Jump to content
justincase

ette vajunud õlad

Recommended Posts

Oleneb kas see on looduslikult nii või viga on vales treeningus kus pole selja lihastele tähelapanu pööratud, mis ka arvatavasti nii on. selga ei tohix ära unustada ning seda tuleb teiste lihastega samuti võrtselt treenida, lihased peavad olema proportsioonis.Rohkem seljalihaseid treeninda...

Muudetud kasutaja V.K poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
tere! Mure nimelt järgmine. Kui naisterahval on õlad ette vajunud, siis mis nõu talle anda? On siin tegemist sellega, et seljalihased on nõrgad ja tuleks neid treenida või mis?

tänud!

Kogu keha tuleks treenida :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lisaks ka siia sedavõrd, et kui on ka keha nö. defektiga, isegi siis on kasulik (üldjuhul) seljalihaste arendamine. Seljalihased võivad ju ilusad olla, kuid küsimus rohkem hetkeseisust - kui oled näiteks viimasel ajal rinnale rohkem tähelepanu pööranud ja selja veidi unarusse jätnud... ega palju vaja ole, et keha vääriti end hoidma hakkab. Pealegi seljalihaste treening on veidi rohkem tunnetust vajav, kui rinnalihaste treening.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lihaste jõu taskaal on paigast ära, rinnalihased on suhtes seljaga tugevamad,

tähelepanu tuleks suunata selja ülemistele lihastele.

soovitaksin järgmist harjutust:

post-32-1140357811_thumb.gif

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

eks ta vist oleneb natuke kehast ja geenidest, kuidas on lihased kinnitunud ja kui kaugele ja ka liigeste ehitusest.Ma olen märganud et mõnel vennal ripub käsi lihtsalt sirgelt alla, teisel jälle on lihaskiud pikemad ja kaugemale kinnitunud ja käsi hoiab pidevalt mingi nurga all.mingilt psühholoogilt ma kunagi kuulsin ka, et kui tüdrukutel jõuab murdeiga kätte väga varakult ja nad on pikemad kui nende eakaaslased ja neil on suuremad rinnad, siis nad alateadlikult tõmbavad selga küüru ja rinda tahapoole, seega õlgu ettepoole ja see võib mõjutada rühti tulevases eas.ma olen seda ise märganud ka.

Muudetud kasutaja maximus89 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×