Jump to content
znelle

protein nr.1

Recommended Posts

Tere!

Võib-olla on juba selle teema kohta küsitud....aga siin nii palju teemasid, et ei jõua kõike läbi kedrata.

aga igatahes ma tahaks teada seda, et kui palju ma pean päevas seda protein nr.1 jooma ( kui palju pulbrit kui palju veega segada) ja millal ( kas enne trenni , pärast trenni või.....?)

kas selle joogi segamise koguaed olenevad ka kehakaalust....et ma 20 aastane neiu ja kaalun 80kg umbes, pikkust on 173 cm.

trenni koha pealt nii palju, et teen trenni nädalas 11 tundi....ehk siis põhimõtteliselt iga päev....vahelduva eduga teen nii aeroobset kui ka lihase trenni.

aga soov olekski natuke lihaseid kasvatada.

loodan et oskate aidata....tänud ette juba ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Arvuta kõige pealt kokku, palju sa tavatoidust LOOMSET valku saad. Seejärel saab kindlaks teha, kui palju juurde oleks vaja.

Palju Sul päevas toidukordi on? Kui 3 või 4, siis võib paar sheiki vabalt lisada.

Ühesõnaga see oleneb väga mitmetest asjadest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kõige kasulikum peale trenni-vajad lihase taastamiseks(seda vadakut). aga muidu terve ööpäevajooksul jah peab toitumine korras olema.

aga 80 kg neiu? ja soovid veeel lihast kasvatada? minu naine on pool sinukaalust ja mõni kg peale.

paljud ennast kulturistiks pidavad poisid ei kaalu ka niii palju kahjuks

päris suur oled siis muidu, ilmselt sul eeldusi raskejõustikus, ise asi kas tahad mehemoodi väljanäha

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

selle kohta ütlen, et päris kerge naine sul, et mingi 43 kg ainult....seda ma ei nimetaks naiseks isegi....sorry.

aga ei tea jah kust need kilod tulevad ;) kaal näitab küll 80kg aga välimuselt nii umbes 65-68 kg moodi.....ma olen nagu asjast nii aru saanud, et ei ole kaal, tähtsamad on mõõdud aga noh ma suht algaja ka sellel alal.

ja selle lihasmaasi kasvatamise koha pealt, et tahaks jah lihast kasvatada....kaalu alandamine polegi nii tähtis...ja nagu ma aru olen saanud mõlemat korraga ei saa teha ....kahjuks .....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

saan aru kui naine treenib et pringim olla, hea rühiga ,trimmis või liigse rasva põletus.

aga eesmärk lihast kasvatada? sry. huvitav miks tahab naine lihast kasvatada? et olla põkim, kapim tugev ja kõva?

meestest saan aru-isiklikud eesmärgid:laiad õlad, maksimaalne jõud olla mehelik ja põkk ja kapp ja maksimaalselt lihastes ja naistest erinev-poole suurem vähemalt ja tugevam, aga...

kas naised siis tahavad ka suured ja tugevad kapid olla osad?

(paraku soodustab meessuguhormoon lihaste suureks paisumist) ;):D;)

(uudishimu lihtsalt, mitte ma ei halvusta)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

11h nädas trenni väga aupaklik summa peaks mainima.

Väga suure tõenäosusega sa võtaksid jõusaalis hoopiski alla mitte ei läheks veel suuremaks ja tugevamaks. Naiste puhul suurt ja puhast lihast saavutada on vist pea võimatu? Tipp kulturistid (naised) sõõvad või süstivad meeshormoone, et lihas kasvaks... mustad karvad kasvavad, vuntsid, hääl läheb tumedaks... kõik naiselik kaob.

Ma küll pole asjatundja, aga kui sa just (raskejõustiku) tippsportlaseks ei kavatse saada siis valgupulbri asemel soovitaks sul süüa hoopis l-karnitiini.

Ja au ja kiitust 43kg kaaluvale naisterahvale, kui ta on u 160 pikk siis on see vägagi normaalne kaal, kui 170 siis jääb juba väheks, mida ei saa aga õelda enam 80kg kohta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Valgupulbri asemel L-Karnitiini? Nalja teed?

Ma üldse ei saa aru. Inimene tuli nõu küsima. Tal on kindel soov olemas ja palub abi. Selle asemel, et aidata, hakatakse ümber veenma ning pannakse ta oma otsuses kahtlema.

Fakt on see, et tänu väga madalale testosterooni tootlikusele, EI SAA naisterahvas "põkiks" minna. Lihastreening annabki naise puhul pigem ilusa pringi lihaskonna. Nt Kadri Kuusik mu meelest küll mingi "kapp" pole, kuigi elab fitnessi elustiili. Pigem on selline keha just see, mida soovida. Mind nt absoluutselt ära ei hirmuta. Mingi meessoost kortsus kõhuga tugitoolisportlase võib jah ähmi täis ajada, sest inimesed, kes sellest alast kaugel on, ei saa aru, et selle efekti annab madal rasvaprotsent. Hooaja väliselt on enamus AMATÖÖR kulturiste/fitnessiste riietega samasugused nagu iga teine sass. Kuulsamaid lihtsalt teatakse näo järgi ning pannakse kokku, kellega tegu (nt Kalmus, Kiivikas jne). Kui ei teataks, siis võib-olla tõesti vaataks, et oi, suur mees, aga suur mees on ka iga teine kolmekümnendates eluaastates õllesõber.

Znelle:

Kuidas sul tavatoitumine on? Võid mulle privasse kirjutada, vaatan üle ning ehk oskab nõu anda.

Treeningu kohalt kardan, et võid üle pingutada. Iga päev treenida pole kuigi tark. Ma usun, et selle 11 tundi annaks isegi 6-7 peale kahandada, tõstes intensiivsust, mille puhul oleks lõpptulemus isegi parem.

Igatahes kirjuta ja katsun abiks olla;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu nõu Proteiini tarbimise kohta on selline, et kui mitte muul ajal, siis peale trenni võiksid sa seda No1 kasutada ca 3 kerge kuhjaga spl. pulbert segada kas spordijoogi või 300 - 400 ml mahlaga, siis taastad ära nii süsivesikute varud ja ka hakkavad taastuma lihased.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×