Grizly 0 Report post Posted May 25, 2008 Spordipoodides kaubamajas on kindlalt. mingi 150 - 200 eek Share this post Link to post Share on other sites
Kratos 1 Report post Posted August 22, 2008 Oskab keegi soovitada jõusaali kindaid, millega saaks ikka suuri raskusi tõsta ning tõmmata?Vaatasin ka neid Gaspi kindaid, kas keegi kasutab neid ning kas on nad head ? Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted August 22, 2008 Käsi tuleb treenida, siis saab ka palja käega suuri raskusi tõsta. Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted August 22, 2008 Ma olen vaid Kettleri kindaid kasutanud, need samad:http://www.bensport.ee/?id=102&sf_7=LI..._id=642#contentNendega tekkisid pärast pooel aasta kasutamist kerged amortiseerumised, siit sealt rebenes too materjal veidi, aga saab kasutada siiani. Põhiline, et kinnas oleks enam-vähem paras käes, ja et ei oleks riidest talve soojakäpik, vaid kummitud pinnaga, et libisemist takistaks.Need Kettleri omad käivad mulle küll, pole paremaid/kallimaid proovinud muidu, aga eesmärki nad täitsid, mõne kuuga kadusid sõrmede algusest villid/tallanahk ära. Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted August 22, 2008 Kasutan Gaspi randmetoega kindaid, head on, kuid tõmbeid näiteks teen kinnasteta. Samamoodi kõlbavad ka Better Bodies kindad. Share this post Link to post Share on other sites
Tervis7 0 Report post Posted August 22, 2008 Kasutan Gaspi randmetoega kindaid, head on, kuid tõmbeid näiteks teen kinnasteta. Samamoodi kõlbavad ka Better Bodies kindad.Mul lõhuvad just tõmbed kõige rohkem käsi. Miks sa siis üldse kindaid kasutad? Randmetoe pärast surumisel? Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted August 22, 2008 Mul lõhuvad just tõmbed kõige rohkem käsi. Miks sa siis üldse kindaid kasutad? Randmetoe pärast surumisel?Tõmbel on haare kinnasteta parem. Surumistel vastupidi - haare kinnastega kindlam, minu jaoks vähemalt. Lisaks kunagi maadlusega viga saanud randmed. Ka tõmmetel kasutan randmesidemeid. Share this post Link to post Share on other sites
Shox72 0 Report post Posted August 22, 2008 Olen saand ka paar korda kasutada ja tunduvad nagu kõvad materjalilt, et ei paindu üldse, kuid see tuleneb ehk sellest, et nad uued on.Kui saaks jätaks randmesidemed ära aga noh veits abi ikka. Share this post Link to post Share on other sites
Stackhouse 0 Report post Posted August 22, 2008 need gaspi kindad on küll suhteliselt head ja vastupidavad Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted August 23, 2008 Ise kasutan Gaspi kindaid ja olen rahul.Jõutõmbeid teen samuti ilma kinnasteta, kuid mujalvaldavalt kasutan kindaid.Praegu tuli fitness.ee poodi just partii Better Bodiese kindaid, nii meestele kui naistele, rinevaid mudeleid nii randmetugevdusega kui ilma. Õige pea saab neid tellida ka läbi meie weebipoe. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted August 23, 2008 Olen alati kasutanud rattakindaid... seni pole veel leidnud jõusaalikindaid, mis nii hästi käes oleks istunud. Lisaks veel mu viimastel rattakinnastel on väga mugav froteest väike osa peal, millega higi pühkida... Share this post Link to post Share on other sites
fromfirsttolast 0 Report post Posted October 8, 2008 Terv. tahtsin küsida jõusaali kinnaste kohta.Weekendis müügil siis korralikud kindad ja kääte lähevad nii M kui L.kuid kas peaks ostma väiksema numbri või need mis algul mugavamad tunduvad?aitäh? Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted October 8, 2008 Enamus venivad välja päris ruttu. Share this post Link to post Share on other sites
masterofceremony 1 Report post Posted October 9, 2008 Osta kindlasti natuke väiksemad. Ma tegin selle vea, et ostsin parajad ja nüüd lotendavad käes. Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted October 9, 2008 (edited) Olen täheldanud seda, et kindad mis käes on alguses jäigad ja mitte nii mugavad, on reeglina vastupidavamad ja kui käe järgi kulub paika, siis superhead. Kokku on mingi 10 paari kindaid läbi käinud, küll igasugu kalleid firmakaid ja ka mingeid päris suvalisi 60 eeguseid, ja parimad on olnud ikka need mis nn. õigest tugevast nahast ja miskist sünteetilisest katteosast. Edited October 9, 2008 by Alfonze Share this post Link to post Share on other sites
fromfirsttolast 0 Report post Posted October 9, 2008 sai weekend-ist ära ostetud väiksema suuruse(fitness bull`s 190.-).nahast,ilusad ja mugavad väga rahul. Share this post Link to post Share on other sites
Heix89 0 Report post Posted October 9, 2008 Kui need Bull's-i kindad on sul sellisest valgest nahast ja pealt musta riidega kaetud, siis võid kindel olla, et tegid hea ostu. Endal on 2 paari neid olnud - seni kõige vastupidavamad ja mugavamad kindad. Share this post Link to post Share on other sites
Tuki 0 Report post Posted October 9, 2008 mul ühel sõbral Gaspid, mul ja kahel teisel sõbral Bull'sid. Viimased tunduvad nagu ikka palju vastupidavamad. Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted October 9, 2008 Isiklik arvamus on, et kindad kõlba kuhugi. Täiesti ebamugav on nendega mida teha või hoida. Vana hea magneesium on ikka üle prahi Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted October 9, 2008 Terv. tahtsin küsida jõusaali kinnaste kohta.Weekendis müügil siis korralikud kindad ja kääte lähevad nii M kui L.kuid kas peaks ostma väiksema numbri või need mis algul mugavamad tunduvad?aitäh?Milleks üldse kindad? Ma arvan, et ma eksi kui ütlen, et sa ei kasuta nii ulmelisi raskusi, et paljaste näppudega neid ei oleks võimalik kinni hoida. Ka üle 200 kg-ga tehakse jõutõmbe seeriaid ning üksikuid kordusi üle 300 kg paljaste kätega. Ilma kinnasteta areneb käte haare paremini. Minu arvamus: kui tahad tugevaks saada, ära topi kondoome näppude otsa. Share this post Link to post Share on other sites
Arkta 0 Report post Posted October 9, 2008 Ise kasutan kindaid küll, aga mitte surumisel. Teatud harjutustel, nagu säärte kõverdamine kõhuli ja lõuatõmbed. Hoia kuidas tahad, tulevad ilma kinnasteta villid kätele... Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted October 9, 2008 Ise kasutan kindaid küll, aga mitte surumisel. Teatud harjutustel, nagu säärte kõverdamine kõhuli ja lõuatõmbed. Hoia kuidas tahad, tulevad ilma kinnasteta villid kätele... Vist umbes 300 kg laod plokile peale seda harjutust tehes? Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted October 9, 2008 Mis teha, mehed ei ole veel ilma harjunud. Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted October 10, 2008 Mina kasutan kindaid, kuna ei meeldi kui käenahk on nagu tallanahk, muud põhjust väga polegi. Ja nõrgemaks kinnaste kasutamine mind ka kuidagi ei tee, seega ei kaota nagu ka midagi, ma ütleks sellepeale, et maitseasi. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted October 10, 2008 Revali hantlitega ei suutnud mina ilma kinnasteta midagi teha.. ilmselt olen siis wuss Share this post Link to post Share on other sites