Jump to content
Sign in to follow this  
katsi

Igivanad kapsarullid uues kuues :P

Recommended Posts

Vaja : Üks suurem hiinakapsas

u 300g broileri fileed (hakklihaks)

2-3 muna

2 sibulat (hakitult)

küüslauku, pipart, soola

Purk shampiloni viile (üle hakkida))

Taigen sisse: haki br filee pisikesteks tükkideks või lase läbi hakkliha masina, sega hulka muna, hakitud sibul, küüslauk ja shampiljoni viilud ning maitsesta. Võid lisada ka natuke (u30g) riivsaia või kiirkaerahelbeid. Jäta segu korraks "tõmbama".

Haruta hiinakapsa lehed ühekaupa lahti ja pane suuremasse potti keeduvette u 5 minutiks. Tõsta veest välja ja hetkeks jahtuma. Keera iga lehe sisse osa segust ja kinnita hambatikuga. Keeda soolaga maitsestatud vees u 20 min või lao rullid ahjuvormi ja küpseta 225 kraadi juures 25-30 min.

Kapsarullid viivad keele alla kui neid süüa jogurtimajoneesiga <_<

Aga lihasegu võid muuta omal maitse järgi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

proovisin järgi - väga head on!

kuna kapsarulli sisu jäi paras ports järgi, siis panin sinna järgmisel päeval paar muna juurde ja tegin omleti. seegi oli vääga hea!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai kurja.. jube kokkamise isu tuli peale :huh:

Lihtsalt kapsarullile mõeldes erilist isu ei teki, aga seda retsepti vaadates on vähe teised lood :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lihtsalt nipiks- tiku asemel võib kasutada ka jupikest spagetti :) peab hoolikam olema kinnitamisel, et ei murduks.. aga süües ei pea seda välja kookima vaid saab koos kapsarullidega nahka pista ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×