koguaeg ühe raskusega , siis nii see peabki olema , et raskused ei tõuse. Selle praeguse kavaga väsib õlg väga ära. Kasuta progresseeruvaid raskusi ehk iga nädal lisad 2,5 kg juurde, selleks , et juurde lisada pead alustama raskustest millega jõuad vabalt 5x5 ära teha.Harjutusi võiks ka vähem olla, kui surumine on edasi arenenud, siis võid uuesti hakata lendama ja kaldpinki tegema.Selline variant siis. Muudetud Märts 8, 2006 kasutaja BULDOOSER poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
phonkypapa 0 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2006 Pead ka teisi lihaseid (õld, triitseps) arendama. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
nadel 0 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2006 Teen juba 4 nädalat nii, et lisan 2,5 kg...biicepsid ja värgid muidugi sutsu vähem.Hetkel olen 70,0 kg peal millega teen 5x5 ja proovisin samas 90,0 suruda aga ei saanud Teised lihased nagu nt. õlg on juba täitsa hea(45,0 kg) 5x5Biiceps (40,0 kg) 5x5, Triiceps-kitsa haardega surumine (57,5 kg) 5x5...On mul mõni lihas liiga nõrk...kui rind väljaarvata! P.S! alustasin 55,0 kg pealt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
TANK 3 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2006 (muudetud) kilod kangil ei näita kõike... oleneb ka tehnika puhtusest... arvan et treenid üle...jäta nädal vahele rinnale ja edaspidi treeni mõnda aega rinda 1x nädalas ja pööra rohkem tähelepanu kükile ja jõutõmbele. Muudetud Märts 8, 2006 kasutaja TANK poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
BULDOOSER 0 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2006 Teen juba 4 nädalat nii, et lisan 2,5 kg...biicepsid ja värgid muidugi sutsu vähem.Hetkel olen 70,0 kg peal millega teen 5x5 ja proovisin samas 90,0 suruda aga ei saanud Teised lihased nagu nt. õlg on juba täitsa hea(45,0 kg) 5x5Biiceps (40,0 kg) 5x5, Triiceps-kitsa haardega surumine (57,5 kg) 5x5...On mul mõni lihas liiga nõrk...kui rind väljaarvata! P.S! alustasin 55,0 kg pealt Teen alles 4 nädalat nii , oleks õigem.Anna aega natuke ja proovi siis , tee tsükkel lõpuni , siis nädal aega kergemalt ja proovi maxi.Muideks kõike korraga juurde saada on raske ja rinna harjutusi on sul liiga palju , arvestades , et teed kaks korda nädalas.Raskust lisad iga nädal ,mitte iga trenn, nagu sa praegu vist teed. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Czar 0 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2006 Nadel sa oled arvatavasti üle teinudMa näen et sa teed kodukootud 5x5 variatsiooni, õoge kava näeb välja nii et teed asju periooditi, 4 nädalat täie auruga nii et keha ei taastu ära ja siis kui oled ületreeningu äärel lased kordused 3x3 peale või puhkad täielikult ära ja alustad uuestitähtis on ka progressivne raskuse suurendamineJa mis kõige tähtsam TEE KÜKKE !! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jannno 0 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2006 Miks kükid niivõrd olulised on ? Annavad üldjõudu või venitusefekt? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
theONE1 0 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2006 Miks kükid niivõrd olulised on ? Annavad üldjõudu või venitusefekt? Kükk on jalgade trenni baasharjutus!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides