gmaster 303 Report post Posted December 12, 2006 ja nüüd võiks kõik kirjutada essee miks just nende muusika parem on Share this post Link to post Share on other sites
alr89 0 Report post Posted December 12, 2006 ja nüüd võiks kõik kirjutada essee miks just nende muusika parem on Tränn, dnb, hardstyle jne see kõik on nagu nii nii mõtetus ju. Share this post Link to post Share on other sites
MuskulaarKobras 1 Report post Posted December 12, 2006 (edited) Tränn, dnb, hardstyle jne see kõik on nagu nii nii mõtetus ju.On, mis ta on, aga nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi. Mina olen juba ammu aru saanud, et see, mis mulle meeldib, ei pruugi teistele meeldida ning vastupidi ja ma ei hakka enda muusika maitset kellegile peale suruma.Ning üks asi on kindel, et inimesed ei suuda alatasa hardstyle't ja träna jne... kogu aeg kuulata ning ühel päeval avastavad ka nemad, et rock ja metal jt. on paremad Edited December 12, 2006 by MuskulaarKobras Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted December 12, 2006 Ning üks asi on kindel, et inimesed ei suuda alatasa hardstyle't ja träna jne... kogu aeg kuulata ning ühel päeval avastavad ka nemad, et rock ja metal jt. on paremad Ühe sõbraga juhtus nii, ta küll kuulab träna edasi, kui sai aru et ka rock on hea. Muidugi ta ei kuula päris "karvast". Aga hea algus seegi Share this post Link to post Share on other sites
kalevp 0 Report post Posted December 12, 2006 Ikka rasket näiteks Dimmu Borgir norrast Share this post Link to post Share on other sites
Kaspar90 0 Report post Posted December 12, 2006 Ikka tiba legendaarsemat ja vanemat muusikat. Rock, Hard Rock, tiba Metalli. Tooks siis mingid näited ka välja nagu Guns N Roses, AC/DC, Iron Maiden, Judas Priest. Ja jõukas näiteks läheb ülihästi Rammstein peale, juu see on selline mõnus keevitamine mis hea laksu sisse annab. Share this post Link to post Share on other sites
antonhansen 0 Report post Posted December 12, 2006 kordan : hardstyle/träna ei ole sama asi mis dnb, techno, breiks jne. Inimesed kes neid ühte patta panevad kas a)ei tea asjast midagi, polegi tõenäoliselt muud kui träna kuulanud või on lollid (sorri).Avaldustega stiilis :"Tränn, dnb, hardstyle jne see kõik on nagu nii nii mõtetus ju." esinemine on natuke nõme. Share this post Link to post Share on other sites
keiko 0 Report post Posted December 12, 2006 Hip-Hop ja RnB Share this post Link to post Share on other sites
alr89 0 Report post Posted December 12, 2006 On, mis ta on, aga nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi. Mina olen juba ammu aru saanud, et see, mis mulle meeldib, ei pruugi teistele meeldida ning vastupidi ja ma ei hakka enda muusika maitset kellegile peale suruma.Ning üks asi on kindel, et inimesed ei suuda alatasa hardstyle't ja träna jne... kogu aeg kuulata ning ühel päeval avastavad ka nemad, et rock ja metal jt. on paremad Ma ei surunud kellegile oma maitset peale Ütlesin lihtsalt mis arvan. Share this post Link to post Share on other sites
Thomas 0 Report post Posted December 12, 2006 nu-metal põhiliselt.. vahest läheb ka beyonce & co Share this post Link to post Share on other sites
sdmartin 0 Report post Posted December 12, 2006 kõike mis on hea.peamiselt rock,metal jne Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted December 12, 2006 Rock, Rock ja veelkord Rock. Vahel veidi raskem Rock, aga siiski Rock. Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted December 12, 2006 Vahel meeldib blues... siuke Jimmi Hendrix teema... teinekord korralik surmametall (dimmu borgir,Lamb Of God) ... vahel ka Metalcore (Raunchy,Mnemic,Killswitch engage jne)... vahel jälle melom deff ( Scar symmetry,darkseed, darkane jne ) ja siis siuke mõnus vikingmetal nagu Amon Amarth Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted December 12, 2006 Vahel meeldib blues... siuke Jimmi Hendrix teema... teinekord korralik surmametall (dimmu borgir,Lamb Of God) ... vahel ka Metalcore (Raunchy,Mnemic,Killswitch engage jne)... vahel jälle melom deff ( Scar symmetry,darkseed, darkane jne ) ja siis siuke mõnus vikingmetal nagu Amon AmarthÕIGE EESTI MEES ! Share this post Link to post Share on other sites
Biitseps 1 Report post Posted December 12, 2006 DnB, Hardstyle Share this post Link to post Share on other sites
StaticMoth 0 Report post Posted December 12, 2006 Hardcore / Metalcore / Metal Share this post Link to post Share on other sites
LeBon 0 Report post Posted December 13, 2006 muusikaline maitse on seinast seina: varajasem Metallica, AC/DC, Nirvana, Sepultura (Max Cavalera aegne, mitte negroga variant), Nirvana, osaliselt Red Hot Chili Peppers ja Rage Agaisnt The Machine...samuti pungiaegne Beastie Boys, Depeche Mode, Oasis, Manic Street Preachers, Björk....Eesti muusikast igatsugu rariteetsed asjad alates Rujast ja lõpetades Koeraga. Ma ei ole ausalt öeldes kunagi aru saanud neist inimestest, kes naudivad mingit kindlat muusikat ja midagi muud hinnata ei oska. See on sama nagu tõsine filmihuviline ütleks, et ta armastab Tarkovskit aga Almadovar on bullshit. Mina isiklikult ei ole absoluutselt trance`i fänn aga ma ei ütle, et see on kõnts- see pole lihtsalt minu maitse või ei ole ma sellest siiani aru saanud.Muusikaga on ka see veider asi, et paljud asjad, mis su lähiminevikus tunduvad ülirõvedad, muutuvad mingi aeg lahedateks. Mu viimaste aastate lemmikplaate on näiteks Back To The ESSR, kus on vanad kuuekümnendate- seitsmekümnendate eesti estraadilood. 15 aastat tagasi oleks nad mulle räigelt närvi käinud aga nüüd on sigastiilsed, lausa karjuvad mingi stiilipeo järgi.aga igaljuhul: maitse maitseks! Share this post Link to post Share on other sites
kakur007 0 Report post Posted December 14, 2006 Trance üle kõige : Share this post Link to post Share on other sites
Corrosion 0 Report post Posted December 14, 2006 Ma ei ole ausalt öeldes kunagi aru saanud neist inimestest, kes naudivad mingit kindlat muusikat ja midagi muud hinnata ei oska.nõustun täielikult Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted December 14, 2006 vahest mulle meeldib mulle kuulata ka mõnusat Eesti muusikat nagu Mati Nuude,Ivo Linna,Apelsin jne. Share this post Link to post Share on other sites
lortt1 0 Report post Posted December 14, 2006 Ise kuulan tavaliselt Nu Metalit, Death Metal..... Share this post Link to post Share on other sites
Military 0 Report post Posted December 14, 2006 I wanna ROCK!!! Share this post Link to post Share on other sites
phoe 0 Report post Posted December 15, 2006 vaatan, et keegi ei ole reggaed maininud. täitsa tore muusika ju. enda lemmik muidu techno, aga kuulan kõike Share this post Link to post Share on other sites
lili 0 Report post Posted December 15, 2006 Deicide, Napalm Death, Sepultura, Iron Maiden jne. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted December 15, 2006 Vahest päikeselisel päeval meeldib mulle ka kantrimuusika,aga ainult päikeselisel Share this post Link to post Share on other sites