Jump to content
jay

Kindad

Recommended Posts

ikka võid pesta, mitte masinas muidugi.käsitisi ja kerge pesupulbriga, loputa ja vääna kergelt välja, ei juhtu midagi.ja ei pea ootama kolm kuud, et pesta, võib ka tihemini :rolleyes:

et kust leida neid kindaid, mis minu ilusad käed rakkudest päästaksid :D ? vaatan trennis, et on mõned nike`i kasutajad, aga kas ka on ka teistel brändidel neid kindaid (nt adidase poes öeldi, et alles augustist). ja millise hinnaga keegi ostnud on ja kust :rolleyes: ?

ikka ajaksid.kui pikapeale tulevad veiksed rakud ikka, kasutad kindaid või mitte :rolleyes: Ise kasutan randmetoega Nike´kindaid, kuid igaks kümneks juhuks on ühed odavad ka kapis.ja naisena võiksid uurida M või S suursut (kui on) :D

mulle endale meeldivad spantal spordi kindad aga seal vist suuremad suurused ainult ( äkki on teisi ka )

nad on paksust pehmestnahast - enamus on sellised väga jäigad!

Ostsin endale mingi aasta tagasi Nike kõige odavamad 150.- kindad ...

Suht lagunevad juba - pehmenduspadjakesed väljas osadest kohtadest ja õmblused katki jms :rolleyes:

Ja villid tulevad pikapeale siiski ...

et kust leida neid kindaid, mis minu ilusad käed rakkudest päästaksid :D

Rakud kaunistavad meest.

Mehe kätel peabki olema kõva nähk :wacko:

krizzu on ilus mehe nimi ka ju! :P

kui ikka korralike raskustega treenida ei päästa ka kindad su kätukesi rakkudest. ise ka naine, kuid trenni teen ikka korralike raskustega. ise kasutan nike`? kindaid ja olen rahul.

ma ostsin ka mingi aasta tagasi endale nike kindad (225kr) ja on hea trenni vastu pidanud teen nendega ka muid asju nagu ratta sõit ja muu selline kus aab neid kindaid ära kasutada.Kindaid saab sportlandi,kati jam sellistest pooditest ju muideks sõber ostis vuhvlid hyper rimist mingim 50kr

tere

eeldan et paljudel on need robocopi jõusaali kindad olemas

et jah on need siis head ? pildil tunduvad kuidagi kahtlased, ja kui kellegil on siis kas käsi hakkab selles higistama ka ?

kaua need vastu peavad, kui ma käin umbes 3 korda nädalas jõusaalis?

ja kuidas see rannet toestab?

Küsisid, et kuda rannet toetavad, siis oletan, et pead silmas randmesideletega kindaid? Endal on need ühe korra olnud. Ei higista käsi sees. Hea õhuline riie on peal, all nahk. Rannet toetas täpselt nii hästi, kui tugevasti kinni tõmmata.

Muidu kasutan tavalisi Robocopi võrkkindaid. Lihtsalt seepärast, et randmesidemed on eraldi olemas. Vahetan kindaid umbes iga poole aasta tagant. Mitte et nad katki läheksid, vaid hakkavad lihtsalt haisema, kuna teen ca 5x nädalas trenni ja ikka omajagu higi koguneb. Iseenesest võib vist ka pesta, aga ise pole seda teed läinud seepärast, et nii odavad on lihtsalt.

nende odavamatega on selline lugu ka, et neid polegi mõtet pesta.. ise proovisin ja nahk praguneb/murdub nagu leivakooruke peale kuivamit..