Jump to content
ylev

Head määrded

Recommended Posts

Baklazaani võie

3 baklazaani

1 keskmine sibul

1 küüslaugu küünis

200 g lahjat majoneesi (15 %)

soola

must pipar

Baklazaanid küpsetada ahjus 200 C juures ? 20 min (nii kaua, kui pealt krimpsu tõmbavad).

Jahutada koorida.

Sibul ja küüslauk koorida.

Pane segamisnõusse küüslauk, sibul ja püreesta (saumiksriga v. köögikombainis), lisa baklazaanid, lahja majonees soola ja pipart maitse järgi.

Soovitus: säilitada külmkapis (säilib 4 päeva kindlasti, kui enne otsa ei saa), tarbida sepikuga (v saiaga), sobib liharoogade kõrvale salatiks. Mega tervislik. Super maitse elamus. Sobib ka niisama söömiseks.

Munavõie

4 keedetud muna

50g lahjat majoneesi (või võid, kuidas keegi soovib)

soola pipart

Trampida sodiks.

Soovitus: väga hea saia või sepikuga. Munakollased võib pooltel munadel välja võtta (siis näiteks 6 muna keeta), mõni võiks ikka värviks jääda :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

baklazaani võie tundub praegusel külmal ja niiskel ajal küll üsna kasulik ja ka maitsev olevat. sellised "vana kooli ravimid" nagu sibul ja küüslauk peaksid kõikide terviseinimeste tervise veelgi parema hoidma. mina kavatsen igatahes proovida. tänud...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×