Jump to content
katsi

Küsimus NAISTELE!

Recommended Posts

Palju siin ringi sebivad naised üldse toidule lisaks midagi kasutavad? Mõeldud on valgujooke, kreatiini, fatburnerit ja muid taastusjooke:)

Isiklikult pole ühtegi naist kunagi peale trenni miskit valgujooki joomas näinud ... üks kord üks näris õuna, see oli ka kõik <_< Või joovad naised ainult fatburnerit?

Trenni ajal joon ma rohelist FB ...

Siis kasutan pidevalt peale trenni valgujooki. Mitte küll üht kindlat marki. Vaheldumisi; vahest Whey Lemon Superit (kui enda valk otsas ja palgapäev kaugel, siis luristan mehe oma B) ) , lemmikuks on WDGP toffe ;) ja proovinud olen ka DR-7 (sry:jälk oli) aga üldjuhul ikka NO 1`i :) (norm hind ja täitsa talutav maitse - ?okol).

Hetkel võtsin kasutusele ka kreatiintsitraadi, mille maitse on nii hea, et ma võiks terve purgi korraga ära juua, mida ma muidugi ei tee :)

Nii et teised naised, kes jõusaalis käivad, mida kasutate teie ja mis on lemmikuteks kujunenud?????

Tänan vastamast ... jaksu kõigile !!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Roheline fatburner. Aga aeroobse ajal ei suuda puhtalt juua. Segan pool pudelit veega siis norm ja jätkub kaheks korraks <_<

Ei ole veel silma jäänud mõni naine, kes midagi muud peale burneri või vee jooksid, aga neid kindlasti on.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

:)

Siiamaani jälgisin menüüd, et saaks päevas piisavalt valku, aga kuna treeningkoormus suur, siis nüüd tuleb juurde valgukokteil ja kreatiin :)

Eks neid lisasid kasutavadki ikka sellised tõsised trenni-naised, sest nö. tavaharrastaja üldjuhul ei teagi valgu vajalikkusest ega sellega seonduvast suurt midagi- kahjuks ;) ma ei mõtlegi, et nüüd tavaharrastaja peaks hullult valgukokteile jooma, aga targalt toitu valides saaks ka palju muuta. Või siis kardetakse valku süüa, sest lihased kasvavad siis metsikult suureks, nagu üks vana müüt on juurdunud rahva seas <_<

Aga, kuna ma ise eelistan treenitud keha pekihunnikule, siis püüan ka oma lihaste eet hoolt kanda- nii hästi kui võimalik B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×