Savage 0 Report post Posted December 29, 2005 Mul on selline jama, et kõhulihase 4 ülemist "padjakest" on hästi arenenud aga kahte alumist peaaegu pole? .Treenin mitut moodi, rippudes tõstan jalgu, pingil lamades tõstan jalgu või siis keha. Tahan teada mis on kõige effektiivsem harjutus, mis just alumist kõhulihast treenib hästi. Share this post Link to post Share on other sites
shreku 3 Report post Posted December 29, 2005 tee jala tõsteid rippu olekus. Share this post Link to post Share on other sites
PulseR 0 Report post Posted December 29, 2005 tee jala tõsteid rippu olekus. Mees ütles, et ta juba neid teeb ju? Share this post Link to post Share on other sites
Savage 0 Report post Posted December 29, 2005 äkki ei tulegi need kaks järgi, kuna need neli ülemist üsna võimsad, ja kui ma teen siis võibolla need neli arenenut teevad selle töö kõik ära ja kaks alumist vahivadki niisama Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted December 29, 2005 eks küta neid samu harjutusi edasi ja kannatust . küll nad tulevad , kuhu nad ikka pääsevad Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted December 29, 2005 toiutmine on paigas v? ega sa muidu ei saagi teada kui pead ise proovima Share this post Link to post Share on other sites
Savage 0 Report post Posted December 29, 2005 toiutmine on paigas v? ega sa muidu ei saagi teada kui pead ise proovima no, tean et kõhulihaste nähtavaks saamine nõuab kindlat toitumist, aga ega need kaks alumist siis teist toitu taha Share this post Link to post Share on other sites
zwen 3 Report post Posted December 29, 2005 Enamasti on need kaks alumist rasvakihi all peidus. Share this post Link to post Share on other sites
illuh 0 Report post Posted December 29, 2005 Kuidas üldse teha ülemise kõige efektiivsemalt??? Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted December 29, 2005 Enamasti on need kaks alumist rasvakihi all peidus. Just just! Mul ei olnud kah varem kõhukaid näha, nüüd 4 kuud trenni kõhukatele, on tulnud 4 ülemist nähtavale ja tunnen, et ka 2 alumist arenevad - kuigi neid näha pole, tunnen 2 padjakest, mida varem üldse ei tundnudki. Ma teen muidu jalgade tõsteid lamades, pool kanni on nata üle pingi ääre ja ütlen, et mulle mõjub see paremini kui rippus jalgade tõsted, kuid ex iga inimene on erinev Kuid jah, jalgade tõsted rippus või lamades, see teeb alumisi kõhukaid Tuleb vaid kannatlik olema ja toitumist kah nata jälgida, mitte süüa hilja õhtul ( õige olex 3 tundi enne magama minekut süüa ) ja väherasvast toitu!Edu! Share this post Link to post Share on other sites
netz 0 Report post Posted December 30, 2005 Aa mul paar tuttavat teevad jõusaalis nii, et jalad on kõrgemal õhus mingi asja peal. Räägivad, et nii teeb alumisi. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted December 30, 2005 Aa mul paar tuttavat teevad jõusaalis nii, et jalad on kõrgemal õhus mingi asja peal. Räägivad, et nii teeb alumisi. Asja peal on licalt ja mis moodi see harjutus välja näeb? Kas istuli tõused või jalgade tõsted? Share this post Link to post Share on other sites
Savage 0 Report post Posted December 30, 2005 (edited) Aa mul paar tuttavat teevad jõusaalis nii, et jalad on kõrgemal õhus mingi asja peal. Räägivad, et nii teeb alumisi.Asja peal on licalt ja mis moodi see harjutus välja näeb? Kas istuli tõused või jalgade tõsted? naised saunas rääkisid, ühesõnaga väga segane lause Edited December 30, 2005 by Savage Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted December 30, 2005 Aa mul paar tuttavat teevad jõusaalis nii, et jalad on kõrgemal õhus mingi asja peal. Räägivad, et nii teeb alumisi. http://www.amazon.ee/main.php?main=tooriis...ercise&ex_id=50 Share this post Link to post Share on other sites
Marx1 0 Report post Posted December 30, 2005 See harjutus treenib ülakõhtu. Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted December 30, 2005 See harjutus treenib ülakõhtu. Seda küll, kuid eelmised Isikud ei saanud aru seletusest, kuidas see harjutus käib. Share this post Link to post Share on other sites
T.M. 0 Report post Posted December 30, 2005 Palun püüdke mõista, sa ei saa kummi paela venitada ühest otsast, kui saad, siis tee edasi oma ülakõhtu. Ei ole võimalik treenida üla- või alakõhtu. See on puhta LOLLUS!Sul on alakõhu peal lihtsalt priskem rasvapolster, kui sellest vabaned hakkab ka su müstiline alakõht arenema. ps palun ajada vähem PASKA! Maire Aunaste annab arvatavasti ka siin mõnedest persoonidest asjalikemaid vastuseid. Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted December 30, 2005 Olen täiesti nõus sellega, et kui kaob rasvapolster, ilmuvad ka need alumised kõhulihased välja. Kuid ikka saab treenida küll erladi ala- ja ülakõhtu. Muidugi mitte sel määral, et ülakõhtu tehes areneb vaid ülakõht. Loomulikult saab mingi koormuse ka alakõht, kuid see koormus ei ole nii suur kui ülakõhule. Share this post Link to post Share on other sites
T.M. 0 Report post Posted January 2, 2006 Lugupeetud kodanik Kaiv ja kompanjonid.Palun tutvuge enne anatoomiaga, ei ole mõtet tühja koha pealt lahmida. Ei ole võimalik treenida ala- ja ülakõhtu eraldi ega ka erineva tugevusastmega. See mis weideri pudrumulgud(nt flex) seletevad ülakõhu kohta on samuti absoluutne pask. Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted January 4, 2006 (edited) Lugupeetud kodanik Kaiv ja kompanjonid.Palun tutvuge enne anatoomiaga, ei ole mõtet tühja koha pealt lahmida. Ei ole võimalik treenida ala- ja ülakõhtu eraldi ega ka erineva tugevusastmega. See mis weideri pudrumulgud(nt flex) seletevad ülakõhu kohta on samuti absoluutne pask.Sama võib sinu kohta T.M. öelda. Võta kätte "jõu, ilu ja tervise anatoomia" ja vaata mis seal kirjas on. Edited January 4, 2006 by kaiv Share this post Link to post Share on other sites
noobie 0 Report post Posted January 4, 2006 nagu juba mainiti -> rasvapõletus.eeendal oli täpselt sama asi.. ajasin toitumise paika ning tegelesin aeroobsega ja 6packi lõi nähtavale mingi 3 nädalaga. edu! Share this post Link to post Share on other sites
T.M. 0 Report post Posted January 4, 2006 Pole jõu, ilu ja tervise anatoomia nimelise klassikalise suurteosega kahjuks lähemat tutvust teinud. Kuid kui seesugune üllitis räägib sulle ülakõhu eraldi või rõhutatud treeningust, siis see on jällegi pooleperssega pask!Usun ka, et jõu, ilu ja tervise anatoomiat ega ühtegi teist teost pole mõtet piibli pähe lugeda. Kui siis ainult piiblit ennast. Kui sul on piisav teadmistepagas olemas, mõtle oma peaga, kui mitte siis hangi see. Share this post Link to post Share on other sites
metanist 0 Report post Posted January 8, 2006 Palun püüdke mõista, sa ei saa kummi paela venitada ühest otsast, kui saad, siis tee edasi oma ülakõhtu. Ei ole võimalik treenida üla- või alakõhtu. See on puhta LOLLUS!Sul on alakõhu peal lihtsalt priskem rasvapolster, kui sellest vabaned hakkab ka su müstiline alakõht arenema. ps palun ajada vähem PASKA! Maire Aunaste annab arvatavasti ka siin mõnedest persoonidest asjalikemaid vastuseid. ma arvan et alakõht areneb ka siis kui seal on ükskõik kui paks rasvapolster???ehk seletad ka teistele lähemalt palun kuidas rasvapolstri vabanedes hakkab alakõht arenema mitte varem Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Y 0 Report post Posted January 8, 2006 Ma arvan et ta mõtles arenemise all välja paistmist ikka. Nii:... Sul on alakõhu peal lihtsalt priskem rasvapolster, kui sellest vabaned hakkab ka su müstiline alakõht välja paistma. Share this post Link to post Share on other sites
T.M. 0 Report post Posted January 9, 2006 Teksti tuleks mitte ainult gramatiliselt, vaid ka teleoloogiliselt lugeda.Arenema all silmas pidasin jah silmas välja paistma Share this post Link to post Share on other sites