Jump to content
snufkin

toitumine - jalutuskäik on-line poes ja foorumis

Recommended Posts

kena päeva kõigile...........

enne kui küsid uuri mida eelnevalt on räägitud. Sedamoodi on viisakas. Samas uurijal on oluline, et vastus mille sai (kuulates Teid) oleks korrektne.

Üldiselt oma treeningu eesmärgiks ei ole seadnud suuri (kuivi ihaseid) vaid pigem hea enesetunne, korralik vorm sh jõu näitajate väike kasv ning vastupidavuse kasvatamine. Seetõttu käin u kax nädalas BP ja proovin jõuda ka jooksma 1x (10-15 km) Kevade poole ilmselt õues rohkem :)

Elu on kiire nagu kõigil ning nendeks trennideks aega leida oli raske kuid mitte võimatu ning seetõttu nad suhteliselt õhtasele ajale jäidki. Kurb on aga see et tihtilugu kipuvad päeval "ununema" söögikorrad ja seetõttu on tihti päevi kus ainukesteks kordadeks jääb kontorilõuna ( soe) päeval kell 1-2) ja õhtusöök (9-10)

Teades tõsiasja et ilmselt jääb vajaka keha arenemiseks vajalikest toiduainetest, seetõttu uurisin foorumit siit ja sealt ning :

Küsimus suurele ringile: Keha arendamiseks on olulised "ehitusmaterjalid" valk ja süsivesikud...... järelikult tuleb neid tarbida.... vaatasin välja

Trauben Zucker ja UFS Whey ( valgul üldjuhul niru maitse? mehuke võib hea maitsega olla, mille poolest valgud erinevad? Va hind(tootja))

Loodan, et tarvitamiseõpetused on valgul purgipeal ........ va sel zucker?! kuidas tarbida seda ?

Ääreküsimus: mille poolest erinevad tooted On-Line kaupluses kategooriates: taastajad vs. Universaal

so nt mõlemis figureerib toode GP Whey Drink , DR-7 jne

parimat

Muudetud kasutaja snufkin poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×