tsikoloog 0 Report post Posted January 10, 2006 mine amazoni poodi ja proovi seal. good point Share this post Link to post Share on other sites
Tomash 0 Report post Posted January 10, 2006 mul asukoha tõttu viimast võimalust ei ole, aga küll huvitaks mis suurus tuleks võtta kui käelaba ümbermõõt miski törts üle 20 sendi on. Share this post Link to post Share on other sites
Kris2K 0 Report post Posted February 18, 2006 Väga loll küsimus, tunnistan ise ka, aga kas jalgratturi ja tõstmis kinnastel on üldse mingi vahe ? Share this post Link to post Share on other sites
Jaaniuzz 0 Report post Posted February 18, 2006 ma ise olen ka vahepeal sellest mõtelnud, sest kusagilt interneti saidilt nägin ka tõstmiskinnaste pilti mis tundusid väga sarnased olema minu kinnastega mis on ostetud jalgratta sõidu jaoks. Peal on selline võrk, peopesa on sellisest paksemast nahast ja kinnnitus on selle " krõpsuga ". Mingi vahe nendel kinnnastel kindlasti on, aga mis täpsemalt seda ei tea. Oleneb ka muidugi kindast. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted February 18, 2006 Kuna tõstmiskindaid pole, tõstan rattakinnastega. Ajavad asja väga hästi ära. Kujutan, ette, et tõstmiskinnastel on need paksendused vähe teise koha peal. Share this post Link to post Share on other sites
matu124 0 Report post Posted February 18, 2006 rattakindad lähevad kiiremini katki,teised siiski möeldud jöusaalis tegemiseks. Share this post Link to post Share on other sites
taagotar 0 Report post Posted February 18, 2006 ühed on üldise treeningu kindad, mida kasutavad ka jalgratturid, kanuutajad jne.tõstmisel on spetsiaalne tugevama randme tugevdusega. Share this post Link to post Share on other sites
sazzix 0 Report post Posted February 18, 2006 Jõusaali kindal vähe paksem nahk lihtsalt (võib olla vastupidavam ka) , rattakindaid võib ka täiesti edukalt kasutada. Ise ka nendega Share this post Link to post Share on other sites
matu124 0 Report post Posted February 18, 2006 ühed on üldise treeningu kindad, mida kasutavad ka jalgratturid, kanuutajad jne.tõstmisel on spetsiaalne tugevama randme tugevdusega. kuule ei vöi olla,on ka tavalisi kindaid mis on täpselt nagu ratturikindad.Randmesidemega on siis mötet kui ranne on viga saanud ennem vöi raskused on piisavalt suured.Üldjuhul on ikka tavalised kindad mugavamad selles suhtes ,et muid harjutusi tehes hakkab side pinda käima. Share this post Link to post Share on other sites
Dogsdaname 0 Report post Posted February 18, 2006 kasutan ise ka ratta kindaid...vahe on et ratta oma hakkab lagunema kiiresti, oleneb ka muidugi millised ratta kindaid kasutada, eks jõuka oamdel on ka see ranne tuge, poes jäi vähemasti silma nii..muidugi on ka neil hinna vahe... Share this post Link to post Share on other sites
Titaan 0 Report post Posted February 19, 2006 Ise vahest panen mingid tavaliselt riide või naha lapid peopesse näiteks jõutõmbe aeg ,muidu kui ei pane siis tõmbab selle naha vahele ja see pole ültse hea aga nu ma olen näinud kuidas tavaliste töökinnastsega teevad trenni Share this post Link to post Share on other sites
RaUl88 0 Report post Posted March 1, 2006 jh rattakinastega saab ilusti tehtud Share this post Link to post Share on other sites
vipex 0 Report post Posted December 4, 2006 tere mure siis selline,et ehk oskab keegi öelda,kus kohast saaks tartus häid jõusaali kindaid osta?praegused ostsin kunagi zeppelinist pop-spordist,aga kus neid veel leida võiks?tänud! Share this post Link to post Share on other sites
Karu 0 Report post Posted December 4, 2006 Fitness.ee poes on omalgi ju kindaid olnud, samuti on Nike poodides ja Sportlandides. Share this post Link to post Share on other sites
Tsaar 0 Report post Posted December 4, 2006 (edited) vaata riia tänaval powermani poodi. seal äkki on. pood asub vanemuise teatri kõrval riia tn ääres. Edited December 4, 2006 by Tsaar Share this post Link to post Share on other sites
vipex 0 Report post Posted December 4, 2006 põhimõte oligi selles et saaks ise proovida,mitte ei osta siga kotis Share this post Link to post Share on other sites
FittaN 0 Report post Posted December 4, 2006 Neid robocopi kindaid,mida siit võimalik osta on ei soovita kellegile. isegi minu käes lagunesid üsna ruttu ära. Share this post Link to post Share on other sites
sixtep 0 Report post Posted December 4, 2006 Minul on olnud robocopi kindad üle poole aasta ning ei saa kurta midagi Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted December 4, 2006 Ise kasutan ka neid robocopi kindaid, ei kurda teevad oma töö ära. Share this post Link to post Share on other sites
phoe 0 Report post Posted December 4, 2006 vaata salutarisesse ka, see on seal kohtumaja vastas Share this post Link to post Share on other sites
Creek 0 Report post Posted December 4, 2006 Endale ostsin Lõunakast, poe nime nüüd kohe meelde ei tule , see spordipood purskaevu kõrval kohe (see purskkaev mis selle uisuväljaku kõrval on). Share this post Link to post Share on other sites
phoe 0 Report post Posted December 4, 2006 Endale ostsin Lõunakast, poe nime nüüd kohe meelde ei tule , see spordipood purskaevu kõrval kohe (see purskkaev mis selle uisuväljaku kõrval on).see on see siljasport vist Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted December 4, 2006 Seletage mulle, milleks neid jõusaalikindaid vaja on? Ma ei mõista. Share this post Link to post Share on other sites
MuskulaarKobras 1 Report post Posted December 4, 2006 Seletage mulle, milleks neid jõusaalikindaid vaja on? Ma ei mõista.Vastan küsimusele küsimusega . Kas Sa arvad, et jõusaalikindad tehti selleks, et jõukas cool välja näha?Ma arvan, et vastus on EI ja sa tead ise ka oma küsimusele väga hästi vastust. Share this post Link to post Share on other sites
painkiller 0 Report post Posted December 4, 2006 selleks et käte nahka ei hõõruks ja kang ei libiseks Aga ise kasutaks randmetugevdustega, aga hetkel pole üldse neid. Share this post Link to post Share on other sites