killu88 0 Report post Posted January 17, 2006 On selline küsimus et kas oleks soovitav võtta kreatiini koos valguga või on parem kui eraldi võtan?? Share this post Link to post Share on other sites
p2rt 0 Report post Posted January 17, 2006 sega aga ühte sheiki. Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted January 17, 2006 tavaliselt võetakse peale trenni koos valguga! Share this post Link to post Share on other sites
xip 0 Report post Posted January 17, 2006 Mina panen kõik ühte ?heiki. Enne trenni üks ?heik ja kohe peale trenni üks ?heik, kus on sees mõlemad. Share this post Link to post Share on other sites
noobie 0 Report post Posted January 17, 2006 Mina võtan enne trenni dekstroosiga ning peale trenni sheigi sisse. Share this post Link to post Share on other sites
keiko 0 Report post Posted January 17, 2006 Mina võtan ka kõik ikka ühe seikiga sisse! Share this post Link to post Share on other sites
Marek Kalmus 0 Report post Posted January 17, 2006 Mina võtan hommikul glükoosiga, so. peale aeroobset trenni 3g umbes. Ja õhtul samapalju peale kangitrenni vahetult, koos proteiiniga.Soovitan ka teistele nii kes kaks korda päevas teevad. Kes aga ainult 1x siis peale kangi koos valguga.(proteiiniga) ja siis 5g, piisab sellest..... Share this post Link to post Share on other sites
killu88 0 Report post Posted January 18, 2006 Mina võtan hommikul glükoosiga, so. peale aeroobset trenni 3g umbes. Ja õhtul samapalju peale kangitrenni vahetult, koos proteiiniga.Soovitan ka teistele nii kes kaks korda päevas teevad. Kes aga ainult 1x siis peale kangi koos valguga.(proteiiniga) ja siis 5g, piisab sellest..... Tänan vastuse eest!Olen tegelenud 1 aasta jõusaaliga ja loodetavasti tulen isegi võistlustele 29 aprill. Share this post Link to post Share on other sites