Jump to content
sylver

Kava 2 päeva nädalas

Recommended Posts

Oleks vaja kava mis on ainult 2 päeva nädalas kuna ei saa praegusel ajal rohkem jõusaali minna.

Ise olen 15 aastane. Kaalun 56kg pikkust on 171cm ning rinnalt läheb 47,5kg üles. Ma ei tea kas see on vajalik aga igaks juhuks kirjutan ikka.

üks küsimus veel et mul on probleem et vererõhk on kõrge. Äkki teate kuidas seda alla saaks või on see vale koht ültse küsimiseks?

Vabandan selle pärast kui sellist teemat on juba varem tehtud.

Muudetud kasutaja sylver poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Käisin ka spordiarsti juures ning sealt soovitati südamele teha elektrokardiogramm(EKG)

Śüda vaadatakse ultraheliga vms üle, saad teada kas kõrge vererõhk on tingitud südame tööst või mitte, minu puhul ei olnud, seega pandi mulle 24tunniks vererõhuaparaat külge mis pumpas päeval 30min möödudes ja öösel iga tunni tagant. Uni oli nii häiritud et jube :unsure:

Nüüd tuleb veel käia neeru uuringutel, sest neerud võivad olla selle põhjustajateks, et vererõhk kõrge on. Mul see juba suguvõsast edasi kandunud, isal on sama mure ja vanaemal ka. Isa võtab mingeid alandavaid tablette, kuid meie noored peaksime ikka ilma nendeta hakkama saama. See, et vererõhk kõrge on võib olla tingitud ka pingetest/stressist, kasvamisest.

Ma loodan, et sellest oli abi ja et saab ikka vererõhu korda :unsure:

Muudetud kasutaja wokie poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mul on ka verer6hk kogu aeg k6rge olnud, aga viimasel ajal sain kontrolli alla. Avastatui ka nn "sportlase syda" ehk yletreenitud (paisunud) sydamelihas. V6tsin ~2 aastat r6hualandavat rohtu (Betaloc). Aga aitas see, et v6tsin kaalust alla ja aeroobset hakkasin rohkem tegema. Samuti pidin trennikoormust v2hendama, eriti just j6utrenni. Praegu on verer6hk normi piires.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ise olen 15 aastane. Kaalun 56kg pikkust on 171cm ning rinnalt läheb 47,5kg üles

Nii noorelt polegi vist vaja mingit erilist kava järgida, algajate kava peaks olema lihtsalt selline kus ühe jõusaalitrenni jooksul teed lihtsalt harjutusi kogu kehale, mitte ei jaga seda päevade kaupa, et ühel päeval triits+rind ja teisel biits+selg jne.Kuna sa rinnalt ka nii vähe surud, siis sa oled kindlalt algaja :o 15 aastastel ei soovitata isegi mitte toidulisandeid võtta

Vererõhu koha pealt, ma tean et seda tõstavad vürtsised toidud, alkohol ja suitsetamine :unsure: ei tea mis siis langetama peaks :unsure:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×