Jump to content
dahlia

nõgus selg

Recommended Posts

Tere!

Probleemiks on siis nõgus selg, kui õigesti aru saanud olen peaks olukorra parandamiseks tähelepanu pöörama kõhulihaste treenimisele ja alaselja venitamisele??

Seda olen ma tegelikult teinud, eriti alaselga jõusaalis ei tee enam, rohkem ülaselga ja kõhtu siis.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Liigne nõgusus alaseljas on tihtilugu tingitud liigseslt pinges olevatest niude-nimmelihastest- need on puusapainutaja lihased. Ma ei tea, kui hästi sa anatoomiat tunnet, aga niude-nimmelihased saavad alguse lülisambalt, just sealt, kus on alaselja nõgusus ja kinnituvad ette reieluule. Seega pingeseisundis kisuvadki vaagent ette alla- tulemuseks alaselja liigne nõgusus. Ja kui tuharalihased on ka nõrgad, siis vajubki vaagen ette ära. Korralik rüht eeldab tugevat kõhtu, tugevat selga, tugevaid tuhara- ja tugevaid reie tagaküljelihaseid.

Loodan, et su kõhulihaste treenimise tehnika on õige, sest olen märganud, et väga tihti tehakse valesti ja haaratakse just töösse ka puusapainutajad- tulemuseks nõgusselgsus veel rohkem süveneb, kuna puusapainutaja lihased tõmbuvad tugevamini pingesse.

Alaselga on kindlasti vaja treenida jõusaalis- sa mainisid, et alaselga eriti ei treenigi enam. Ilus rüht eeldabki tugevat korsetti ümber kere!!!

Kindlasti peaks su tegevuskavva kuuluma puusapainutajate venitus regulaarselt.

Teed sa seda???

Muudetud kasutaja trennihull poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×