killu88 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 17, 2006 On selline küsimus et kas oleks soovitav võtta kreatiini koos valguga või on parem kui eraldi võtan?? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
p2rt 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 17, 2006 sega aga ühte sheiki. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
theONE1 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 17, 2006 tavaliselt võetakse peale trenni koos valguga! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
xip 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 17, 2006 Mina panen kõik ühte ?heiki. Enne trenni üks ?heik ja kohe peale trenni üks ?heik, kus on sees mõlemad. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
noobie 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 17, 2006 Mina võtan enne trenni dekstroosiga ning peale trenni sheigi sisse. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
keiko 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 17, 2006 Mina võtan ka kõik ikka ühe seikiga sisse! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Marek Kalmus 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 17, 2006 Mina võtan hommikul glükoosiga, so. peale aeroobset trenni 3g umbes. Ja õhtul samapalju peale kangitrenni vahetult, koos proteiiniga.Soovitan ka teistele nii kes kaks korda päevas teevad. Kes aga ainult 1x siis peale kangi koos valguga.(proteiiniga) ja siis 5g, piisab sellest..... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
killu88 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 18, 2006 Mina võtan hommikul glükoosiga, so. peale aeroobset trenni 3g umbes. Ja õhtul samapalju peale kangitrenni vahetult, koos proteiiniga.Soovitan ka teistele nii kes kaks korda päevas teevad. Kes aga ainult 1x siis peale kangi koos valguga.(proteiiniga) ja siis 5g, piisab sellest..... Tänan vastuse eest!Olen tegelenud 1 aasta jõusaaliga ja loodetavasti tulen isegi võistlustele 29 aprill. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides