lehter 0 Report post Posted March 5, 2006 kas see toitumiskava mis kiivikas 300eest kribab, kas see sisaldab mitut erinevat lõunasööki hommikusööki õhtusööki... vms teeb ta aint ihe kava... ja kas seda tasub tellida Share this post Link to post Share on other sites
Strong 0 Report post Posted March 5, 2006 Endal isiklikult oli palju abi Ott Kiivika kavast.Soovitan küll sul selle tellida,seal kava juurde kirjutatud kõik vajalik juurde,et iga päev ei pea sööma ühtemoodi,mida millega asendada jne. Share this post Link to post Share on other sites
carbo 0 Report post Posted March 5, 2006 Olen ise seda kava järginud juba kolm nädalat ning selle ajaga on muutusi märgata rasvaprotsent on silmnähtavalt langenud ning jõunäitajad kasvavad ja lihas sammuti Ja mis selle juures veel väga meeldivat, et on võimal Hr Otiga maili teel vestelda ning muudab kava kui ei mõju ja muud säärast! Igatahes soovitan täielikult! See raha ei oleks kohe kindlasti maha visatud Share this post Link to post Share on other sites
Mob 0 Report post Posted March 5, 2006 peaks ise ka ostma. Share this post Link to post Share on other sites
wicked 0 Report post Posted March 5, 2006 aga herr kalmuse kava ka keegi proovinud on? Share this post Link to post Share on other sites
Mob 0 Report post Posted March 5, 2006 (edited) aga herr kalmuse kava ka keegi proovinud on?ega mul kama-kaks kelle käest ma selle kava ostaksin, mõlemad suured ja targad Edited March 5, 2006 by Mob Share this post Link to post Share on other sites
SiimN 0 Report post Posted March 5, 2006 aga herr kalmuse kava ka keegi proovinud on? Olen nii trenni,kui ka toitumiskava proovinud.Pole muud õelda,kui ainult kiidusõnu! Share this post Link to post Share on other sites
subertoz 0 Report post Posted March 5, 2006 rahakotile on herr Kalmus igatahes sõbralikum Share this post Link to post Share on other sites
stinger 0 Report post Posted March 6, 2006 Aga too mõni näide mille poolest Kalmuse kava on rahakotile sõbralikum. Share this post Link to post Share on other sites
SiimN 0 Report post Posted March 6, 2006 Aga too mõni näide mille poolest Kalmuse kava on rahakotile sõbralikum. Kalmuse kaks kava näiteks maksavad 500.-,aga Kiivikasel 600.-?Kas siis pole tõesti vahet näha? Share this post Link to post Share on other sites
Mob 0 Report post Posted March 6, 2006 (edited) postitage link kust saab Kalmuse Toidukava & Treeningplaani osta.Toidukava endal vaja. Edited March 6, 2006 by Mob Share this post Link to post Share on other sites
Marek Kalmus 0 Report post Posted March 6, 2006 postitage link kust saab Kalmuse Toidukava & Treeningplaani osta.Toidukava endal vaja. LINKI EI SAA KAHJUKS ANDA, KUNA SEE OLEKS KONKURENTLEHE REKLAAM SIIN.KÕIGILE KELLEL ASJA VASTU HUVI KIRJUTAGE marek@avancia.eeKindla soovi puhul saatke kohe ka oma andmed. Vanus, pikkus, kaal. Staa?, eesmärk.Praegune treening kava ja ka toitumise kirjeldus , toidukordade kaupa, võimalikult täpselt. Share this post Link to post Share on other sites