Jump to content
Indrek K

Parimad harjutused triitsepsile ja biitsepsile?

Recommended Posts

Kuna olen suht vähe asjaga tegelenud, siis küsiks siinselt rahvalt, et milliseid harjutusi te "biitsule" ja "triipsule" kasutate, kas on olemas mingid harjutused, mida kasutades tulemus eriti hea on? Teen trenni kodus, olemas on kuni 30kg-ne kilone hantel või kaks 15 kg-st ning samuti kang (50kg). Nende lihaste treenimiseks on ju eriti palju võimalusi, kuid tahaks teada, mida spetsialistid kasutavad!? Samuti huvitaks mind ka raskused ning seeriate ja korduste arv, mida kasutate!?

Tänan tähelepanemise eest!

Edit: Kirjavead.

Muudetud kasutaja Humal poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

anatoomilisest aspektist lähtudes ei saa mingeid imeharjutusi olla. kõverda ja roteeri kätt sissepoole, teed biitsepsile, ekstensiooni teeb triitseps. seeriaid teeks ma kolm, korduste arv oleneb eesmärgist. hakka ise katsetama

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tekib küsimus, mille jaoks nad parimad on. Sa tõid välja baasharjutused. Sa võid nendega ju oluliselt paremini üldist massi kasvatada, kui isoleerivate harjutustega, kuid ilusa reljeefse reie asemel on tulemuseks üks suur lihakamakas. Võlusõna on endiselt MITMEKÜLGSUS.

Biitsale ja triitsale tuleb kahtlemata teha baasharjutusi, et käed muutuksid massiivsemaks, kuid ei tohi ära unustada isoleerivaid harjutusi, mis aitavad esile tuua lihase töötlust ja detaili. Erinevatele harjutustele ja eesmärgile rõhudes tulekski teha erineva suunitlusega treeningtsükleid/-perioode, millest siin viimasel ajal ka juttu on olnud.

Edu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Baasharjutusi tehes töötavad väga paljud lihasgrupid, millised rohkem, millised vähem(kükk, rinnalt surumine, lõuatõmme).

Isoleerivaid harjutusi tehes töötab põhimõtteliselt vaid see lihasgrupp, millele on harjutus mõeldud(erinevad harjutused plokil).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×