Jump to content
Gazza

Küsimused Fat Burnerist

Recommended Posts

Olen viimastel nädalatel hakanud kasutama Fat Burnerit, kuna tahaks pisut liigsest rasvast lahti saada, samas meeldib ka selle joogi maitse. Tänud tootjale! Lugesin ka foorumist selle kohta aga siiski tekkis paar küsimust.

1. Lugesin, et Fat Burnerit tuleks tarbida ca 30 minutit enne trenni ( Rebane soovitas). Siit küsimus: kas trenni ajal ja peale trenni ei olegi kasulik? Ise olen seni tavaliselt rüübanud umbes kolmandiku enne trenni, mõne lonksu võtan trenni ajal ja viimase komandiku peale du?i all käimist.

2. Ma käin reeglina algul jõusaalis ja kohe seejärel teen 40-45 minutit aeroobset. Kuidas kasulikum oleks juua Fat Burnerit, kas enne jõusaali või enne aeroobset ( ikka see 30 minuti värk)?

2. Kasutan ka kreatiini. Kas on OK, kui võtan oma oma kreatiiniannuse segatuna Fat Burneriga enne trenni? Seni olen joonud kreatiini veega segatuna.

Tänud ette kõikidele vastajaile.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui Fat Burner maitseb võib teda juua loomulikult igal ajal enne või pärast trenni, olenematta treeningu iseloomust. 30 min. enne treeningut annab parima tulemuse.

Mis puudutab kreatiini, siis seda on parim tarvitada koos mõne magus mahlaga

nt. viinamarjamahl , samas , ei soovitata kasutada apelsiini mahla see pärsivat kreatiini toimet. Suhkrud omakorda kiirendavad aine trantsporti organismi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×