ylev 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 20, 2006 Baklazaani võie3 baklazaani1 keskmine sibul1 küüslaugu küünis200 g lahjat majoneesi (15 %)soola must piparBaklazaanid küpsetada ahjus 200 C juures ? 20 min (nii kaua, kui pealt krimpsu tõmbavad).Jahutada koorida.Sibul ja küüslauk koorida.Pane segamisnõusse küüslauk, sibul ja püreesta (saumiksriga v. köögikombainis), lisa baklazaanid, lahja majonees soola ja pipart maitse järgi.Soovitus: säilitada külmkapis (säilib 4 päeva kindlasti, kui enne otsa ei saa), tarbida sepikuga (v saiaga), sobib liharoogade kõrvale salatiks. Mega tervislik. Super maitse elamus. Sobib ka niisama söömiseks. Munavõie4 keedetud muna50g lahjat majoneesi (või võid, kuidas keegi soovib)soola pipartTrampida sodiks.Soovitus: väga hea saia või sepikuga. Munakollased võib pooltel munadel välja võtta (siis näiteks 6 muna keeta), mõni võiks ikka värviks jääda Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
karulane 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 20, 2006 baklazaani võie tundub praegusel külmal ja niiskel ajal küll üsna kasulik ja ka maitsev olevat. sellised "vana kooli ravimid" nagu sibul ja küüslauk peaksid kõikide terviseinimeste tervise veelgi parema hoidma. mina kavatsen igatahes proovida. tänud... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides